- -
Dv-2019
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1879)
darkman14 |
18.11.2017 17:00 |
Drugi put...
Evo druga prijava...
Valjda će biti uspešnija nego prva, dvaput je dvaput :naughty:
Svima srećno :harmonik:
|
Da se i mi prijavimo...treca ili cetvrta prijava, vise ne brojimo... s tim sto nismo imali vremena da se ponovo slikamo, koristili smo slike od prosle godine. Znam da ne bi trebalo tako, ali kako bude...
:obrva:
:pozz::pozz::pozz::pozz:
Srecno svima!
|
Zizic Emil |
19.11.2017 11:23 |
da li je zavrsena lutrija za 2019 i ako jeste kako provjeriti,pozz
|
Katleja Liki |
19.11.2017 12:46 |
Postovani, prijava za lutriju za zelenu kartu, jos uvijek traje. Ako ste mislili na samu prijavu, prijaviti se mozete na sajtu www.dvlottery.state.gov i to do 22.11.2017. do 18h po nasem vremenu. Provjera rezultata je tek moguca od 15.05.2018. i to na istom sajtu na kojem je i prijava. Imate dosta informacija na ovom forumu i koristeci opciju pretrage, mozete naci sve sto Vas zanima. Srecno i srdacan pozdrav.
|
Pozdrav svima planiramo da apliciramo do sad smo aplicilari tri puta imam jedno pitanje imam cerku koja puni 22 godine 21.06.2018 dali da je prijavimo posebno ili ili zajednicku prijavu unapred hvala.
|
Novo kolo, nova sreca, nekom manja, nekom veca...
Ko skupi cetiri slova G-O-L-F, dobije Golfa... (sto bi rekli nadrealisti)
Dve prijave, sesti put, odoh opet guglati najbolja mesta za zivot u USA, pa da se razocaram u maji. :D
|
i ja se prijavih uspjesno, sto kazu treca sreca :)
|
Sedmica
Evo me opet na podforumu "Prijava na lutriju" - 7. prijava od 2009. godine za mene i moju suprugu. Porpustili smo samo dve prijave za sve ove godine, a i dete je poraslo :)
|
Katleja Liki |
19.11.2017 17:25 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Root4
(Poruka 69687)
Pozdrav svima planiramo da apliciramo do sad smo aplicilari tri puta imam jedno pitanje imam cerku koja puni 22 godine 21.06.2018 dali da je prijavimo posebno ili ili zajednicku prijavu unapred hvala.
|
Postovani, mislim da cerka mora da se posebno prijavi, samo ona samu sebe, posto u trenutku prijave na lutriju je napunila 21 godinu. Na primjer, da je bila situacija da u decembru 2017.g. puni 21 godinu, onda bi ona morala ici na Vasu prijavu i imala bi mogucnost da se sama prijavi (imala bi troduplu sansu za dobitak, preko Vas, vase supruge i nje same) . Nadam se da grijesim i da ce me neko ispraviti. U svakom slucaju zelim vam srecu i da vas sve izvuku. Srdacan pozdrav.
P.S. : Srecno svima koji su se prijavili.
|
Evo danas i ja da pounim prijave pa imam jos jedno pitanje do neko vise upucen imam 3 dece najstarija cerka vec ima 21 godinu e sad u grafu koliko dece dali treba i nju da upisem posto ona ce da sama aplicira UNAPRED HVALA
|
Katleja Liki |
20.11.2017 18:22 |
Stavite 2. U nastavku citiram objasnjenje:
14.
Number of children
–
List the name, date of birth, gender, city/town of birth, and country of birth
for all living unmarried children under 21 years of age, regardless of whether they are living with you or intend to accompany or follow to join you, should you immigrate to the United States.
Submit individual photographs of each of your children using the same technical specifications as your own photograph.
Be sure to include:
-all living natural children;
-all living children legally adopted by you; and,
-all living step-children who are unmarried and under the age of 21 on the date of your electronic entry, even if you are no longer legally married to the child’s parent, and even if the child does not currently reside with you and/or will not immigrate with you.
- Married children and children who are already aged 21 or older when you submit your entry are not eligible for the DV program.
However, the Child Status Protection Act protects children from “aging out” in certain circumstances. If you submit your DV entry before your unmarried child turns 21, and the child turns 21 before visa issuance, it is possible that he or she may be treated as though he or she were under 21 for visa processing purposes. A child who is already a U.S. citizen or LPR will not require or be issued a Diversity Visa; you will not be penalized for either including or omitting such family members from your entry.
Failure to list all children who are eligible will result in disqualification of the principal applicant and refusal of all visa applications in the case at the time of the visa interview. See the Frequently Asked Questions for more information about family members.
See the Frequently Asked Questions for more information about completing your Electronic Entry for the DV-2019 Program.
Uputstvo za prijavu:
https://travel.state.gov/content/dam..._and_FAQs_.pdf
Cesto postavljana pitanja: Isti link kao i prethodni od uputstva, cesto postavljana pitanja nalaze se u nastavku teksta, od 8.strane :
https://travel.state.gov/content/dam..._and_FAQs_.pdf
|
Prva, nadam se i poslednja prijava.
Super forum, btw
:1072:
|
Samo jedno pitanjce... da li nam treba nesto stici na mejl posle prijave... palo mi na pamet bezveze... proveravao mejl iz drugih razloga, vidim nema nista. :/
|
BetterFuture |
21.11.2017 06:41 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Stefa91
(Poruka 69708)
Samo jedno pitanjce... da li nam treba nesto stici na mejl posle prijave... palo mi na pamet bezveze... proveravao mejl iz drugih razloga, vidim nema nista. :/
|
Ne, ne dobija se email nakon prijave. Na kraju prijave Vam je pisalo Success i da ne zatvarate stranicu dok ne zapisete (odstampate, snimite...) svoj confirmation number, kojim cete od 15.maja, proveriti da li ste izvuceni.
|
milancelic88 |
21.11.2017 10:29 |
Prijava uspesna, cekamo sada taj 15. maj, pa da vidimo...Zelim puno srece svima koji su ucestvovali i da se zahvalim ljudima na forumu koji su dali toliko korisnih informacija i pomogli nama koji se prvi put prijavljujemo. Pozdrav svima! :)
|
DV 2019 prijava podneta/primljena
Prijava podneta i primljena, a dogodine pišem iz SAD. :obrva:
Pozdrav svima! Prijavljujem se prvi put, danas sam otisla kod profesionalnog fotografa u radnju koji inace fotka osobe za lutriju, i po ovim njihovim uslovima, izgleda da me dobro secnuo...:smrc: Moze li neko da proveri da li se uklapa, jer meni foto validator odbija fotku....
|
Pozdrav clanovima, puno srece za klasu DV 2019 :) interesuje me da li ima istine u tome da se za dvoje ljudi ne moze, ili bolje receno ne sme prijaviti sa istog kompjutera?
|
Djordje001 |
21.11.2017 14:25 |
pozdrav,do koliko tacno traje prijava po nasem vremenu ali tacno datum i vreme po nasem srpskom vremenu ?
|
[/quote] Ne, ne dobija se email nakon prijave. Na kraju prijave Vam je pisalo Success i da ne zatvarate stranicu dok ne zapisete (odstampate, snimite...) svoj confirmation number, kojim cete od 15.maja, proveriti da li ste izvuceni [/quote]
Divno, super :bravo:
|
Katleja Liki |
21.11.2017 16:27 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Djordje001
(Poruka 69719)
pozdrav,do koliko tacno traje prijava po nasem vremenu ali tacno datum i vreme po nasem srpskom vremenu ?
|
Prijaviti se mozete do sjutra, 22.11.2017. G do 18h po nasem vremenu. Pozurite sa prijavom. Srdacan pozdrav i Vama i srecno.
|
Katleja Liki |
21.11.2017 16:32 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik FilipVa
(Poruka 69718)
Pozdrav clanovima, puno srece za klasu DV 2019 :) interesuje me da li ima istine u tome da se za dvoje ljudi ne moze, ili bolje receno ne sme prijaviti sa istog kompjutera?
|
Ne, to nije tacno. Sa jednog kompjutera mozete prijaviti koliko hocete osoba, samo je vazno da jednu osobu ne smijete prijaviti vise od jednog puta u toku jednog ciklusa, tj na primjeru za Dv 2019, ako nekog prijavite vise od jednog puta, to vodi ka diskvalifikaciji te osobe. Pozurite sa prijavom. Srecno i Vama i srdacan pozdrav
|
Katleja Liki |
21.11.2017 16:37 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik lalabla
(Poruka 69716)
Pozdrav svima! Prijavljujem se prvi put, danas sam otisla kod profesionalnog fotografa u radnju koji inace fotka osobe za lutriju, i po ovim njihovim uslovima, izgleda da me dobro secnuo...:smrc: Moze li neko da proveri da li se uklapa, jer meni foto validator odbija fotku....
|
Pogledajte u detalje fotografije koje su joj dimenzije i koliku memoriju zauzima? Mora biti u skladu sa pravilima, da je 600x600 piksela i da zauzima maksimalno 240kb. Pozdrav i Vama i srecno sa prijavom.
|
Hvala na pomoci juce poslao 2 prijave supruga i cerka danas jos jedna za mene posto danas mi je rogendan a i imendan ovo je vec 4 put zelim vam puno srece svima!
|
Katleja Liki |
21.11.2017 17:16 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Root4
(Poruka 69724)
Hvala na pomoci juce poslao 2 prijave supruga i cerka danas jos jedna za mene posto danas mi je rogendan a i imendan ovo je vec 4 put zelim vam puno srece svima!
|
Nema na cemu, neka Vam je srecan rodjendan i imendan :bravo: i da svima vama donese srecu u maju. Sve sto Vas zanima, u vezi lutrije mozete naci na ovom forumu. Do izvlacenja, mozete se uvjeriti i sami, citajuci teme i poruke koje su ostavili drugi forumasi svih ovih godina, od kada postoji forum. Srecno jos jednom i srdacan pozdrav.
|
dusmanic |
21.11.2017 19:45 |
LJUDI, DA LI MOGU SLIKU SUPRUGE DA UBACIM OD PROSLE GODINE?
POSTO CU SAMO JA DA SE PRIJAVIM OVE GODINE, A ONA NIJE U MOGUCNOSTI DA SE SLIKA DO ISTEKA ROKA ZA PRIJAVU. MOLIM ZA HITAN ODGOVOR. HVALA:smrc:
|
dusmanic |
21.11.2017 19:47 |
Ljudi, da li mogu sliku supruge da ubacim od prosle godine?
Posto cu samo ja da se prijavim ove godine, a ona nije u mogucnosti da se slika do isteka roka za prijavu. Molim za hitan odgovor. Hvala
|
Katleja Liki |
21.11.2017 20:17 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dusmanic
(Poruka 69727)
Ljudi, da li mogu sliku supruge da ubacim od prosle godine?
Posto cu samo ja da se prijavim ove godine, a ona nije u mogucnosti da se slika do isteka roka za prijavu. Molim za hitan odgovor. Hvala
|
Po pravilima, ne smijete ponoviti fotografiju, ali na forumu je bilo raznih iskustava. Odluka je na Vama, zelite li da rizikujete sa diskvalifikacijom ili ne.
Ako zelite, imate uputstvo u drugoj temi od forumasa GoKi-ja http://www.zelenalutrija.com/forum/s...8&postcount=24 .
Mozete sami fotografisati suprugu pored nekog bijelog zida ili vrata i za bukvalno 5 minuta ili manje dobiti odgovarajucu fotografiju. Pozdrav i srecno.
|
Djordje001 |
22.11.2017 12:24 |
Katleja Liki hvala na odgovoru :grin:,eto odigra i ja 6 put,valjda cu sad imati srece,srecno svima cekamo maj 2018,valjda cemo imati srece :grin:
|
Drugari jedno brzinsko pitanje, a i takav odgovor ocekujem :grin:
Za srednju ekonomsku skolu upisujem u formular High school degree ili vocation school?
I kako bi upisao stepenovan Ekonomski fakultet znaci nije zavrsen ceo fakultet vec je stepenovan i uzeta diploma Ekonomiste.
|
BetterFuture |
22.11.2017 12:40 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik igor79
(Poruka 69730)
Drugari jedno brzinsko pitanje, a i takav odgovor ocekujem :grin:
Za srednju ekonomsku skolu upisujem u formular High school degree ili vocation school?
I kako bi upisao stepenovan Ekonomski fakultet znaci nije zavrsen ceo fakultet vec je stepenovan i uzeta diploma Ekonomiste.
|
Napisite High school jer ste zavrsili srednju skolu, bez obzira kod smera. Nisam siguran, mada moguce da mozete da upisete i University degree, s obzirom da ipak imate duplomu sa fakulteta, koja bi, pretpostavljam, mogla da se posmatra kao diploma visoke skole.
|
ales.arundo |
22.11.2017 14:36 |
Srećno svima u ovoj rundi.
Evo dupla prijava sedmi put on nas.
Prvi put kao večani, sa dve diplome više i sa bebom na putu - pa moglo bi da nas u*ere ovaj put. :==D:
|
Hvala puno BetterFuture na brzom odgovoru i pomoći.
|
Poslata još jedna uspešna prijava 5 zaredom... nadam se ovog puta da će biti uspešna i da će mesec maj sledeće godine biti u znaku zelene boje za mnoge od nas :==D::papa:
|
Za srednju ek. High school diploma a za stepenovan ekonomski University degree, kod njih bi to bio neki Associate degree ali to nije ponudjeno
|
Htela bih samo svima vama da pozelim Srecu :) Generacio 2019 :) Pozdrav svima :1072::1072::1072:
|
miloszeka |
24.11.2017 02:40 |
Srećno svima narode! Ja i supruga ove godine prvi put dve prijave.
|
Ćao ljudi, supruga i ja se prijavili po 4 x i ove godine. Jel može neko da odgovori pošto sam upravo išao na deo moja prijava na forumu popunio i poslao radi provere prijave, da li to može da utiče na moju zvaničnu prijavu preko sajta DV lottery?
Hvala puno unapred :grin:
|
misternice |
24.11.2017 10:27 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Dejan84
(Poruka 69747)
Ćao ljudi, supruga i ja se prijavili po 4 x i ove godine. Jel može neko da odgovori pošto sam upravo išao na deo moja prijava na forumu popunio i poslao radi provere prijave, da li to može da utiče na moju zvaničnu prijavu preko sajta DV lottery?
Hvala puno unapred :grin:
|
Naravno da ne moze. Forum nema nikakve veze sa samom prijavom sem sto nam svima pomaze oko svakakvih pitanja I nedoumica :)
Srecno u maju :)
|
A sad će forum po starom dobrom običaju da zamre do maja! Ljudi, ne očajavajte, i ne očekujte previše! Ljudski je sanjati i nadati se, ali budite svesni da su šanse jako male! Elem, dok ima šanse, nema odustajanja, za sve nas...
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 01:22. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.