- -
Dv - 2021
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2021)
malasirena |
01.10.2019 07:38 |
Da li neko ima pitanja za prijavljivanje prevedena na srpskom? Znacilo bi nam svima
|
Evo, korak po korak. Neko je zatrazio. Sl.put slobodno ukucajte na google vase i pitanje i sigirna sam da cete odgovor naci. Mada na linku koji cu ostaviti, odgovorili su na sve dileme. Nadam se da ce ovo nekom pomoci i puno srece svima
https://hr.dvlottery.me/dv-lottery-questions
|
JovanaT84 |
01.10.2019 08:06 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik marko1995
(Poruka 78215)
Na prijavi upisujes najvisi stepen obrazovanja u tvom slucaju high school...
U DS260 ako si izvucena upisujes sve ustanove koje si pohadjala ispolagala ti to ili ne ipak si pohadjala tako da sve upisujes, gdje god si isla uspjesno ili bezuspjesno :obrva:
|
Hvala,sad mi je jasnije .:;D:
Bolje da pitam,mada sam citala forum:book: ,ali ipak jeste bilo glupo pitanje.
Bolje pitati nego skitati xaxaxax
Pozdrav
|
Mala sireno, imas na sajtu prevedeno. Na sajtu zelene lutrije. Klikni gore levo na :prijava na lutriju
Odvesce te na sajt zelene lutrije i tu mozes pronaci sve.
Umesto edit, ispalo kao odgovor. Jbg
|
PearCookie |
01.10.2019 10:07 |
Upravo videh da je prezentacija u Beogradu (petak 04.10., Američki kutak u Domu omladine) za DV-2021 u 19h :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik PearCookie
(Poruka 78225)
Upravo videh da je prezentacija u Beogradu (petak 04.10., Američki kutak u Domu omladine) za DV-2021 u 19h :)
|
Hm, frende jel' ima možda ovakvih predavanja i u drugim državama, ex-YU?
Gdje bi mogao provjeriti točno te informacije, ako znaš?
|
PearCookie |
01.10.2019 12:42 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik MatijaX
(Poruka 78229)
Hm, frende jel' ima možda ovakvih predavanja i u drugim državama, ex-YU?
Gdje bi mogao provjeriti točno te informacije, ako znaš?
|
Hej, ja pratim na FB stranici Konzularnog odeljenja ambasade u Srbiji. Pogledah, postoji zvanična stranica ambasade u Zagrebu na FB, ali ne vidim posebnu stranicu za Konzularno odeljenje. Probaj na zvaničnom sajtu za Hrvatsku, možda će biti nekih informacija o prezentacijama programa. :)
P.S. Prečešljaj i FB svakako, možda mi je nešto promaklo... :)
|
Димитрије |
02.10.2019 07:58 |
јел данас почиње у 8 увече пријављивање? :)) вероватно ће пар дана сајт пасти као на провери у мају.
|
marko1995 |
02.10.2019 08:12 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Димитрије
(Poruka 78246)
јел данас почиње у 8 увече пријављивање? :)) вероватно ће пар дана сајт пасти као на провери у мају.
|
Mislim da je po New York time (-6 u odnosu na nas) tako da oko 18:00...
Pa najbolje prvih dana i ne prijavljivati se baš zbog toga :naughty:
Puno sreće svima :1081:
|
I ja sam kontao tamo oko 5. da posaljem prijavu, pa sta Bog da....
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:22. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.