ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Interviews DV 2018 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1877)

Makica@ 30.01.2018 23:06

Citat:

Prvobitno poslao korisnik vojkaninho (Poruka 70357)
ja danas isao da primim MMR u ZZJZ, ali nisam mogoa jer kasljem, a imam u sredu pregled, da li je moguce da se primi nakdnadno MMR?

Prebacite se u odgovarajucu temu da ne bi razgranjivali forum. Ova tema je iskljucivo vezana za Intervjue.

http://www.zelenalutrija.com/forum/s...?t=550&page=12

Tema o potrebnim vakcinama. Pozz

Tia 31.01.2018 06:21

Evo I mene na blic, samo da javim da mi cekamo na SSN vec 15 Dana, rekli su nam da I'm obicno treba of 3 -6 nedelja.Vazna info jer be SSN nema nista tj ni poslali ni rentiranja stana ni polaganja voznje. Spremite se za tu opciju, jer moze da kosta prilicno. Uspeli smo da dobijemo post pejd telefonske pakete po pristojnoj ceni I tako uspostavimo prvi racun ( vazno kasnije za stvaranje kreditne istorije). Pozdrav :1072:

subman 31.01.2018 11:28

Ko ima ssn jel mora novi da vadi? Ja imam neki od pre s j vize,

Katleja Liki 31.01.2018 13:45

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Tia (Poruka 70373)
Evo I mene na blic, samo da javim da mi cekamo na SSN vec 15 Dana, rekli su nam da I'm obicno treba of 3 -6 nedelja.Vazna info jer be SSN nema nista tj ni poslali ni rentiranja stana ni polaganja voznje. Spremite se za tu opciju, jer moze da kosta prilicno. Uspeli smo da dobijemo post pejd telefonske pakete po pristojnoj ceni I tako uspostavimo prvi racun ( vazno kasnije za stvaranje kreditne istorije). Pozdrav :1072:

Vjerujem da ce SSN brzo stici. Sjecam se postova od ljetos, gdje ste sa nestrpljenjem iscekivali intervju, tako da potrebno jos samo malo vremena i brzo ce i to proci. Pisite utiske i srecnooo Tia! :papa: :papa:

Katleja Liki 31.01.2018 13:54

Citat:

Prvobitno poslao korisnik subman (Poruka 70374)
Ko ima ssn jel mora novi da vadi? Ja imam neki od pre s j vize,

Ne, jednom dobijeni SSN, vazi za cio zivot i moze se promijeniti jedino u slucaju da ste zasticeni svjedok u nekom sudskom postupku. Posto ste bili student sa J1 vizom, dobili ste SSN, ali sa ogranicenjem koriscenja samo dok traje radni dio vize i potrebno je da odete i da vam maknu to ogranicenje i mozete ga odmah koristiti.

Rufus 31.01.2018 19:01

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Makica@ (Poruka 70316)
Srecno vam bilo,i da pozelenite :1072::1072::1072:

Hvala puno Makica :1072:

I ja vama zelim sve najbolje,da vas sreca prati na svakom koraku :ziveli2:

Rufus 31.01.2018 19:14

Citat:

Prvobitno poslao korisnik LxAxKxI (Poruka 70317)
Pa drug Rufus, srecno ti bilo i da lepo pozelenis!!!

Hvala mnogo LxAxKxI :skviz:

I vama takodje da intervju prodje glatko I da pozelenite :ziveli2:

Rufus 31.01.2018 19:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Makica@ (Poruka 70316)
Srecno vam bilo,i da pozelenite :1072::1072::1072:

Da pozelenite i vi Makice ,da vam intervju prodje brzo i glatko :skviz:

Cheers!!!

Rufus 01.02.2018 10:48

Citat:

Prvobitno poslao korisnik freetodecide (Poruka 70247)
Evo najsvježije informacije iz ambasade, juče stigao odgovor, kratak i jasan: ne treba prevod. Nadam se da to važi za sve ali ja ipak kao i ti i kao što sam ja, kada god imam neku dilemu, poslati mail i stvarno bude lakše kada razjasniš sve sumnje. :obrva:

Freetodecide,koliko sam ja shvatio treba da se prevede diploma o zavrsenoj skoli.....Pogledaj jos jednom check list za BiH,i plus treba ovjerena kopija.

Pozdrav I puno srece svima!

Rufus 01.02.2018 10:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik freetodecide (Poruka 70247)
Evo najsvježije informacije iz ambasade, juče stigao odgovor, kratak i jasan: ne treba prevod. Nadam se da to važi za sve ali ja ipak kao i ti i kao što sam ja, kada god imam neku dilemu, poslati mail i stvarno bude lakše kada razjasniš sve sumnje. :obrva:

Ja trebam takodje na intervju (pocetak marta,Sarajevo).....
Ispravi me ako grijesim vezano za ovaj prevod diplome :wacko:

Hvala!

Rufus 01.02.2018 13:28

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Tea900 (Poruka 69141)
Zdravo svima. Evo i mi smo pozelenili :) Izvucen je bio moj momak. DS poslao nekad pocetkom juna. Vjencanje zakazali za 27.08, u medjuvremenu nam stize mail za intervju koji je zakazan za 02.10. 2017. Ja sve uspijem da stignem da povadim dokumente, ljekarski sve zavrsimo, nazovemo ambasadu kako bi nam otkljucali da u DS-u doda mene, ali oni govore kako ne mogu otkljucati prije 01.10.2017 jer tek tad krece nova fiskalna godina, kazu nam da ne dolazimo 02.10 vec da ih tad pozovemo kako bi nam otkljucali. Sve to odradimo i intervju nam ponovo zakazu za 16.10. Ljubaznost na visokom nivou, sve je proslo super. Predali dokumente(moj suprug nije imao ovjerenu kopiju diplome ali to nije bio problem oni su je tamo kopirali i ovjerili), cak smo nesto i u DS krivo popunili ali ni to nije bio problem ona je usla i ispravila. Razgovor sa konzulom opusten. Gdje idemo, sta planiramo, kako smo se upoznali i to je to. Mi smo bili prosle godine na work and travel programu i rekao je kako je to super sto vec znamo gdje cemo i sto cemo imati poslove. Uglavnom, najvaznije je da vam je dokumentacija uredna, ostalo je formalnost. Srecno svima, ako neko ima neko pitanje neka slobodno pise ! Pozdrav

Draga Tea900 ,cestitam :bravo:
Puno srece i uspjeha zelim u novoj domovini:)

Imam jedno pitanje vezano za dokumente za intervju.Iscitao sam sav forum,evo neke stvari citam po drugi put.Freetodecide je pitao ambasadu da li potrebni dokumenti sa liste treba da se prevode i dobio je negativan odgovor.
Koliko sam ja shvatio treba prevesti samo diplomu i ovjeriti kopiju iste.

Zamolio bih te ako imas vremena da mi napravis listu dokumenata koje ste vi nosili ( I da li trebaju kopije),koje originale i sta ste prevodili,a sta kopirali.Ti rece da su tvom decku vratili samo diplomu znaci originali ostaju kod njih?Ili?

Evo sta kaze za BiH:
,,
Molimo vas da koristite ispod navedenu listu dokumenata koju morate donijeti na razgovor za useljeničku vizu. Dokumenti koji nisu pisani na engleskom jeziku ili bosanskom/hrvatskom/srpskom jeziku moraju biti prevedeni od strane sudskog tumača na engleski jezik.
 Potvrdu o zakazanom terminu razgovora koji vam je poslao NVC (ne odnosi se na osobe koje podnose zahtjeve za Diversity Visas, vjereničku visu, vizu na osnovu usvajanja ili izbjeglički/azilantski status)
 Važeći pasoš koji vrijedi duže od šest mjeseci od vašeg namjeravanog datuma ulaska u Sjedinjene Države.
 Dvije fotografije u boji svake osobe koja podnosi zahtjev za vizu (5 cm x 5 cm, ili 2 inch x 2 inch). Molimo vas da pogledate
ovdje kako fotografija mora izgledati.
 Potvrdu o popunjenom formularu DS 260 Zahtjev za useljeničku vizu koji ste elektronski popunili na ceac.state.gov/iv.
 Orignalni rodni list
 Originalne ili overene kopije izvoda iz matične knjige rođenih za svu decu glavnog podnosioca predstavke (čak i ako on ili ona ne prate).
 Ukoliko ste oženjeni/udati: Originalni vjenčani list.
 Ukoliko ste prethodno bili oženjeni/udati: Orignalna presuda o razvodu braka prevedena na engleski jezik ili smrtni list supružnika
Ukoliko imate 16 godina iIi više:
 Originalo policijsko uvjerenje o nekažnjavanju iz zemlje u kojoj trenutno živite I svih zemalja u kojima ste živjeli duže od šest mjeseci nakon vaše šesnaeste godine. Ako se sve dole navedene stavke odnose na vas, morate donijeti najnovije policijsko uvjerenje o kažnjavanju.
5. Ako ste stariji od 16. godina;
6. Ako imate policijsko uvjerenje o nekažnjavanju izdato prije više od godinu dana i
7. I dalje živite u zemlji u kojoj je izdato to policijsko uvjerenje o nekažnjavanju.
 Originalno sudsko uvjerenje o nekažnjavanju da se trenutno ne vodi sudski proces protiv vas
 Vojna obaveza ili učešće u oružanim snagama: Uvjerenje o služenju ili nesluženju vojnog roka iIi u oružanim snagama. Sve osobe rođene nakon 1987. godine, a koji su državljani Bosne I Hercegovine ne trebaju donositi ovo uvjerenje.(Ja sam rodjen 1994,znaci to meni ne treba)

Kao dodatak već navedenim dokumentima, podnosioci zahtjeva za DV trebaju donijeti:
 Informacije o terminu razgovora odštampane iz “Entrant Status Check” na web stranici E-DV website.
 Originalne dokumente koji pokazuju da se kvalifikujete za program bilo diplomom završene četverogodišnje srednje škole ili imate dvije godine relevantnog radnog iskustva u posljednjih pet godina netom prije podnošenja zahtjeva za vizu, jednu kopiju I prevod na engleski jezik (ovo se odnosi samo na glavnog podnosioca zahtjeva za vizu, više informacija možete pročitati ovdje).
 Gotovinu u iznosu od $330 za taksu za Diversity vizu.

Hvala unaprijed i veliki pozdrav!!!

ljubicica87 05.02.2018 10:16

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Rufus (Poruka 70386)

Imam jedno pitanje vezano za dokumente za intervju.Iscitao sam sav forum,evo neke stvari citam po drugi put.Freetodecide je pitao ambasadu da li potrebni dokumenti sa liste treba da se prevode i dobio je negativan odgovor.

Zamolio bih te ako imas vremena da mi napravis listu dokumenata koje ste vi nosili ( I da li trebaju kopije),koje originale i sta ste prevodili,a sta kopirali.Ti rece da su tvom decku vratili samo diplomu znaci originali ostaju kod njih?Ili?

Evo sta kaze za BiH:
,,
Molimo vas da koristite ispod navedenu listu dokumenata koju morate donijeti na razgovor za useljeničku vizu. Dokumenti koji nisu pisani na engleskom jeziku ili bosanskom/hrvatskom/srpskom jeziku moraju biti prevedeni od strane sudskog tumača na engleski jezik.
 Potvrdu o zakazanom terminu razgovora koji vam je poslao NVC (ne odnosi se na osobe koje podnose zahtjeve za Diversity Visas, vjereničku visu, vizu na osnovu usvajanja ili izbjeglički/azilantski status)
 Važeći pasoš koji vrijedi duže od šest mjeseci od vašeg namjeravanog datuma ulaska u Sjedinjene Države.
 Dvije fotografije u boji svake osobe koja podnosi zahtjev za vizu (5 cm x 5 cm, ili 2 inch x 2 inch). Molimo vas da pogledate
 Potvrdu o popunjenom formularu DS 260 Zahtjev za useljeničku vizu koji ste elektronski popunili na ceac.state.gov/iv.
 Orignalni rodni list
 Originalne ili overene kopije izvoda iz matične knjige rođenih za svu decu glavnog podnosioca predstavke (čak i ako on ili ona ne prate).
 Ukoliko ste prethodno bili oženjeni/udati: Orignalna presuda o razvodu braka prevedena na engleski jezik ili smrtni list supružnika
 Originalo policijsko uvjerenje o nekažnjavanju iz zemlje u kojoj trenutno živite I svih zemalja u kojima ste živjeli duže od šest mjeseci nakon vaše šesnaeste godine. Ako se sve dole navedene stavke odnose na vas, morate donijeti najnovije policijsko uvjerenje o kažnjavanju.
6. Ako imate policijsko uvjerenje o nekažnjavanju izdato prije više od godinu dana i
7. I dalje živite u zemlji u kojoj je izdato to policijsko uvjerenje o nekažnjavanju.
 Originalno sudsko uvjerenje o nekažnjavanju da se trenutno ne vodi sudski proces protiv vas
 Vojna obaveza ili učešće u oružanim snagama: Uvjerenje o služenju ili nesluženju vojnog roka iIi u oružanim snagama. Sve osobe rođene nakon 1987. godine, a koji su državljani Bosne I Hercegovine ne trebaju donositi ovo uvjerenje.(Ja sam rodjen 1994,znaci to meni ne treba)

Kao dodatak već navedenim dokumentima, podnosioci zahtjeva za DV trebaju donijeti:
 Informacije o terminu razgovora odštampane iz “Entrant Status Check” na web stranici E-DV website.
 Originalne dokumente koji pokazuju da se kvalifikujete za program bilo diplomom završene četverogodišnje srednje škole ili imate dvije godine relevantnog radnog iskustva u posljednjih pet godina netom prije podnošenja zahtjeva za vizu, jednu kopiju I prevod na engleski jezik (ovo se odnosi samo na glavnog podnosioca zahtjeva za vizu, više informacija možete pročitati ovdje).

Pozdrav Rufus,

Kontaktirala sam ambasadu i potvrdili su mi kako je za intervju u Sarajevu potrebno da se prevede jedino najvisa diploma koju smo stekli. Nadam se da ce ti ovo pomoci rijesiti tvoju dilemu :)

Tea900 05.02.2018 18:15

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Rufus (Poruka 70386)

Evo sta kaze za BiH:
,,
 Orignalni rodni list

Zdravo, izvinjavam se sto tek sad odgovaram. Mi smo se vodili upravo tom listom sto ste naveli da je potrebno za BiH i nismo htjelli da nosimo nikakve dodatne dokumente, kopije i sl. Zvali smo i ambasadu i rekli su nam upravo to isto. Jedino sto ovdje nije navedeno a trazili su nam je ovjerena kopija diplome. Sto se tice prevodjenja samo smo njegovu diplomu preveli i to je jedino sto je trebalo biti prevedeno. On je tajodje nosio i potvrdu o nesluzenju vojnog roka iako je 89-to godiste. Sve dokumente smo nosili originale i tako su nam i trazili i sve je ostalo kod njih osim diplome tu su uzeli kopiju. Dakle, samo to sa spsiska nosite i slozite tim redom kako je napisano i tako ce vam i traziti. Takodje mozete nazvati i ambasadu i provjeriti, jako su ljubazni. Mi smo zvali jedno 10 puta sigurno jer smo imali problem sa otkljucsvanjem DS-a, kad smo dosli na intervju vec su znali ko smo 😁😁 Nadam se da sam vam pomogla i olaksala. Srecno i veliki pozdrav !

Rufus 05.02.2018 19:32

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ljubicica87 (Poruka 70434)
Pozdrav Rufus,

Kontaktirala sam ambasadu i potvrdili su mi kako je za intervju u Sarajevu potrebno da se prevede jedino najvisa diploma koju smo stekli. Nadam se da ce ti ovo pomoci rijesiti tvoju dilemu :)

Pozdrav Ljubicice87🙂

Hvala mnogo na pomoci 👍:1072:!

Rufus 05.02.2018 19:37

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Tea900 (Poruka 70446)
Zdravo, izvinjavam se sto tek sad odgovaram. Mi smo se vodili upravo tom listom sto ste naveli da je potrebno za BiH i nismo htjelli da nosimo nikakve dodatne dokumente, kopije i sl. Zvali smo i ambasadu i rekli su nam upravo to isto. Jedino sto ovdje nije navedeno a trazili su nam je ovjerena kopija diplome. Sto se tice prevodjenja samo smo njegovu diplomu preveli i to je jedino sto je trebalo biti prevedeno. On je tajodje nosio i potvrdu o nesluzenju vojnog roka iako je 89-to godiste. Sve dokumente smo nosili originale i tako su nam i trazili i sve je ostalo kod njih osim diplome tu su uzeli kopiju. Dakle, samo to sa spsiska nosite i slozite tim redom kako je napisano i tako ce vam i traziti. Takodje mozete nazvati i ambasadu i provjeriti, jako su ljubazni. Mi smo zvali jedno 10 puta sigurno jer smo imali problem sa otkljucsvanjem DS-a, kad smo dosli na intervju vec su znali ko smo 😁😁 Nadam se da sam vam pomogla i olaksala. Srecno i veliki pozdrav !

Hvala puno Tea900:1072:

Nikad nije kasno,mnogo ste mi pomogli 👍🙂!
Sretno i vama i mnogo uspjeha u USA!

freetodecide 06.02.2018 21:45

gremo 😊

Drugari, evo za početak da počnem s onim "pozelenili smo". 😊
Juče smo obavili intervju u ambasadi u Sarajevu i proteklo je kao i kod ostalih, i kako smo se nadali. Evo detalja....
Intervju zakazan za 14:30. Stižemo u Sarajevo ranije, napravimo jedan djir i nekako nemamo tremu. Ustvari, ne razmišljamo pretjerano o intervjuu ili bar tako mislimo. Ispred ulaza smo u 14:00. Obraćamo se obezbjedjenju ispred, predstavljamo se i kažemo što smo tu. Čekamo koji trenutak a onda izlazi drugi čovjek iz obezbjedjenja i poziva suprugu i jedno dijete unutra na bezbjedonosnu provjeru. Onda sin i ja i unutra smo. Čekaonica, par šaltera, stolice, tv i čekanje. Jedan par sa djetetom je prije nas i prolaze svu proceduru.... dokumenta, plaćanje, razgovor. Sve se odvija na tri šaltera. Čestitke od konzula i sreći kraja nema... Odlaze....
Onda mi. Pozivaju nas, prilazimo sve četvoro. Ljubazni i službeni. I....
"Dobar dan, molim Vas ( obraća se službenica supruzi koja je nosilac papira )
Vašu diplomu original i prevod".
Hladan tuš.
Prvo pa nemamo. Tj. nemamo prevod.
( ovdje bih spomenuo pored našeg propusta i lošeg rezona, Rufusov glas negdje u dubini svijesti, koji smo kasno vidjeli. Da treba prevod Rufus, u pravu si bio. I to samo diplome. :ohman:)
E lijepo smo počeli, nema šta ali ne bi oni bili to što jesu da nas odmah ne razoružaše riječima bezbrižnim....
Nema problema rekoše, idemo dalje, ovo ćete nam dostaviti naknadno. I to rekoše možete i za mjesec ako želite ali u vašem je interesu što ranije i može neko to za vas donijeti da ne putujete toliko opet. Kamen sa srca ljudi....
Sve ostalo je ovlaš pregledano, čisto da je sve tu, plaćamo, odlazimo do konzula, pet minuta razgovora i čestitke. "Srećno u Americi"
Vize dobijamo nakon dostavljenog dokumenta i to je to.
Dakle Rufus, pitaj još šta želiš, tu sam 😉
A mi.... malo predaha od svega zasad.
Živjeli :1081::1081::1081:

Cheers 06.02.2018 22:35

Citat:

Prvobitno poslao korisnik freetodecide (Poruka 70466)
Juče smo obavili intervju u ambasadi u Sarajevu i proteklo je kao i kod ostalih, i kako smo se nadali. Evo detalja....
Intervju zakazan za 14:30. Stižemo u Sarajevo ranije, napravimo jedan djir i nekako nemamo tremu. Ustvari, ne razmišljamo pretjerano o intervjuu ili bar tako mislimo. Ispred ulaza smo u 14:00. Obraćamo se obezbjedjenju ispred, predstavljamo se i kažemo što smo tu. Čekamo koji trenutak a onda izlazi drugi čovjek iz obezbjedjenja i poziva suprugu i jedno dijete unutra na bezbjedonosnu provjeru. Onda sin i ja i unutra smo. Čekaonica, par šaltera, stolice, tv i čekanje. Jedan par sa djetetom je prije nas i prolaze svu proceduru.... dokumenta, plaćanje, razgovor. Sve se odvija na tri šaltera. Čestitke od konzula i sreći kraja nema... Odlaze....
Hladan tuš.
( ovdje bih spomenuo pored našeg propusta i lošeg rezona, Rufusov glas negdje u dubini svijesti, koji smo kasno vidjeli. Da treba prevod Rufus, u pravu si bio. I to samo diplome. :ohman:)
E lijepo smo počeli, nema šta ali ne bi oni bili to što jesu da nas odmah ne razoružaše riječima bezbrižnim....
Nema problema rekoše, idemo dalje, ovo ćete nam dostaviti naknadno. I to rekoše možete i za mjesec ako želite ali u vašem je interesu što ranije i može neko to za vas donijeti da ne putujete toliko opet. Kamen sa srca ljudi....
Sve ostalo je ovlaš pregledano, čisto da je sve tu, plaćamo, odlazimo do konzula, pet minuta razgovora i čestitke. "Srećno u Americi"

Iskrene cestitke i sretno u USA. Fino je porcitati da se stvari ovako glatko zavrsavaju.

:bravo::bravo::bravo::1081::1081:

freetodecide 06.02.2018 23:30

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Rufus (Poruka 70385)
Ja trebam takodje na intervju (pocetak marta,Sarajevo).....
Ispravi me ako grijesim vezano za ovaj prevod diplome :wacko:

Hvala!

Hej Rufus, ovaj post ja pročitah trećeg naveče, sutrdan biješe nedjelja a u ponedjeljak nam zakazan intervju. Kasno pročitah, baš kasno. Izvini što tek sada odgovaram! :no:
Ja ne znam kako smo to preskočili, svašta. Nisam bar sedam dana svraćao na forum, sve skoncentrisan na peti i eto... kako god, sve se dobro završi i to ćemo dostaviti. Tebi želimo sreću u martu i samo relax. :naughty:
Sve je jednostavno i opušteno. Pogotovo kada imaš prevod diplome :obrva:
Živ bio!

freetodecide 06.02.2018 23:32

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Cheers (Poruka 70468)
Iskrene cestitke i sretno u USA. Fino je porcitati da se stvari ovako glatko zavrsavaju.

:bravo::bravo::bravo::1081::1081:

Hvala hvala hvala ......:papa::==D::papa::==D::beer:

Makica@ 06.02.2018 23:52

Citat:

Hladan tuš.

Cestitkeee od sveg Srca,i puno srece vam zelim u narednim koracima :1072::1072::1072:
Mnogooo mi je drago :1072:

Svenson 06.02.2018 23:58

@freetodecide
Čestitam i želim vam puno uspeha u Americi. :bravo::bravo::bravo:
Kako su u starom Rimu govorili:
Ubi bene, ibi patria (Gde je dobro, tamo je domovina) :papa:

Rufus 07.02.2018 00:29

Citat:

Hladan tuš.

Bravo,cestitam 👍🙂!Sve najbolje od srca zelim:1072:

Hvala na podijeljenom iskustvu!....Za sad nemam pitanja,ako bude pisacu🥂

Rufus 07.02.2018 00:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik freetodecide (Poruka 70470)
Hej Rufus, ovaj post ja pročitah trećeg naveče, sutrdan biješe nedjelja a u ponedjeljak nam zakazan intervju. Kasno pročitah, baš kasno. Izvini što tek sada odgovaram! :no:
Ja ne znam kako smo to preskočili, svašta. Nisam bar sedam dana svraćao na forum, sve skoncentrisan na peti i eto... kako god, sve se dobro završi i to ćemo dostaviti. Tebi želimo sreću u martu i samo relax. :naughty:
Sve je jednostavno i opušteno. Pogotovo kada imaš prevod diplome :obrva:
Živ bio!

Ma ne brini nista,znam da smo svi busy I u nekoj frci.Bitno je da je sve super zavrsilo 🙂
Hvala puno i ja vama jos jednom cestitam,i sretno u novoj domovini!

Hahaha necu zaboraviti diplomu :grin:...Ziv bio i ti i svi vi!:1081:

Cheers!!!

ljubicica87 07.02.2018 09:36

Citat:

Hladan tuš.

Hvala na podijeljenom iskustvu.
Cestitke od srca i puno srece u novoj domovini :) :1072::1081::beer:

vojkaninho 11.02.2018 14:30

I ja da se prijavim... Imao sam pregled u Smiljanicevoj 22 prosle srede, i ako sam bio nesto rovit odradio sam preglede, dobio MMR tamo, ukupno oko 23000. U cetvrtak, 8.2.2018. Sam imao zakazan razgovor u pola 9, malo sam duze cekao(oko 45 min), imao sam prednost u odnosu na druge ljude koji su cekali turisticke, lagan razgovor, rekao mi je i koznul tada da su papiri ok i da sam vrv dobio GC. Javil ise sutradan da mi potvrde i da mi daju termin da pokupim pasos u ponedeljak...

damagon 11.02.2018 15:21

Cestitam! Kad se ide i gde :beer:

PS malo si zakasnio da se javis :bravo::bravo::bravo:

Wizard 11.02.2018 15:31

Još jedan od tzv srećnika lutrije

Koristim ovu priliku da se i ja prijavim kao jedan od dobitnika.
Prošao lekarske i intervju.podigao viziran pasoš.A sad kreću pripreme za novi početak negde tamo. daleko.Pozdrav svima

P.S.
pratim dugo već ovaj forum ali nisam se uključivao.

vojkaninho 11.02.2018 15:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik damagon (Poruka 70526)
Cestitam! Kad se ide i gde :beer:

PS malo si zakasnio da se javis :bravo::bravo::bravo:

Cekao sam sve da prodje... Iskreno jos ne znam ni ejdno ni drugo, nisam hteo da pravim planove bez sigurnog GC u pasosu. Sada krecu pripreme...

ivangradjanin 12.02.2018 10:50

Svaka cast!

Cestitke...i obavezno da pisete :)

3put 12.02.2018 15:08

chestitece i sve najbolje u novom svetu

uhh ovaj februar je bash bio plodan :)

aleksandarzz 12.02.2018 15:34

Cestitke svim dobitnicima i puno srece u novom zivotu. Nadam se da cete uspeti.
@vojkaninho
Ako nije tajna, zasto su ti rekli verovatno si dobio, pa sutradan potvrdili? Svi su do sada rekli da im je konzul odmah cestitao na dobijenoj vizi.

ikac89 12.02.2018 15:46

Pridružujem se čestitkama. Puno sreće svima u novom životu u SAD...

vojkaninho 12.02.2018 17:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik aleksandarzz (Poruka 70542)
Cestitke svim dobitnicima i puno srece u novom zivotu. Nadam se da cete uspeti.
@vojkaninho
Ako nije tajna, zasto su ti rekli verovatno si dobio, pa sutradan potvrdili? Svi su do sada rekli da im je konzul odmah cestitao na dobijenoj vizi.

Hvala svima! Zelim i da sviam drugima ovako prodje sve... Rekao mi je da su papiri ok i cestitao ali nas lik na kraju mi ej rekao da bi trebalo da je sve kul ali mora da potvrde telefonomi i t osu uradili sutradan. Danas sam pokupio pasos sa vizom i koverat za imigracionu kada se ulazi u zemlju...

Svenson 12.02.2018 18:40

Čestitam svima koji su dobili GC. :bravo: Lepe zelene vesti :==D: na sve strane.

Marrijaa 13.02.2018 01:49

Da li je ovo izaso Visa Bulletin za mart? 😁 :obrva:

https://travel.state.gov/content/tra...-bulletin.html

Svenson 13.02.2018 08:47

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Marrijaa (Poruka 70563)
Da li je ovo izaso Visa Bulletin za mart? 😁 :obrva:

https://travel.state.gov/content/tra...-bulletin.html

U ovoj temi se priča o Visa Buletin
http://www.zelenalutrija.com/forum/s...t=162&page=122

Makica@ 13.02.2018 16:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik vojkaninho (Poruka 70525)
I ja da se prijavim... Imao sam pregled u Smiljanicevoj 22 prosle srede, i ako sam bio nesto rovit odradio sam preglede, dobio MMR tamo, ukupno oko 23000. U cetvrtak, 8.2.2018. Sam imao zakazan razgovor u pola 9, malo sam duze cekao(oko 45 min), imao sam prednost u odnosu na druge ljude koji su cekali turisticke, lagan razgovor, rekao mi je i koznul tada da su papiri ok i da sam vrv dobio GC. Javil ise sutradan da mi potvrde i da mi daju termin da pokupim pasos u ponedeljak...

Cestitam i puno srece u narednoj etapi :1081::1081::1081:

Makica@ 13.02.2018 16:20

Citat:

Hladan tuš.

Cestitke od srca jako mi je drago,puno srece u narednoj etapi :1072::bravo:

Rufus 13.02.2018 20:46

Cestitam svima koji su dobili GC!:1072:

Sve najbolje i puno srece u novoj domovini!:1081:

bojan1981 16.02.2018 02:47

Citm forum iako sam vec u USA vec neko vreme jer me i dalje neke stvari interesuju.
Ono sto sam primetio je da se ovaj topic previse spamuje sa cestitkama. Onome kome nesto treba mozes samo da procita cestitka. Dobro je sto je admin napravio isti topic ali konciznu pricu.
Razmislite o tome da manje spamujete i pomognete jedni drugima.
ipak je ovo forum gde treba podeliti svoje iskustvo...

Pa i ja da vam na kraju pozelim svu srecu.
:)

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:22.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.