-
Druga koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=4)
dejancic |
16.02.2010 11:58 |
Zdravo, ukoliko je sa tvojim slucajem sve u redu vise je nego realno da ocekujes drugu kovertu. Meni su javili da mi je poslata druga koverta petog februara, a kao sto vidis slicnih smo brojeva. Najlakse ti je da posaljes mejl, a oni ce ti odgovoriti i kada ti je poslata koverta i kada ti je zakazan intervju u ambasadi. U par tema ti je detaljno objasnjeno kako treba da izgleda e-mail KCC-u. Srecno...
|
Hvala dejancicu. Koliko vidim na Visa Bulletin za mart se nalaze i podaci za April, tj. da su tada brojevi do 26.300 (da li sam ja to dobro shvatio, ne znam)znači da je moguće prispeće koverte i u Aprilu ?!. Ti si poslao e-mail, oni ti potvrdili da su 5-og frbruara poslali drugu kovertu, pa me malo buni, kako to s obzirom na broj 25xxx?! Ali, u svakom slučaju, poslaću e-mail sa upitom. Pozdrav!
|
el magico |
16.02.2010 13:50 |
ma zovi ih odmah i pitaj za datum intervjua, sve ostalo je manje važno
|
dreadnot |
16.02.2010 14:42 |
Druga koverta ionako ne sadrzi nikakve bitne informacije, tako da je bitan samo datum intervjua...
|
dejancic |
16.02.2010 19:49 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ivan33
(Poruka 14078)
Koliko vidim na Visa Bulletin za mart se nalaze i podaci za April, tj. da su tada brojevi do 26.300 (da li sam ja to dobro shvatio, ne znam)znači da je moguće prispeće koverte i u Aprilu ?!. Ti si poslao e-mail, oni ti potvrdili da su 5-og frbruara poslali drugu kovertu, pa me malo buni, kako to s obzirom na broj 25xxx?! Ali, u svakom slučaju, poslaću e-mail sa upitom. Pozdrav!
|
Po visa bulletin-u mozes videti kada ces imati intervju, a to je za tvoj broj u aprilu. Znaci april je tvoj mesec, ako je sve ok :;D: Druga koverta bi trebalo da stigne pre intervjua, ali kao sto su ti rekli ona je skoro pa nebitna. Posalji mejl KCC-u, dobijas odgovor u roku od nekoliko radnih dana i odmah ces znati za koji datum ti je zakazan intervju. Srecno :)
|
Pozdrav svima. Nisam imao sta da postujem neko vreme u nedostatku konkretnih informacija. Ja sam inace onaj ludak:woohoo: (kako rece dreamerns), koji je poslao papire i novembru mesecu i juce sam mail-om obavesten od gospode iz KCC-a da su mi petog februara poslali drugu kovertu (kao i dejancicu ako se ne varam). Sudeci po tome trebalo bi da sve bude OK, kao i kod ostalih clanova foruma koji su izvuceni.:grin:
|
I naravno, zaboravio sam najvaznije, posle tolikog odsustva. Cestitke svima koji su dobili vize uz zelju da im novi zivot u USA krene onako kako su pozeleli u najludjim snovima. A nama koji jos cekamo rasplet jos malo strpljenja. :==D:
|
alanfordns |
20.02.2010 18:40 |
iscekivanje
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dejancic
(Poruka 14076)
Zdravo, ukoliko je sa tvojim slucajem sve u redu vise je nego realno da ocekujes drugu kovertu. Meni su javili da mi je poslata druga koverta petog februara, a kao sto vidis slicnih smo brojeva. Najlakse ti je da posaljes mejl, a oni ce ti odgovoriti i kada ti je poslata koverta i kada ti je zakazan intervju u ambasadi. U par tema ti je detaljno objasnjeno kako treba da izgleda e-mail KCC-u. Srecno...
|
Veliki pozdrav,
relativno kasno sam saznao da sam dobitnik i poslao sam prvu kovertu oko 3eg septembra 2009 god, da li mi moze neko reci koliko treba da cekam da bih dobio drugu kovertu,.....00027xxx,......inace, gledao sam da neki koji imaju i vece brojeve, ranije su dobili papire,....na bulleninu pise da ce tek u maju biti, e sada me zanima, da li je tada intervju ili tada dobijam 2gu kovertu, takodje sam poslao mail kcc i cekam odgovor,
ubija me iscekivanje,...........:no::drool:
|
Strpi se jos malo. Iz KCC-a ce ti odgovoriti za 2 do 3 dana. Ako jos nisu obradili tvoj slucaj napisace ti da su primili dokumenta i da ih obradjuju po redosledu prispeca. Kada se budes najmanje nadao stici ce ti odgovor da su ti poslali drugu kovertu i da ti je razgovor zakazan za taj i taj datum. Pricam ti iz licnog iskustva, samo sto je moj broj 00002xxx. Ja sam poslao formulare polovinom novembra i pre par dana sam dobio obavestenje da mi je razgovor zakazan za 1.april, da su poslali drugu kovertu 5. februara i da se za sve od sada obracam iskljucivo US ambasadi u Beogradu. Srecno :grin:
|
alanfordns |
21.02.2010 20:17 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik pekka
(Poruka 14175)
Strpi se jos malo. Iz KCC-a ce ti odgovoriti za 2 do 3 dana. Ako jos nisu obradili tvoj slucaj napisace ti da su primili dokumenta i da ih obradjuju po redosledu prispeca. Kada se budes najmanje nadao stici ce ti odgovor da su ti poslali drugu kovertu i da ti je razgovor zakazan za taj i taj datum. Pricam ti iz licnog iskustva, samo sto je moj broj 00002xxx. Ja sam poslao formulare polovinom novembra i pre par dana sam dobio obavestenje da mi je razgovor zakazan za 1.april, da su poslali drugu kovertu 5. februara i da se za sve od sada obracam iskljucivo US ambasadi u Beogradu. Srecno :grin:
|
HVALA TI OD SRCA, NADAM SE DA CE NAM SE ZIVOT PROMENITI POZITIVNO KADA JEDNOM ODEMO,.....MOJA JEDNA PRIJATELJICA JE NAPISALA NA FACEBOOKU VOLIM SRBIJU ZIVIM U AMERICI,.....:bravo::drool::grin:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:51. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.