Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tia
(Poruka 68844)
Drustvo, mi smo pozeleneli!!!Sve isto kao predhodne godine...Jeeejjjj....:==D:
|
Mnogoooo Mi je Drago Tia :1072::1072::1072: Od Srca vam zelim da vam se svi snovi ostvare u Buducim koracima :1072: CESTITKE OD SRCA :inlove::inlove::inlove:
|
Da li neko moze tacno da mi navede dokumentaciju koju je nosio na viziranju ? :D
|
| misternice |
12.10.2017 10:16 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Vani
(Poruka 68874)
Da li neko moze tacno da mi navede dokumentaciju koju je nosio na viziranju ? :D
|
Na ovoj stranici
https://travel.state.gov/content/vis...interview.html
pod tackom 2 odaberete ambasadu u kojoj cete imati intervju I tu vam se onda otvori PDF document sa svim instrukcijama I potrebnom dokumentacijom.
|
hvala buraz, a da li je mozda potreban prevod diplome na eng jezik ili ne ?
Cestitke inace na viziranju i GC :)
|
| misternice |
12.10.2017 10:27 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Vani
(Poruka 68877)
hvala buraz, a da li je mozda potreban prevod diplome na eng jezik ili ne ?
Cestitke inace na viziranju i GC :)
|
Zavisi gde imate intervju. U ambasadi u BG nije potrebno ukoliko je diploma na srpskom ili hrvatskom, bosanskom I sta sve jos postoji od srodnih jezika...
Viziranje mi tek predstoji iduci mesec ali svakako hvala :)
|
Evo i mene da podelim utiske. Stigli smo u ambasadu oko 8.20, prosli kroz obezbedjenje i dobili trocifren br. Smestili su nas na stolice na levoj strani i nastupilo je cekanje. Nakon otprilike pola sata bili smo prozvani da predamo pasose, pa opet cekanje, predaja dokumenata, jako kratko usputno "caskanje" sa konzulom. To je trajalo bukvalno 3 minuta jer su papiri bili potpuni, bez bespotrebnih stvari i uredno rasporedjeni.Opet cekanje 20ak min pa zatim placanje. Ponovo cekanje i potom je usledio takodje kratak razgovor sa konzulkom,citanje zakletve i "congratulations"...Odlazimo na mesto i za koji minut nas konzul nam vraca originale dokumenata i obavestava nas o isporuci pasosa. Sve se odvija tu na salterima i svodi se na pregledanje dokumentacije i po neko pitanjce usput na koje smo vec svakako odgovorili u DS u. Sada ostaje cekanje pasosa i pripreme za novi zivot mogu da pocnu. Paranoja se nastavlja doduse, ali valjda ce se i to iscekivanje pasosa okoncati uskoro. Hvala svima! Tu sam, pratim vas dok ne pozelenimo skroz!
|
@Tia
A šta je bilo sa onim drugim DS260 obrascem što si naknadno slala? Da li su pominjali nešto?
|
Tia nek je sa srecom! Zelim vam srecan i uspesan novi zivot :)
Interesuje me dali su vam trazili i dali ste imalo garanciju iz banke? Ili nesto sto citam na drugim forumima o sponzorstvu? Ili to sponzorstvo ne vazi za nasu zemlju? Izgubio sam se malo u tome xD
|
Ikac, prokomentarisali su to, ok je sto sam popunila ali nije uopste trebalo da postoji ta mogucnost. Nije trebalo da se uopste pojavi jos jedan DS.
Simke, nije trebalo nista osim onoga sto je na ovoj temi ranije napisano. Ja sam napisala sve. Dakle, niko nije pomenuo izvode iz banke niti pisma i garancije.
|
Čestitam Tia. Hvala na informacijama. Želim vam puno uspeha i srećan novi početak u USA. :papa:
|
| Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 08:56. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.