-
Prva koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
Hvala svima na odgovorima... nadam se da ce se taj trend nastaviti i ove godine.. :) nek nam je sa srecom!
@Ivan33 - iskrene cestitke za vizu :bravo:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik spectra
(Poruka 15464)
Hvala svima na odgovorima... nadam se da ce se taj trend nastaviti i ove godine.. :) nek nam je sa srecom!
@Ivan33 - iskrene cestitke za vizu :bravo:
|
Hvala na čestitkama Spectra. Kao što si primtio/la Dejančić i ja smo preko 25000 pa smo prošli u drugi krug (dobili drugu kovertu), pa je moje lično mišljenje da ako prva koverta dokaže ispunjenje svih uslova, nema posebnog razloga da ne dođe i druga....ali ajmo redom, da navijamo za prvu!
|
Nikolica014 |
04.05.2010 23:08 |
Tako je Ivane, lako cemo smarati za drugu kovertu i intervju kada bude doslo vreme :D Znas li jos nekog iz Valjeva ko je dobio GC?
|
Mislim da sam za DV 2010 jedini, naravno od registrovanih na forumu, a ovako u gradu nisam čuo.....ako grešim javiće se već :-)
|
imarkovic |
05.05.2010 15:23 |
Moj dragi je iz V.Kamenice, a ja sam tamo radila. Ako ste vas dvojica zainteresovani da se cujemo,ostavite neki kontakt na private, pa da se cujemo. Pozz!
|
ZeljkoUSA |
13.05.2010 03:53 |
11-ta godina...., ajde vise...!!!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ZeljkoUSA
(Poruka 15695)
11-ta godina...., ajde vise...!!!
|
Nemoj sada tako da pricas kada smo svi ukapirali da hoces da premasis rakord cenjenog clana foruma Dreadnot-a, koji je aplicirao 12 puta, ako se ne varam.:grin:
|
dreadnot |
13.05.2010 09:07 |
Ne dam ja prvo mesto tako lako... sad bas urgiram da izvuku Zeljka... :-)))
|
barajevo31 |
13.05.2010 09:16 |
U jbt, 12x, za to treba imati čelične živce. Rispekt!
|
ZeljkoUSA |
13.05.2010 16:06 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreadnot
(Poruka 15709)
Ne dam ja prvo mesto tako lako... sad bas urgiram da izvuku Zeljka... :-)))
|
Slazem se, rado ti prepustam prvo mesto...:obrva: Prihvatam svaku vrstu urgiranja pa placam kafu u USA...
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 01:51. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.