- -
Visa Bulletin
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)
Niksovac |
03.05.2017 14:18 |
Fuu :)
Jes, sad je malo lakse :naughty: :grin: hvala!
..ali sad imam drugu nedoumicu..
nisam popunio ovaj formular jer sam video da moze da se doda osoba a posto planiram da idem sa devojkom sa kojom sam dugo zajedno, tako da se moramo uzeti ali to planiram u narednih dva meseca da obavimo.
Pitanje glasi, ako neko pouzdano zna.. da li zaista zavisi intervju od vremena slanja ds260, naravno da je bolje sto pre ali kako sam cuo, pozivanje na intervjue krece tek krajem leta, pocetkom jeseni, tako da potpuno je svejedno sad ili tad poslati jer ionako sve zavisi od CS-a koji smo sad dobili sto je i logicno!?
hvala
|
BetterFuture |
03.05.2017 14:34 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Niksovac
(Poruka 66719)
nisam popunio ovaj formular jer sam video da moze da se doda osoba a posto planiram da idem sa devojkom sa kojom sam dugo zajedno, tako da se moramo uzeti ali to planiram u narednih dva meseca da obavimo.
Pitanje glasi, ako neko pouzdano zna.. da li zaista zavisi intervju od vremena slanja ds260, naravno da je bolje sto pre ali kako sam cuo, pozivanje na intervjue krece tek krajem leta, pocetkom jeseni, tako da potpuno je svejedno sad ili tad poslati jer ionako sve zavisi od CS-a koji smo sad dobili sto je i logicno!?
hvala
|
S obzirom da je Vas CN visok , mozete da popunite DS-260 i kada se vencate. Clanovi koji imaju manji broj, a zele da odu sto pre, onda treba da sto pre i popune DS-260, sacekaju da im intervju bude zakazan, a onda zamole nasu ambasadu da im otkljuca obrazac da bi uneli potrebne izmene. Ukoliko zele da unesu promenu pre nego im je zakazan intevju, onda moraju da kontaktiraju Kentacky sto najcesce znaci i prolongoranje zakazivanja zbog dodatne provere.
|
Mikimiki |
03.05.2017 15:00 |
Citat:
(Poruka 66719)
hvala
|
zaista zavisi, prvo ide obrada zahteva po rednom broju odredjenom prema visa bulitenu, znaci svaki mesec imas cut of odnosno granicu do kog broja idu zahtevi, koji se opet slazu prema datumu slanja ds 260, ti posto si veci broj, mozes da sacekas tri cetiri meseca da promenis bracni status i da posaljes ds 260 (nemoj duze) ili da posaljes sad ds 260 u statusu single, posto ameri ne prihvataju vanbracnu zajednicu, i kada resis da se zenis obratis se KCC da ti otkljucaju ds 260 da izmenih podatke, i treca opcija je da kada dobijes poziv za intervju takozvana drzga koverta (sada je samo mail), obratis se ambasadi u kojoj dobijes datum intervjua i ono ti urade isto sto i KCC, po mom misljenju prva i zadnja opciju su ti najlakse i srecno, skontaces kroz forum da druga opcija mozda nije preporucljiva iz razloga sto naknadno otkljucavanje zahteva odlaze dan intervjua, napominjem da je to samo moje misljenje, neka me neko ispravi ako gresim. i da vas brak i vezu ces dokazivati na intervju, kao i sve navode, imas milion clanova koji su imali istu situaciju videces kroz forum, samo bez nervoze.
|
Citat:
(Poruka 66719)
hvala
|
Datum intervju se kombinira od brojot Case number i datumot koga si go ispratil DS-ot
Ne brzajte vencajte se sredete papiri pasosi so drugo prezime i potoa vnesete gi izmenetite podatoci vo DS-ot
Jas bev 7*** a DS prativme nakaj 24 maj
I intervjuto bese vo noemvri
Podobro poleka no sigurno otkolku nekoja greska da imate
Vtora opcija e da pratis DS sam i potoa pred intervju da se vencate i togas od ambasada da ti go otklucat DS-ot
|
Niksovac |
03.05.2017 20:09 |
Hvala ljudi na odgovorima... Ako sam dobro razumeo bratot makedonche 😉 ipak da ja sacekam mesec do dva, sredimo sve papire tj pasose i posaljem dc260 formular za oboje, ovo sve drugo mi je komplikovanije, ne znam.. Jeste broj visok, 22000 ali vidim da su prolazili i sa vecima.. 😘
|
auuu moj broj je 33xxx? sta je mogu da ocekujem... sledece god probati opet...
|
Mikimiki |
05.05.2017 08:42 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik lossmi
(Poruka 66840)
auuu moj broj je 33xxx? sta je mogu da ocekujem... sledece god probati opet...
|
bez brige, evo ako si primetio na forumu mozes zakljuciti da su ove godine svi brojevi u aprilu postali current, sto znaci da od maja svi brojevi stizu na red i da ima dovoljno viza za sve. ljudi sa mnogo vecim brojem ranijih godina su stizali na red. planiraj da ce te zvati na intervju od juna sledece godine.
|
vojkaninho |
05.05.2017 16:45 |
Jedno piranje cisto radi provere... Kada se zavrsi ds formular treba da pise ispod IV application COMPLETED?
|
Hocu li stici na intervju ako mi je CN 30xxx nesto me to opterecuje ovih par dana. Ima li razloga da zbog toga brinem? :obrva:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Vjeko
(Poruka 66923)
Hocu li stici na intervju ako mi je CN 30xxx nesto me to opterecuje ovih par dana. Ima li razloga da zbog toga brinem? :obrva:
|
Ne bi treba biti problem. Ove godine su aktuelni svi brojevi, a i inače nije to tako visok broj.
Googlaj DV cut off numbers by year, ako ti bas trebaju detalji po godinama.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 08:47. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.