ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Visa Bulletin (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)

Dukeduki 27.07.2017 01:25

Lekarski

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tile83 (Poruka 67954)
Mene interesuje da li se zaista moze raditi ponovni lekarski ako prodjw 6 meseci?

Nema razloga da ne moze da se radi lekarski, platis ponovo i on se obavi ponovo.Sad ne znam da li si mislio na situaciju da odradis intervju, dobijes vizu pa onda?, ako si to mislio onda ti pise u vizi do kad mozes uci u USA a to ti je datum od tog prvog lekarskog...ako si opet mislio kasnije da odes na intervju, onda svakako i lekarski zakazi pred i tervju.Ako sam nesto pomogao, super, ako nisam dobro razumeo tvoje pitanje, svakako postavi opet

dushantrikik 27.07.2017 07:47

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tile83 (Poruka 67954)
Mene interesuje da li se zaista moze raditi ponovni lekarski ako prodjw 6 meseci?

Da mozes , odis na lekarsi pa poslem vo ambasada i dobies viza , ako sakas posle 6 meseca mozes povtorno na lekarsi i povtorno vo ambasada! i pak ke dobies viza uste na 6 meseci
samo ke mora dva puta da plakas pari i za lekarsi i za viza dva puta
taka mislam jas

BTW do administrator neka popolni tabela za mene praten DS260 27.05

Makica@ 27.07.2017 18:54

Citat:

Prvobitno poslao korisnik vojkaninho (Poruka 67953)
Hvala ,upravo sam to uradio mada mi pise mi da je completed. I pise iznad YOUR CASE IS CURRENTLY AT: KCC

Pozdrav Vama :) Svima nam jos uvek pise da nam je Case at KKC :grin: Mislim da ne dobijate povratni mail nakon sto popunite DS 260 osim ako ne zelite da ga posaljete sebi na email :) Imate tu onu opciju "Print Application" ako zelite da sacuvate ceo DS obrazac na kompjuteru za vas :) Ovako vam je potrebas=n samo Confirmation Page :) Svi jos uvek zeljno iscekujemo i pratimo Visa Bulletin :grin::grin::grin::1072:

Makica@ 27.07.2017 18:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Svenson (Poruka 67869)
Kad budeš dobila GC, bićeš majstor igre. :grin: :;D::punk:

Iskreno se nadam :grin::grin::grin::grin::beer:
Veliki pozdrav vama :1081::1072:

Tia 02.08.2017 22:00

Da li ti mail ovi uvezi datuma intervjua koji stizu u avgustu se salju samo onima koji ce biti zakazani u oktobru ili svima koji su do tog momenta rasporedjeni? Hm, ako me razumete sta pitam...

BetterFuture 02.08.2017 22:53

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Tia (Poruka 67993)
Da li ti mail ovi uvezi datuma intervjua koji stizu u avgustu se salju samo onima koji ce biti zakazani u oktobru ili svima koji su do tog momenta rasporedjeni? Hm, ako me razumete sta pitam...

Da, samo oni koji su current u oktobru i pri tom da su im obradjeni DS-ovi, u avgustu ce dobiti obavestenje. I tako svakog narednog meseca...

misternice 09.08.2017 15:31

Visa Bulletin september 2017

Izasao je novi Visa Bulletin.

https://travel.state.gov/content/vis...mber-2017.html

Sto se Evrope tice, intervjue u oktobru (za DV2018) mogu ocekivati oni koji imaju brojeve do 2600
Srecno svima :)

Makica@ 09.08.2017 15:46

Citat:

Prvobitno poslao korisnik misternice (Poruka 68050)
Izasao je novi Visa Bulletin.

https://travel.state.gov/content/vis...mber-2017.html

Sto se Evrope tice, intervjue u oktobru (za DV2018) mogu ocekivati oni koji imaju brojeve do 2600
Srecno svima :)

Upravo sam videla i htela da postavim post :;D:
Takodje Puno Srece svima od Srca zelim :1072::1072::1072:

VekiNS 09.08.2017 19:17

Mene je ovo prilicno iznenadilo.Jako je mali broj u odnosu na ranije godine.Valjda ce se kasnije ubrzati,iskreno se nadam.

misternice 09.08.2017 21:51

Citat:

Prvobitno poslao korisnik VekiNS (Poruka 68055)
Mene je ovo prilicno iznenadilo.Jako je mali broj u odnosu na ranije godine.Valjda ce se kasnije ubrzati,iskreno se nadam.

I mene isto. Ocekivao sam najmanje 6000-7000... Videcemo za mesec dana ;)

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 01:15.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.