-
Prva koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
ljubilica |
17.05.2010 21:47 |
Bas neko zatisje nista niko da se javi sem Jelice:smrc:
|
steelers |
17.05.2010 22:00 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik nemili
(Poruka 15787)
Svi dolazimo svakodnevno ovde, kao da ce koverte da stignu na forum a ne u postansko sanduce! :1060:
|
Ajde sto vi dolazite, nego zasto ja dolazim? :wtf:
|
milena_ns |
17.05.2010 22:44 |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Poludecu ako ova koverta ne dodje! :wacko:
P.S. Priznajete da ste se maaaloo strecnuli. xixixixi :grin:
Malo sale nije na odmet dok cekamo. :;D:
|
ljubilica |
17.05.2010 22:57 |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :drool:ne radi nam to:grin:
|
Nikolica014 |
17.05.2010 23:00 |
Ma gde smo se strecnuli...predinfarktno stanje se ne broji u srecanje :grin::belj:
|
Nikolica014 |
17.05.2010 23:00 |
Ponoc je...poklopile se kazaljke...zelena karta misli na mene!!!
|
ZeljkoUSA |
17.05.2010 23:34 |
Dok traje ovo zatisje vera je i dalje jaka..., videcemo krajem juna raspolozenje...
|
dragance |
17.05.2010 23:53 |
Kolko vidim i prošle godine je bilo ovako sve do negde početka-sredine juna tako da ne očajavajte vi koji se nadate :)
|
Postovanje svima uz lijep pozdrav iz Zagreba.
Ovaj forum sam otkrila prije cirka 2 sata, pa se još ne snalazim najbolje, ali sve u svemu bogu hvala sto postojite i dobro vas nasla. :)
E ovako, meni je danas stigla koverta iz Kentuckyja u kojem me salju na stranicu dvselectee.state.gov.. i sad vidim da ovdje na forumu postoji, kako ispunjavati one formulare, ali imam neka pitanja (koja su nekako "sramotna") pa bi molila ako bi mi se netko (tko zna vec te cake) mogao javiti na PM da se ne brukam bas javno.
Uzgred receno, danas (tj jucer) mi je bio jedan od najgorih dana u zivotu ( a i opcenito mi je ova godina stvarno puna zivotnih sr..) tako da sam dolazak koverte kasno poslijepodne shvatila kao svojevrsnu zajebanciju "onoga odozgo". Ukratko, oprostite mi, al ne znam da li da uopce skacem od srece.
Eto.
Zahvaljujem i drzim palceve svima koji su se prijavili
|
City Lights |
18.05.2010 07:05 |
Zelenka, cestitam! :bravo:
Lijepo da si se registrirala i razveselila nas viješću. Meni je posebno drago da je forumaška sezona otvorena baš u Zagrebu :)
Nadam se (i vjerujem) da ti ova koverta donosi neka bolja vremena.
Koji si case-number? Je li ovo tvoje prvo sudjelovanje u lutriji?
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 02:36. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.