ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prva koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Iz kojeg puta ste izvuceni? (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=463)

chombe_bg 14.05.2010 01:28

Citat:

Prvobitno poslao korisnik barajevo31 (Poruka 15710)
U jbt, 12x, za to treba imati čelične živce. Rispekt!

Ma jok,posle 2. ili 3. prijave totalno iskuliras i kao masina,prijavljujes se i dalje al bez ikakvih emocija :;D:

dreadnot 14.05.2010 08:03

Otprilike tako... samo cekas kad ce da dodje datum, posaljes i zaboravis... tek se negde krajem juna setis da ni ove godine nije bilo nista i cekas jesen... i tako to ide dok te jednom ne strefi...

pekka 14.05.2010 09:58

Bilo bi glupo i sumanuto loziti se preko cele godine, ali ipak nisu mala uzbudjenja kada se u jesen prijavljujes i pomislis da je ta sezona bas tvoja, a onda kada grane prolece ocekujes kovertu. Od optimizma do nade i strepnje, pa mozda i razocarenja, ka novom pocetku. Kao sinusna funkcija.:grin:

Smith6000 15.05.2010 09:54

Ja sam se prijavljivao, tj mene su prijavljivali 90ih nekoliko puta, kada sam bio maloletan... a od punoletnosti se prijavljujem skoro svake godine, od 2002, od kada sam legal, jednom sam omašio rok za 2 sata :(

... i devojku sam prijavio prošle godine i to prvi put, i nju ubolo iz prve, tj nas ... talk about lucky! :==D:

ego 16.06.2010 21:32

Treća sreća. :bravo:

ego 16.06.2010 23:36

Citat:

Prvobitno poslao korisnik barajevo31 (Poruka 15710)
U jbt, 12x, za to treba imati čelične živce. Rispekt!

Svaka čast, mnogi bi davno odustali!

vrhunski 17.06.2010 01:07

Pozdrav,

Igram GC Lottery vec 12 god i nikad do sada nisam dobio (neverovatno). Ranije su se slala pisma nije moglo online kao sada :)

I izgleda da ni ove godine nisam dobio :(

ego 17.06.2010 18:41

Citat:

Prvobitno poslao korisnik vrhunski (Poruka 16678)
Pozdrav,

Igram GC Lottery vec 12 god i nikad do sada nisam dobio (neverovatno). Ranije su se slala pisma nije moglo online kao sada :)

I izgleda da ni ove godine nisam dobio :(

Ako učestvuje i supruga, šanse se dupliraju. :)

vrhunski 18.06.2010 00:58

ma ucestvuje zadnje 3 god....koji smor. Prosle godine sam ja licno popunjavao GC Lottery za drugaricu i ona je dobila i sada je na Floridi........................................... .............

dreadnot 30.06.2010 09:19

Ja sam dobio posle 12 godina, i sam sam nekada slao papirne verzije... nemoj da gubis nadu, mozda bude sledece godine.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:00.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.