ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Mejl o ponistenju rezultata lutrije (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=925)

nikita61 13.06.2011 20:52

Kod mene bitsyu.net, a kod supruga absolutok.net....nismo dobili mailove.On na svoj dobija sve poslovne mailve, poslovnu prepisku iz USA.....

Vladana123 13.06.2011 21:29

Jedna prijava na gmail,druga na sbb u razmaku od par dana,prijave istog dana!!!

TheNenad 13.06.2011 22:21

Kod mene je GMail adresa u pitanju, samo da napomenem, i naravno sve je prošlo kako treba i dobio sam poruku direktno u Inbox.

Vladana123 14.06.2011 07:18

Ajde ljudi pa javljajte se,da vidimo stvarno da li e-mail ima veze sa dobijanjem vize!!!Po ovome nesto nas je malo na forumu koji su se javili.....Shvatam da ima onih koji nemaju vremena da pisu..probudite se da se prebrojavamo!!!:bravo:

citizenx 14.06.2011 07:44

ja imam nalog na hotmail.com i naravno nisam dobio mejl.

saki78 14.06.2011 08:19

Suprug dobio mail 19.05. - gmail (prijavljen 23.10.). Ja - mail primljen 18.05. - yahoo (prijava poslata 26.10.), obe inbox.

Vladana123 14.06.2011 08:33

Sada mi se javio prijatelj koga sam ja prijavila istog dana kada i nas,on je na yahoo...dobio mail.....

Lotus 14.06.2011 08:56

Ja sam dobio mail, na Gmail... 19.05.

Citajuci po drugim forumima izgleda da oni koji su dobili mail 18. su oni koji su izvuceni ove godine...nadam se da grijesim jer je malo takvih koji su dobili 18. Jedino ako nisu poceli slati kasno navecer po nasem vremenu , sto bi bilo i logicno jer je tu vremenska razlika, pa server nije stigao isprocesuirati sve mailove u komadu, pa su neki mailovi stigli u Europu 19...
Opet, to ne mora biti tocno jer puno onih koji su izvuceni na ponistenom izvlacenju nije uopce dobilo mail... tako da ovo s mailom ne mora biti od neke vaznosti...(ovo pisem s obzirom da dosta citam strane DV forume..)

Mene osobno interesira tko je dobio mail a da uopce nije niti chekirao nakon 01.05. da li je izvucen?

Isabelle 14.06.2011 09:42

I ja i muz dobili u razmaku mozda sat vremena...Ja na gmailu, on na yahoo...
19.05 oboje dobili ali nesto rano ujutru koliko se sjecam oko 9AM.. a ja sam izvucena u prvom krugu a on ne...

Sad citam pise u mailu na samom pocetku 16.MAJ banner...ima li jos neko ovaj datum?? Moguce da su tada poceli slati....

ljubilica 14.06.2011 11:09

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Lotus (Poruka 23690)
Ja sam dobio mail, na Gmail... 19.05.

Citajuci po drugim forumima izgleda da oni koji su dobili mail 18. su oni koji su izvuceni ove godine...nadam se da grijesim jer je malo takvih koji su dobili 18. Jedino ako nisu poceli slati kasno navecer po nasem vremenu , sto bi bilo i logicno jer je tu vremenska razlika, pa server nije stigao isprocesuirati sve mailove u komadu, pa su neki mailovi stigli u Europu 19...
Opet, to ne mora biti tocno jer puno onih koji su izvuceni na ponistenom izvlacenju nije uopce dobilo mail... tako da ovo s mailom ne mora biti od neke vaznosti...(ovo pisem s obzirom da dosta citam strane DV forume..)

Mene osobno interesira tko je dobio mail a da uopce nije niti chekirao nakon 01.05. da li je izvucen?

Nema teoretke sanse da oni koju su dobili mail su oni koji su izvuceni ove godine : muz i ja nismo izvuceni, oboje dobili mail o ponistenju na ikom.net pa to bi bilo opet sumnjivo da oboje koji nismo izvuceni budemo izvuceni. Naravno bilo bi lepo ali malo je ipak verovatno da se to desi.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:31.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.