-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
NinaLjuba |
14.09.2011 21:03 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik lukau13
(Poruka 25086)
Prijavite se oboje pod razlicitim prezimenima i u razlicitom vremenskom periodu, cisto srece radi. Ako i koga izvuku, onda se vjencavajte.
|
Ako izvuku recimo mene,kako njih obavestiti da sam se u medjuvremenu udala i promenila prezime?Mozda i ima logike da se prijavimo odvojeno.A da li i ja i on u orijavi da navdemo naseg sina,to je obavezno jel?Navesti svu decu,pastorke itd...Ne znam..pomozite mi jos malo.Svaki odgovor je dobrodosao.
|
hvala mikiSA, znaci sve odgovore od njih cu dobijati putem maila, a kako im vracam,isto mailom, ili fotokopiram formulare pa saljem postom? mozda lupam ali stvarno ima mnogo detalja, a meni je ovo prvi put da se prijavljujem, i u ovoj prici sam tek 15 ak dana. hvala ti na pomoci.
|
da li je moguce ako budem izvucen na lutriji da se ozenim,ili to moram da uradim pre izvlacenja. Bez nagadjanja, zeleo bih siguran odgovor.
|
vrhunski |
15.09.2011 00:07 |
Evo bez nagadjanja: Mozes da uradis i pre i posle nema neke razlike.
|
Neverhood |
15.09.2011 07:27 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik NinaLjuba
(Poruka 25090)
Ako izvuku recimo mene,kako njih obavestiti da sam se u medjuvremenu udala i promenila prezime?Mozda i ima logike da se prijavimo odvojeno.A da li i ja i on u orijavi da navdemo naseg sina,to je obavezno jel?Navesti svu decu,pastorke itd...Ne znam..pomozite mi jos malo.Svaki odgovor je dobrodosao.
|
na forumu je opisano kako da ih obavestis, ono sto mislim da je nova situacija da imate dete a niste vencani, mada ni u to nisam siguran da vec nije opisano. Ako se stalno vrte ista pitanja starosedeoci foruma dobiju utisak da rade Sizifov posao. Potrazite po forumu ako nema sigurna sam da ce neko od kompetentnih "Pravi Amer"-a rado odgovoriti.
Moje misljenje je da oboje morate da navedete dete a vencati se mozete i kasnije, pa naknadno obavestiti Kentucky. Ali to je samo moje misljenje.
|
NinaLjuba |
15.09.2011 07:37 |
Koliko sam pretrazila forum,nisam nasla odgovor na moje pitanje.Mozda nisam dovoljno trazila.:)
Hvala vam na odgovorima,valjda su pravi.
|
Neverhood |
15.09.2011 11:07 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik NinaLjuba
(Poruka 25099)
Koliko sam pretrazila forum,nisam nasla odgovor na moje pitanje.Mozda nisam dovoljno trazila.:)
Hvala vam na odgovorima,valjda su pravi.
|
Obicnim pretrazivajem mozda teze ali naprednim moze sasvim detaljno da se filterise trazeni sadrzaj.
Ako kliknes ovde, naci ces prilicno slican slucaj.
|
NinaLjuba |
15.09.2011 11:54 |
E hvala ti do neba.Ovu temu nisam nigde videla.Sad mi je jasno kako trebamo da uradimo.Hvala jos jednom.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik stiki
(Poruka 25092)
hvala mikiSA, znaci sve odgovore od njih cu dobijati putem maila, a kako im vracam,isto mailom, ili fotokopiram formulare pa saljem postom? mozda lupam ali stvarno ima mnogo detalja, a meni je ovo prvi put da se prijavljujem, i u ovoj prici sam tek 15 ak dana. hvala ti na pomoci.
|
Emailom neces nista dobiti. Na onoj stranici gdje si provjerio svoj status pojavice se tekst Congrats... ako su te izvukli i u tekstu ce biti link na kojem ce biti dalje objasnjeno sta trebas sljedece uraditi. Jedini email koji sam ja od njih dobila je bio onaj sa konfirmacijskim kodom, kad je ponisteno majsko izvlacenje. Nakon toga sve sam saznala kad se ulogujem sa kodom, prezimenom i godinom rodjenja. Formulare popunis online, onda isprintas, potpises gdje treba, i saljes EMS postom (dodje jeftinije nego DHL). O tome kad te izvuku...
|
milenaa88 |
15.09.2011 23:02 |
Pozdrav svima :)
Mene zanima na koliko se dobija zeleni karton i sta bude ako se posle par meseci vratis u svoju zemlju. Da li imas pravo da se jednog dana vratis u USA?
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 01:45. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.