-
Prva koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
Cestitke Zelenka :1081:
Napisi slobodno sta te muci, a ako je nesto bas skakljivo posalji na private ;) "Onaj odozgo" sigurno zna zasto nam se desava sve sto se desava, zar ne? Nekad je nemoguce prepoznati i protumaciti "znakove pored puta" odmah...
|
Hej!
Hvala na cestitkama, al bojim se, ipak nista od toga. CN:28xxx. :ajojoj:
Ne znam, na jednom forumu pise da je to ipak prevelik broj za "prolaz", a taj dio sa current brojevima mi i nije bas jasan. Sad se pitam da li uopce slati te ispunjene formulare sto traze.
Inace, ovo mi je prvo prijavljivanje za GC, doslovce 5 do ponoc.
Pa dobro, mogu reci, onda i nije tako los plasman za 1. put. :)
|
Cestitke na lepom dobitku ! :bravo:
Sto se tice broja koji si dobila kao CN, nemoj uopste da razmisljas o njemu, nego popunjavaj i salji formulare. To sto mozes procitati na bilo kom forumu vezano za prolaznost ili ne prolaznost odredjenih "visokih" brojeva su najobicnija lupetanja i nagadjanja. Ljudi nemaju pametnija posla pa se bave prognozama ko ce proci, a ko nece. Cudi me kako nisu uspostavili neku kladionicu sa definisanim kvotama za grupe sa odredjenim CN (ako neko pomisli da pocne ovaj biznis neka racuna na moj procenat od autorskih prava).
Da ne davim vise, popunjavaj i salji formulare i ako si "ispravna" po njihovim arsinima, prolazis 100%. Srecno !:grin:
|
Inside@22 |
18.05.2010 09:03 |
Čestitam Zelenka... :grin:
Dobro kaže City lights, ova koverta ti donosi puno bolja vremena stoga nemoj odustat nego samo hrabro naprijed...:suure:
everything happens for a reason... :obrva:
pozdrav i tebi iz Zgb-a... :grin:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Zelenka
(Poruka 15804)
Hej!
Hvala na cestitkama, al bojim se, ipak nista od toga. CN:28xxx. :ajojoj:
Ne znam, na jednom forumu pise da je to ipak prevelik broj za "prolaz", a taj dio sa current brojevima mi i nije bas jasan. Sad se pitam da li uopce slati te ispunjene formulare sto traze.
Inace, ovo mi je prvo prijavljivanje za GC, doslovce 5 do ponoc.
Pa dobro, mogu reci, onda i nije tako los plasman za 1. put. :)
|
Čestitam! Što kaže pekka ne obaziri se na te priče o visini brojeva. Koliko sam ja video prethodnih nekoliko godina svi brojevi su dolazili na red, tako da nemaš razloga za brigu. Polako ti pošalji dokumenta i sve će biti ok! I da, treba da skačeš od sreće! :wee: :bravo: :1081:
|
Prvo da ti čestitam! Šalji dokumeta, nemoj da razmišljaš, imaš sreću iz prve da dobiješ, sve što te muči oko popunjavanja pitaj, a imaš i već popunjen obrazac na ovom forumu, skini pogledaj dobro njega a nas pitaj za sve što ti je nejasno.
|
Nikolica014 |
18.05.2010 09:58 |
:1081: Cestitke od srca! Ovo je definitivno znak da su koverte blizu nas. E sad, sta tvoj 28xxx znaci za nas ostale? Da li mi mozemo da dobijemo brojeve samo preko tog broja, ili nekim cudom moze u Srbiju da stigne recimo broj 21xxx ili mozda i manji? :smrc::smrc::smrc::nene::nene::nene::smrc::smrc::s mrc:
|
Pridruzujem se cestitkama:bravo: i pazljivo popuni te obrasce,posalji,pa posle mozgaj!:;D:Zbog toga se svakako neces pokajati!!!:obrva:
|
Iskrene cestitke Zelenka!!!! :1081:
|
Čestitam Zelenka :bravo::wee:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 14:37. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.