ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Dv-2016 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1444)

Amerika44 15.10.2014 18:43

Citat:

Prvobitno poslao korisnik sanjavujinovic (Poruka 49558)
Ne bih nazvala ovo glupošću iz prostog razloga što izvlačeći statistike određene grupe tj. osoba koje se prijavljuju na lutriju, možeš doći do raznih zaključaka i isto tako oni mogu biti pogrešni .
Mislim da postoje stvari koje su slične za sve nas ovde:
Kao prvo informatički smo pismeni bar u meri da smo se nasli ovde
Shvatamo da nasa drzava, bez obzira koliki smo patrijioti ,malo toga ima da nam ponudi
Spremni smo na rizik koji nosi ova pustolovina
I mogla bih tako nabrajati do sutra a pojenta je da u tolikoj grupi ljudi koj streme ka isto cilju mozes izvuci razne statistike tipa vise zena vise fakutetlija i ko za jos kakve sve statistike.

Sad procitah i Sanji post. Ok,razumem,statistika je jedno i to je u redu,ali ovo sto ona kaze je nesto malo drugaciije. Po njoj mozes biti izvicen i posle nadrljati u ambasadi i biti odbijen ili biti izvucen a ustvari radi se o prevari i selektovanju ljudi koji njima odgovaraju itd,itd. Pa se pitam odakle joj te informacije ? Ima ljudi nasih koju si prosli ceo proces i jedino njihovi misljenje mi moze biti merodavno,zato sam i pitala, ako je neko dobre volje da mi prenese svoja iskustva.

NightSky 15.10.2014 18:47

K'o prvo, ta gospođica je, pored što je napisala netačne informacije, dobro izmiješala redoslijed koraka u postupku dobivanja imigracione vize, pa se po tome odmah vidi da nema blage veze.

K'o drugo, baš me interesuje gdje li je našla te statistike da fakultetski obrazovane žene češće dobivaju vizu. Da ne kažem da joj je tvrdnja diskriminatorska po više osnova.

Šuplja priča bez trunke validnih argumenata. Al' bitno je da postoje "teorije zavjere" i da se priča.

Amerika44 15.10.2014 18:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik NightSky (Poruka 49561)
K'o prvo, ta gospođica je, pored što je napisala netačne informacije, dobro izmiješala redoslijed koraka u postupku dobivanja imigracione vize, pa se po tome odmah vidi da nema blage veze.

K'o drugo, baš me interesuje gdje li je našla te statistike da fakultetski obrazovane žene češće dobivaju vizu. Da ne kažem da joj je tvrdnja diskriminatorska po više osnova.

Šuplja priča bez trunke validnih argumenata. Al' bitno je da postoje "teorije zavjere" i da se priča.

I meni deluje potpuno nelogicno. Najvise mi je nelogicno to sto je napisala za razgovore u ambasadi,jer iscitavajuci forum o temama oko razgovora u ambasadi nikada nisam procitala tako nesto.

Marko_ 15.10.2014 19:13

viza

Imam samo jedno pitanje i nadam se da ce neko od clanova moci da mi pomogne, nov sam .
Aplicirao sam za turisticku vizu 2013 u novembru i dobio na 3 godine i traje do novembra 2016 , bio mesec dana u martu i vratio se...
Sada sam misllio da pokusam sa lutrijom ali se bojim da ako me ne izvuku da mi to ne bude problem sledeci put prilikom apliciranja za vizu, jer sam cuo od jedne cure da ona misli da je to jedini razlog sto su je odbili jer kao hoce da ostane.. Da li je neko imao slicna iskustva i da li oni zaista gledaju to prilikom apliciranja za turisticku vizu? jer ipak mislim da imaju sve to u sistemu.. hvala na odgovoru .

johnywalker 15.10.2014 20:22

ne bi ti trebao biti problem. tebi viza još vrijedi. ona je tražila novu i oni tamo u sistemu vide svakoga ko je se prijavljivao za gc lutriju a prijava na gc lutriju znači da si iskazao namjere da imigriraš. Uglavnom ne brini, dok ti viza važi sve ok. a i kada ta istekne pa htjedneš drugu, opet ne bi trebao biti problem jer će vidjeti da si ulazio i izlazio normalno bez da si kršio pravila i propise.

pacificblue 15.10.2014 21:04

da li je problem kod slike ako se kosa pokupi snalom? vidjela sam za kosu samo pravilo da ne smije ici preko lica i stvarati sjene

shanzy 15.10.2014 21:18

Citat:

Prvobitno poslao korisnik pacificblue (Poruka 49572)
da li je problem kod slike ako se kosa pokupi snalom? vidjela sam za kosu samo pravilo da ne smije ici preko lica i stvarati sjene

jbt ja stvarno vise ne verujem sta citam. jel nas vi zaje*avate ili sta? kakva snala, kakva kosa, ovo je stvarno bezobrazluk vec majke mi...

sanjavujinovic 15.10.2014 21:30

Hahaha , a da li možda uraditi ulje na platnu al da bude nude akt

Marko_ 16.10.2014 14:05

Hvala, Da li se mozda zna iz kojih zemalja sa Balkana se najvise dobija procentualno GC? Nesto sam citao na forumima nasim i hrvatskim da je procentualno najzastupljenija bila Albanija jedno vreme posle Crna Gora(naravno u odnosu na broj stanovnika), a da je to sad Srbija .

lover 16.10.2014 23:10

Dvije prijave po peti put. Nadam se da cemo napokon imati srece!?:grin::grin::grin::grin::grin:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 00:46.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.