- -
Visa Bulletin
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)
Mene interesuje sta raditi u mom slucaju. Naime, izvuceni za 2018 case# relativno nizak 00004 ali imamo razlog da u Usa ne mozemo pre novembra 2018. Molim vas za savet da li da do daljnjeg odlazemo popunjavanje Ds-260 kako bi smo na intervju sto kasnije ili je pametnije popuniti pa traziti odlaganje intervjua. P.S. molim LJ75 kao iskusnijeg kolegu za savet kao I sve koji imaju ideju? Hvala unapred!
|
johnny_nyc |
07.05.2017 12:38 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik tile83
(Poruka 66977)
Mene interesuje sta raditi u mom slucaju. Naime, izvuceni za 2018 case# relativno nizak 00004 ali imamo razlog da u Usa ne mozemo pre novembra 2018. Molim vas za savet da li da do daljnjeg odlazemo popunjavanje Ds-260 kako bi smo na intervju sto kasnije ili je pametnije popuniti pa traziti odlaganje intervjua. P.S. molim LJ75 kao iskusnijeg kolegu za savet kao I sve koji imaju ideju? Hvala unapred!
|
Salji sve odmah, cekaj da ti zakazu interview i onda ga odgodi...visa ti vrijedi 6 mjeseci od kada te odobre tako da odgodi interview za May/June
|
Hvala puno, vidim da ste vi vec prosli kroz ovo i mnogo brinemo da li cemo proci... poslusacu vas definitivno, samo da li znate da li bih im morala navesti razlog ili bih mogla samo tako da pitam da li mogu pomeriti za Maj s ozirom da cemo mi verovatno vec u Nov. Biti na redu?
|
Ovo i mene interesuje , ja sam relativno nizak case number 4xxx , vise bi mi odgovaralo da udjem u usa posle septembra 2018. Ali onda me muci pitanje da li cu dobiti green card uopste, tj da li ce se popuniti mesta i slicno
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik tile83
(Poruka 66977)
|
Nemam ni ja nekog specijalnog iskustva, još uvijek nisam ni otišao u US. Ali...
Imaš više opcija.
1. Imaš jako nizak broj (iskreno, najniži koji sam ja do sada vidio), tako da možeš ispuniti DS 260 u npr. septembru. Nakon toga, traži odgodu prvog termina interview-a. za npr. 2 mjeseca.
2. Nisam shvatio da li ne možeš nikako u SAD, ili ne možeš emigrirati odmah. Ako je ovo drugo, možeš recimo popuniti DS260 odmah, ući u SAD, ostati dok ne dobiješ SSN (idealno GC), i izaći opet.
3. Možeš nazvati ambasadu, objasniti im situaciju, i zamoliti njih za savjet -
npr provjeri da li je izvodljivo da ti ne daju vizu do 'daljnjeg', s tim da nisam siguran da li je ovo (uvijek) moguće.
Naravno, vodite računa da u SAD moraš ući najdalje 6 mjeseci od odrađenog ljekarskog pregleda. I isto takvo, moj savjet je da se ne petlja - bolje je reći istinu, jer ako vas uhvate u muljaži, to je automatska diskvalifikacija.
|
Hvala sto ste se potrudili I Johnny_nyc I LJ75, sada sam malo u nedoumici s obzirom da ste me posavetovali razlicito. Pisala bih vam u pp cim mi se otkljucaju. Ok?
|
Bojanche |
11.05.2017 06:53 |
pitanje
ljudi sta se desava kad je dobitnik izvucen a rodjen je u hr zivi u srbiji vec 20 godina i broj je 3xxx,kako sam cuo oni uzimaju onda broj od hr brojeva? kako tu i sta ja pojma nemam i kad bi trebali onda na intervju posto je hr broj ?
|
BetterFuture |
11.05.2017 09:01 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Bojanche
(Poruka 67127)
ljudi sta se desava kad je dobitnik izvucen a rodjen je u hr zivi u srbiji vec 20 godina i broj je 3xxx,kako sam cuo oni uzimaju onda broj od hr brojeva? kako tu i sta ja pojma nemam i kad bi trebali onda na intervju posto je hr broj ?
|
Sta ste u prijavi pisali kao zemlju rodjenja i zemlju na osnovu koje se kvalifikujete za lutriju? Ako ste pisali HR onda nema nikakvih problema, ako ste pisali SRB ni onda, u principu, ne bi trebalo da bude problema jer smo imali primere na forumu da su clanovi u takvoj situaciji (voja82, Tamarica6000) uspesno dosli do viza.
Prilikom popunjavanja DS-260 unesite ispravno sve podatke pa posaljite email KCC-u (kccdv@state.gov), sa objasnjenjem greske koju ste napravili prilikom prijave. Krenite odatle...
Edit: Molim moderatore da prebace moj i prethodni post u temu DV2018 - Izvuceni dobitnici. Hvala.
|
SEEUSAIC |
11.05.2017 17:42 |
Ako Bojan zeli, moze da ostavi podatke na temi o izvucenima. Ocigledno je da nije on dobitnik vec neko drugi iz njegovog okruzenja.
Sup.Mod.
|
GodFather |
16.05.2017 21:48 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Bojanche
(Poruka 67127)
ljudi sta se desava kad je dobitnik izvucen a rodjen je u hr zivi u srbiji vec 20 godina i broj je 3xxx,kako sam cuo oni uzimaju onda broj od hr brojeva?
|
Hmm..što to znači od hr brojeva? Ja imam broj preko 14000 tu u Hrvatskoj. Jel to znači da nemam šanse da budem pozvana na intervju? :udri:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:01. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.