ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prva koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   DV-2010 Prve koverte (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=430)

Sloba_Kg 08.04.2009 12:59

Citat:

Prvobitno poslao korisnik goranm (Poruka 9411)
Kazu da nada poslednja umire. Zelim ti puno srece kao i svima na forumu.

Nazalost ima ovde jos jedan "zanimljiv" podatak. 95% clanova koji su izvuceni za DV2009 je registrovano na forumu posle datuma kada su primili prvu kovertu

To je 100% tacno.
Meni da nije bilo jednog poznanika koji je takodje izvucen (ali ga nema na forumu) da mi da sajt ne bih ga verovatno ni nasao.

Puno srece svima...

stizeljeto 08.04.2009 16:33

Ima smisla da ljudi pronadu forum tek nakon sto dobiju prvu kovertu. Vecina ljudi aplicira zato sto apliciraju i ljudi oko njih. ja osobno nisam ni cula zato dok nisam pocela slikat druge ljude za neku lutriju. Tek sam se posteno zainteresirala kad mi je stigla prva koverta. Onda sam pocela kopat po internetu da vidim sta to znaci drugim ljudima koji su dobili, sto ciniti dalje i dali je cijela stvar nekakva varka. Tako sam nabasala na ovaj forum koji je bio tek u povojima, nista prema ovom u sto se pretvorio sada, sa toliko clanova i tema.

Sada ga naravno reklamiram ljudima koji se prijavljuju na lutriju sa nadom da ce na njemu prevagnuti korisna informacija i friendships for life :)

bmilos 08.04.2009 20:32

Citat:

Prvobitno poslao korisnik steficacvek (Poruka 9417)
Samo jedna ispravka NE MORAS da imas pare. Nikad ti niko u ambasadi nece reci da je to potreban dokaz. Meni nista nisu gledali od bankovnih racuna, cak ni AoS (zvanicno garantno pismo) oko kojeg sam toliko panicila. Ne brini za to, narocito ne unaprijed. Eh sad druga je stvar koliko bi novca trebao ponijeti za zivot, to ovosi o tebi.
kao sto moni rece, morate se vjencati odmah po primitku koverte, a ako ste zaista u vezi vec neko vrijeme, vjerujem da vam nece biti tesko i dokazati to.
Pozdrav i sretno!

ja sam dobio prvu kovertu 2005.godine. i kada sam procitao tu stavku za 15.000$ j sam u startu odustao....

eee mladosti ludosti. sd se nadam za "second chance"...

steficacvek 08.04.2009 20:44

Citat:

Prvobitno poslao korisnik bmilos (Poruka 9433)
ja sam dobio prvu kovertu 2005.godine. i kada sam procitao tu stavku za 15.000$ j sam u startu odustao....

eee mladosti ludosti. sd se nadam za "second chance"...

Gdje si tacno procitao to za 15000$? Steta bas ... ali nada umire posljednja! ;)

bmilos 08.04.2009 20:48

ma pisalo je u tim papirima... mozda je to nesto i promenjeno u medjuvremenu...

goranm 09.04.2009 13:12

Malo mi je to glupo, ali hajde, neka bude. Kako oni da ocekuju da neko iz Srbije ima tamo nekoga da garantuje za njega za posao ili sta vec? To je iluzorno ocekivati. ja igram lutriju bas zato sto tamo u USA nemam nikoga i sto nemam ponudu za posao. Da imam ponudu za posao ili nekoga svoga tamo pucalo bi mi za lutriju, ali zaista. Ovako cekam i nadam se da ce me izvuci i da cu dobiti GC, a pare nisu problem cak ni tih 15k. Gde ima 10k ima i 15k. :naughty:

Sloba_Kg 09.04.2009 13:40

Citat:

Prvobitno poslao korisnik goranm (Poruka 9443)
a pare nisu problem

pare nisu problem, para nema !! :==d:

steficacvek 09.04.2009 13:40

U papirima koje smo mi dobijali prošle godine, ništa slično nije pisalo. Za dobitnike iz BiH je pisalo da je AoS obavezan, ali se kasnije uspostavilo da nije, i da je to dokument koji oni kao template šalju svima. Već sam napisala da ja nisam imala novac, niti su mi tražili AoS. Bukvalno, samo su uzeli dokumente koji su navedeni na spisku obaveznih dokumenata. Tako da ako koverta dodje, nipošto ne dozvolite da vas ovakve stvari razuvjere i samo naprijed!

dejancic 09.04.2009 20:22

U iscekivanju koverti nije na odmet da malo 'parimo oci' gledajuci famoznu kovertu:grin:
http://www.kiroslounge.com/images/index.php?album=nl

goranm 10.04.2009 08:00

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dejancic (Poruka 9451)
U iscekivanju koverti nije na odmet da malo 'parimo oci' gledajuci famoznu kovertu:grin:
http://www.kiroslounge.com/images/index.php?album=nl

Ovaj je prakticno vec dobio vizu. :)
Case number 4 :)

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 11:05.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.