ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vodič za emigrante (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Vožnja kamiona u Americi - Trucking in USA (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1132)

srce 25.02.2013 10:00

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Magelan (Poruka 36166)
Tako nekako... Imaju i ovde seme na procenat 50:50 tj, da se deli profit. Imao sam ponudu za to, medjutim kad sam sracunao troskove i sve odbitke, zarada bi bila (to je bio moj slucaj, nemojte uzimati ovo zdravo za gotovo, pretpostavljam da nekome sema ovog tipa vrsi posao) skoro dvostruko manja.

Veliki je deficit. Nece ameri da rade ovaj posao, pogotovo ne OTR...

OK Hvala ti... aj da vidimo ima li jos neko da se ukljuci u diskusiju sa tacnim ciframa...

Pozz

Magelan 25.02.2013 10:06

Citat:

Prvobitno poslao korisnik srce (Poruka 36167)
OK Hvala ti... aj da vidimo ima li jos neko da se ukljuci u diskusiju sa tacnim ciframa...

Pozz

A moje cifre su netacne? :bravo: :grin:

:;D: :grin:

mmilan77 25.02.2013 10:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Magelan (Poruka 36168)
A moje cifre su netacne? :bravo: :grin:

:;D: :grin:

hehehehe, a ti se ubi da objasnis sve :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Magelan 25.02.2013 10:10

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mmilan77 (Poruka 36169)
hehehehe, a ti se ubi da objasnis sve :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Teska profesionalna deformacija - zubar - sve do u sitnicu :;D:

srce 25.02.2013 10:11

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mmilan77 (Poruka 36169)

hehe :grin::grin:

Mislio sam da bi bilo najbolje da se javi neki vlasnik pa da iznese sta ima...

Hehe bas si me nasmejao :bravo::bravo:

Magelan 25.02.2013 10:14

Citat:

Prvobitno poslao korisnik srce (Poruka 36171)
hehe :grin::grin:

Mislio sam da bi bilo najbolje da se javi neki vlasnik pa da iznese sta ima...

Hehe bas si me nasmejao :bravo::bravo:

Mislim da nemamo ni jednog clana ovde na forumu koji je owner. :no:

mmilan77 25.02.2013 10:16

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Magelan (Poruka 36172)
Mislim da nemamo ni jednog clana ovde na forumu koji je owner. :no:

ni ja to nisam primetio iako pratim ovu temu bas,,,a i da li bi owner bas sve detaljno opisao i ispricao :nene:

Magelan 25.02.2013 10:20

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mmilan77 (Poruka 36173)
ni ja to nisam primetio iako pratim ovu temu bas,,,a i da li bi owner bas sve detaljno opisao i ispricao :nene:

Ako uzmemo u obzir "profil" vecine u toj ekipi ljudi, nesto cisto sumnjam da bi iko izneo prave informacije :grin: Ovde govorim o vecini - polupismeni (polu)svet kakav ja licno nisam sretao u Srbiji.

Manje vise, sve mu dodje na onu "avioni, kamioni, milioni" :grin: Gazde zaboga :;D:

Ima ok likova, ali to je manjina...

mmilan77 25.02.2013 10:27

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Magelan (Poruka 36174)
Ako uzmemo u obzir "profil" vecine u toj ekipi ljudi, nesto cisto sumnjam da bi iko izneo prave informacije :grin: Ovde govorim o vecini - polupismeni (polu)svet kakav ja licno nisam sretao u Srbiji.

Manje vise, sve mu dodje na onu "avioni, kamioni, milioni" :grin: Gazde zaboga :;D:

Ima ok likova, ali to je manjina...

znam, zato i kazem da sam siguran da to niko ne bi izneo :) proveo sam dosta vremena sa ljudima koji tamo zive i koji se time bave, tako da znam o cemu pricas. Koja je to nelogicnost, da ti se vise isplati da vozis sam nego da neko vozi za tebe,,,ustvari to se isplati onom ko ima nekoliko kamiona, ako kontam dobro?

Magelan 25.02.2013 10:32

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mmilan77 (Poruka 36175)
znam, zato i kazem da sam siguran da to niko ne bi izneo :) proveo sam dosta vremena sa ljudima koji tamo zive i koji se time bave, tako da znam o cemu pricas. Koja je to nelogicnost, da ti se vise isplati da vozis sam nego da neko vozi za tebe,,,ustvari to se isplati onom ko ima nekoliko kamiona, ako kontam dobro?

Upravo tako. Pilicarenje sa 2-3 se na kraju svede da owner vozi jedan i pokriva minuse koji prave ona druga dva :;D: Vrlo cest slucaj.

Sto vise kamiona, vise se novca i vrti, veca je i globalna zarada, mada tu bas treba da imas dobre kontakte u brokeraju i uigran dispatch, pouzdane vozace, iole citave kamione i zivce "k'o konopce"...

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 01:13.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.