ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prva koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   DV-2010 Prve koverte (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=430)

scum 10.04.2009 20:17

ja sam za taj kes procitao ovde... ovaj link je i srdevic ostavio na blogu...

http://www.blic.rs/vojvodina.php?id=73500

steficacvek 10.04.2009 21:02

Vidim ... Ali to je sigurno neosnovana informacija, kao sto smo i mi na forumu mislili. Svi smo se raspitivali, dolazili do razlicitih saznanja ali na kraju svega mislim da se samo prva iskustva mogu uzeti u obzir, a ja koliko znam nikome od ovogodisnjih dobitnika stanje na racunu nije trazeno kao garancija. Nemojte se brinuti unaprijed, bice vremena da se razmislja o svemu nakon prve koverte.

beresmed 10.04.2009 21:59

O ovome je vec bila prije rasprava.
Sto se tice tog spomenutog iznosa novca, on je jedan od uvjeta garancije (AoS) i nije potreban ako se ispunjavaju jedan od ostala dva uvjeta garancije.
Dakle jednostavno je za AoS; novac ili garant ili ponuda za posao.

Evo tu na forumu su objasnjene pojedinacne stavke AoS-a.

Ako nekoga bas zanima o kojem se iznosu novca radi, tu pod Poverty Guidelines je sluzbeni I-864P pdf dokument sa iznosima.

Sloba_Kg 10.04.2009 22:11

Idemo sve ispocetka...

steficacvek 11.04.2009 08:29

Citat:

Prvobitno poslao korisnik beresmed (Poruka 9464)
Sto se tice tog spomenutog iznosa novca, on je jedan od uvjeta garancije (AoS) i nije potreban ako se ispunjavaju jedan od ostala dva uvjeta garancije.

Evo tu na forumu su objasnjene pojedinacne stavke AoS-a.

Ako nekoga bas zanima o kojem se iznosu novca radi, tu pod Poverty Guidelines je sluzbeni I-864P pdf dokument sa iznosima.

NE, NE, NE, NE I NE! Kao sto sam vec napisala malo vise, to su bili nasi zakljucci na osovu raznih informacija. Morate shvatiti da ni sve informacije na ovom forumu nisu zvanicne, neko prikupljene sa raznih sajtova i iz raznih iskustava. Jedina zvanicna informacija koju mozes dobiti je iz USA ambasade, a oni ti nikad nece reci da ti je nesto od to troje uslov. Nije dobijanje vize uslovljeno nikakvom garancijom, prije svega ja potvrdjujem svojim iskustvom iz Sarajeva! A ostali koji su dali garanciju, vise su pitani za nju usput, nego sto su bili uslovljeni njom.
Ako ima neko da garantuje i posalje AoS odlicno, ako imate novac, jos bolje, definitivno ce vam trebati za zivot, garancija za posao je jos najbolja opcija, i definitivno ako imate nesto od to troje ponesite na intervju. Ali ako nemate ni jedno od troje, niposto ne odustajte od lutrije jer ni jedno nije uslov za dobijanje vize, a kasnije po dolasku i GC
Stvarno se nadam da smo razjasnili ovo.

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Sloba_Kg (Poruka 9465)
Idemo sve ispocetka...

Upravo ... :-_-;:

PaulGarrett 11.04.2009 08:48

Citat:

Prvobitno poslao korisnik beresmed (Poruka 9464)

nisam imao AoS, ponudu za posao kao ni potvrdu iz banke ... napisao sam to ovde

beresmed 11.04.2009 09:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik steficacvek (Poruka 9470)
NE, NE, NE, NE I NE! Kao sto sam vec napisala malo vise, to su bili nasi zakljucci na osovu raznih informacija. Morate shvatiti da ni sve informacije na ovom forumu nisu zvanicne, neko prikupljene sa raznih sajtova i iz raznih iskustava. Jedina zvanicna informacija koju mozes dobiti je iz USA ambasade, a oni ti nikad nece reci da ti je nesto od to troje uslov. Nije dobijanje vize uslovljeno nikakvom garancijom, prije svega ja potvrdjujem svojim iskustvom iz Sarajeva!

Ok, ne morate odmah dizati paniku...malo sam se pogresno izjasnio. :ohman:
Post je vise bio usmjeren kao odgovor prema tocnom iznosu novca o kojem se pricalo...
Jasno mi je da te stavke koje sam nabrojao od AoS-a nisu striktni uvjet za dobivanje GC, vec mogu samo pomoci, donijeti neku sigurnost ukoliko na interviewu pocnu propitkivati i naravno konacno ubrzati sam interview.
Sve to ovisi o tome kako je konzul raspolozen toga dana, da li ce ista ili nista traziti od vas...

steficacvek 11.04.2009 14:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik beresmed (Poruka 9472)
Ok, ne morate odmah dizati paniku...malo sam se pogresno izjasnio. :ohman:
Post je vise bio usmjeren kao odgovor prema tocnom iznosu novca o kojem se pricalo...
Jasno mi je da te stavke koje sam nabrojao od AoS-a nisu striktni uvjet za dobivanje GC, vec mogu samo pomoci, donijeti neku sigurnost ukoliko na interviewu pocnu propitkivati i naravno konacno ubrzati sam interview.
Sve to ovisi o tome kako je konzul raspolozen toga dana, da li ce ista ili nista traziti od vas...

Izvini stvarno ako je ispalo da tebe napadam, zaista nije tako. Vise sam htjela da to bude jasno, da se slucajno opet nekom ne desi da digne ruke od lutrije jer nema nesto od to troje. Vjeruj mi ja sam bila najveci panicar i sve moguce varijante i veze vukla dok nisam dobila AoS koji mi na kraju uopste nije ni trebao. Naravno da ce to donijeti sigurnost na intervjuu i da je dobro imati nesto od to troje, ali samo nek bude jasno da to nisu striktni uslovi. Barem je tako bilo ove godine. Na kraju krajeca, cak i ako neki dokument nedostaje na samom intervjuu trazice da se to donese naknadno, a ne odbiti vizu.
Pozdrav!

bmilos 11.04.2009 18:45

Citat:

Prvobitno poslao korisnik steficacvek (Poruka 9470)
NE, NE, NE, NE I NE! Kao sto sam vec napisala malo vise, to su bili nasi zakljucci na osovu raznih informacija. Morate shvatiti da ni sve informacije na ovom forumu nisu zvanicne, neko prikupljene sa raznih sajtova i iz raznih iskustava. Jedina zvanicna informacija koju mozes dobiti je iz USA ambasade, a oni ti nikad nece reci da ti je nesto od to troje uslov. Nije dobijanje vize uslovljeno nikakvom garancijom, prije svega ja potvrdjujem svojim iskustvom iz Sarajeva! A ostali koji su dali garanciju, vise su pitani za nju usput, nego sto su bili uslovljeni njom.
Ako ima neko da garantuje i posalje AoS odlicno, ako imate novac, jos bolje, definitivno ce vam trebati za zivot, garancija za posao je jos najbolja opcija, i definitivno ako imate nesto od to troje ponesite na intervju. Ali ako nemate ni jedno od troje, niposto ne odustajte od lutrije jer ni jedno nije uslov za dobijanje vize, a kasnije po dolasku i GC
Stvarno se nadam da smo razjasnili ovo.

Upravo ... :-_-;:

eeee ljudi gde ste bili te daleke 2005. godine da mi ovo kazete :(

zoran80 18.04.2009 13:24

Pozdrav svima!
Posto vidim da je vec krenulo otvaranje poštanskih sandčića u nadi da su prve koverte u njemu, samo da Vam svima pružim podršku, i nadam se da će nas ove godine što više dobiti kovertu. Realno je očekivati da će se već posle 20. aprila neko oglasiti na forumu sa dobitkom.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 11:11.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.