ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Dv - 2021 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2021)

Ata93 12.03.2021 20:07

Citat:

Prvobitno poslao korisnik djpgiovany (Poruka 82489)
Upravo video...u maju ce cutoff biti 18000...odlicno... 😃

Nisam se nadao tako brzo,sad se spremati lagano za intervju i moliti Bogu hahahah 😎😎🔜🛫

djpgiovany 12.03.2021 21:24

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ikac89 (Poruka 82485)
Mrzi me da tražim, ali kada sam ja popunjavao DS260 pitanje za obrazovanje, to se odnosilo na secondary level, ne i na primary tj. na osnovnu. Sećam se da sam navidio srednju i fakultet. Sećam se da je bilo pitanje da li ste pohađali neku obrazovnu ustanovu na sekundarnom nivou i kada se klikne da izađe opcija da se navede broj institucija na sekundarnom nivou i koje su to institucije, od kad do kad si pohađao, koje si zvanje ili diplomu stekao itd.

Upravo kako ikac kaze...nema potrebe navoditi osnovnu skolu,vec samo od srednje pa nadalje...jasno pise da treba da se navede high school,college or university...

Drago86 12.03.2021 23:44

Citat:

Prvobitno poslao korisnik djpgiovany (Poruka 82491)
Upravo kako ikac kaze...nema potrebe navoditi osnovnu skolu,vec samo od srednje pa nadalje...jasno pise da treba da se navede high school,college or university...

Navešću sve.... I trogodišnju i četvrti stepen vanredno ... Pa evo dokumenta na uvid.. 😁

Nego, opet čitam na tviteru, BritSajmon opet ponavlja da se dokumenta slobodno šalju, iako KCC nije slao mejl u kom traži supporting documents?!?!?!

marko1995 12.03.2021 23:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Drago86 (Poruka 82492)
Navešću sve.... I trogodišnju i četvrti stepen vanredno ... Pa evo dokumenta na uvid.. 😁

Nego, opet čitam na tviteru, BritSajmon opet ponavlja da se dokumenta slobodno šalju, iako KCC nije slao mejl u kom traži supporting documents?!?!?!

Pa nece ti naskoditi ni sam da ih posaljes i na kccdv i na kccdvdocuments.
Pa kad zatraze ti opet posalji :RRofl::rofl:
Uglavnom opusteno sa KCC nisu zlopamtilo :==D:

Odlican skok danas, bice ovo sve veci i veci skokovi samo da se backlog prvo ocisti... :punk:

ikac89 13.03.2021 00:28

Mene je iskreno baš prijatno iznenadio ovoliki skok. Uopšte nisam očekivao, bio sam ubeđen da će biti kao i do sad tj. 2-3 hiljade. I baš me zanima šta je razlog. Najbolje bi bilo da je razlog nizak response rate, zato što bi to značilo da i veliki brojevi imaju šanse, ali videćemo. U svakom slučaju ovo je dobar znak.

marko1995 13.03.2021 10:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ikac89 (Poruka 82494)
Mene je iskreno baš prijatno iznenadio ovoliki skok. Uopšte nisam očekivao, bio sam ubeđen da će biti kao i do sad tj. 2-3 hiljade. I baš me zanima šta je razlog. Najbolje bi bilo da je razlog nizak response rate, zato što bi to značilo da i veliki brojevi imaju šanse, ali videćemo. U svakom slučaju ovo je dobar znak.

U pravu si. Raspored je pregust ove godine tj nema rupa godina je overselected.
Ovakvi skokovi nisu normalni.
Mislim da će godina rano u current pa da zakazuju redom bez obzira na case number i upravo tu je šansa velikim brojevima... Da imaju sve spemno i poslano prije ovih nižih.
To je jedini način da KCC iskoristi maksimalne kapacitete, eh sad koliko je to bitno za KCC (hoce se potruditi do maksimuma) to je već drugi par cipela ...
Ako ovako nastave po case numberima, ništa od currenta tj. godina će se završiti na presjeku nekog broja...

dadan.nk 15.03.2021 09:34

Ljudi,

Moze li mi ko poslati support mail za potvrdu dokumentacije Beogradskoj ambasadi da mi je case curent. Jer ne koristim outlook a kad ocu da se prijavim preko googla pise da windows moze brisati sve moje mailove a to mi se ne dozvoljava.

Jer javlja mi se greska kao i svima da broj nije vazeci.

Valerija2021 15.03.2021 11:08

Zdravo ljudi,

Imam pitanje vezano za Public Charge, da li je potrebno imati sponzora u Americi, tj. donijeti I-134 form na intervju?

Usput, jako sam srećna da je zakazivanje intervjua počelo :ludak: i vidim da se većina javlja iz Srbije, zna li iko jesu li počeli u BiH?

Hvala unaprijed i srdačan pozdrav.

marko1995 15.03.2021 11:28

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Valerija2021 (Poruka 82501)
Zdravo ljudi,

Imam pitanje vezano za Public Charge, da li je potrebno imati sponzora u Americi, tj. donijeti I-134 form na intervju?

Usput, jako sam srećna da je zakazivanje intervjua počelo :ludak: i vidim da se većina javlja iz Srbije, zna li iko jesu li počeli u BiH?

Hvala unaprijed i srdačan pozdrav.

Nije potrebno da imas I-134 osim ako si iz Sj.Makedonije.

Možeš pisati na FB stranicu Ambasade u Sarajevu ili na email: SarajevoVisas@state.gov

Veoma su brzi u odgovorima i dobra im je podrška.

marko1995 15.03.2021 11:30

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dadan.nk (Poruka 82499)
Ljudi,

Moze li mi ko poslati support mail za potvrdu dokumentacije Beogradskoj ambasadi da mi je case curent. Jer ne koristim outlook a kad ocu da se prijavim preko googla pise da windows moze brisati sve moje mailove a to mi se ne dozvoljava.

Jer javlja mi se greska kao i svima da broj nije vazeci.

belgradeiv@state.gov

Na ovaj email piši pa sačekaj odgovor.
Čuo sam da su jako spori sa odgovorima, možda bolje da pronađeš broj na sajtu pa ih pozoveš.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 21:46.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.