ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Dv - 2021 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2021)

GiM 09.03.2021 10:29

Da li neko ima mail ambasade u Beogradu? Ne mogu nikako da pronadjem, samo broj telefona stoji na sajtu...

ikac89 09.03.2021 10:48

Ima mail na sajtu... belgradeiv@state.gov
Ovo je za useljeničke vize u koje spada i dv lutrija.

GiM 09.03.2021 12:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ikac89 (Poruka 82434)
Ima mail na sajtu... belgradeiv@state.gov
Ovo je za useljeničke vize u koje spada i dv lutrija.

Hvala puno. U medjuvremenu sam pronasao.
Poslacu mail, cisto da pitam da li mozemo da prodjemo, da ne bacamo pare bezveze, mada realno vec znam odgovor...:ajojoj:

Mikalica 09.03.2021 15:31

Imam jos jedno pitanje oko vjencanja.
Pri vjencanju ako uzmem muzevo prezime da li moram da mijenjam sva dokumenta koja sam vec poslala? I DS je na moje djevojacko prezime

marko1995 09.03.2021 16:44

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Mikalica (Poruka 82438)
Imam jos jedno pitanje oko vjencanja.
Pri vjencanju ako uzmem muzevo prezime da li moram da mijenjam sva dokumenta koja sam vec poslala? I DS je na moje djevojacko prezime

Moraš. Moraš i novi pasoš vaditi i taj novi broj upisati. Otkljucati i DS260 i staviti novo prezime + promjeniti bračni status, itd. :udri::punk:

Mikalica 09.03.2021 17:33

A npr ona dokumenta o kaznjavanju,diplome iz srednje
To sve ostaje na staro prezime
A u ds mijenjam prezime i bracni status?
Komplikacija 😅
A da ostavim svoje prezime,samo bracni status mijenjam? :1072:

smsm 09.03.2021 18:43

A gde pise da se mora registrovati termin u ambasadi na ovom sajtu? Ili sam ja corava :rofl::rofl:

BogiNaceus 09.03.2021 19:47

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Gruje.kg (Poruka 82420)
Evo i mi da se javimo, supruga izvucena, CN#xxxxxx235, zakazan termin za 1. April. Ja sam bio izvucen DV2014, ali smo dobili visok CN, nismo stigli na red za malo, ovog puta izgleda da smo imali vise srece :) Srecno svima!

Cestitam!:clap: Imam jedno pitanje za vas, da li ste mozda iz kragujevca (pitam zbog ovog kg u nazivu)?

marko1995 09.03.2021 19:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Mikalica (Poruka 82440)
A npr ona dokumenta o kaznjavanju,diplome iz srednje
To sve ostaje na staro prezime
A u ds mijenjam prezime i bracni status?
Komplikacija
A da ostavim svoje prezime,samo bracni status mijenjam? :1072:

Najbolje da pozoveš Ambasadu i dobiješ tačnu informaciju.
Moj ti je savjet da uzmeš muževo prezime i sve papire ponovo povadiš sa novim prezimenom.
Tada ćeš i dobiti pasoš novi koji će ti trajati 10 god...
Vi ako ste current zakazali vas sad ili mjesec poslije zbog tog mjenjanja isto vam je ako ste mali broj tj ako ste current...
Mislim potpuno je legalno ostaviti svoje prezime, neće biti problema, ali nemoj da se svađate sad pred polazak :D :D :D

ssssss 09.03.2021 21:14

Moraces sve papire ponovo izvaditi.. Pokusaj sto pre dobiti pasos i promeniti sve podatke u DS 260.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:36.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.