![]() |
Ova ideja da su dobitnici e-maila i buduci putnici za USA u novom krugu je vidim uhvatilo maha! To je neko sjedio nije znao sta od dosade da radi, pa je pokusavajuci sebe da ohrabri pred novi krug (jer je njemu stigao e-mail) lupio tako nesto. Naravno dobio je e-mail pa je umislio da je to dobitak, i onda gurnuo sve to u promet i sad se masa lozi na tu pricu. Ipak ne ide to tako lako na silu, a mozda mu je neko iz Kentakija dojavio istinu... :==D:
|
Aman čoveče sta si se smrko,pa pusti ljude neka se bar malo raduju......sta ce biti bice!!!
|
Drugari (virtualni)..., ovo su sve teorije u ovom delu "sezone"... :beer:
Ne treba nista uzimati zdravo za gotovo i nesto uzimati kao sigurno..., ni zivot nije siguran :no: Mada, uvek sam za neku dobru teoriju zavere ili provaljen sistem, tako da duhoviti - izvolite :bravo: :==D: :bravo: |
@San Diego
Pa ja evo u to ime zovem sve na po jedno ladno:beer: Dobro ce nam doci da se malo razladimo!!!! |
Dobio sam mail.
19. мај 2011. 15.47 provajder GMAIL. kad sam vidio sta su napisali moram da priznam da sam u trenutku pomislio: "Bog mi daje drugu sansu". :grin: vjerujem da nisam bio jedini. :) jos malo pa ce rezultati biti dostupni. srecno svima. :) |
E-mail sadrži i dio s pitanjima i odgovorima (Q&A) i evo što pišu o razlozima slanja:
Q: You said the Department of State would not contact DV entrants by e-mail. Why are you sending this one now? Because of the computer error, we decided it was important to notify every person who might have seen incorrect information on the website. An e-mail was the fastest way to reach DV entrants. Winners in the new selection process will not be notified by e-mail. The results of the new selection process will only be available on the Entrant Status Check website (http://www.dvlottery.state.gov) on or about July 15, 2011. Pitanje glasi kako tumačiti ovaj dio: "notify every person who might have seen incorrect information on the website". |
Citat:
Ajmo logicki razmisljati, prvo bi poslali onima tko su dobitnici a nakon toga onima koji nisu... tako da ima ljudi koji su dobili mail 18. i oni koji su dobili 19. Po forumima malo ljudi prijavljuje da je dobilo 18. vise manje svi prijavljuju 19. Statisticki gledano, ovdje na forumu se javi cca 20 dobitnika godisnje na sveukupnu masu...koliko Vas je dobilo mail 18.? Ali, na kraju, kazem , ima i onih koji su bili izvuceni nakon 01.05. pa nisu uopce dobili mail...ali ta statistika je full dobra stvar da nam skrati vrijeme dok cekamo 15.07., kasnije se mozemo smijati kako nam je bilo zabavno..bolje nego horor film u vecernjim satima.. :woohoo: |
Kod mene pise da je e-mail poruka poslata 16 Maja.
Stigla je da preciziram Wed, May 18, 2011 at 23:15. Samo udrite po prorocanstvima sve mi ide u prilog... :1060: |
ja sam jos jedan od dobitnika... famoznog mejla, stigao mi je 18.maja (Wed, May 18, 2011 at 8:34 PM), ali daleko od toga da se zanosim da to sto sam dobio taj mejl znaci i da sam izvucen za GC. ali priznajem da sam pomislio "sada dobijam sigurno, jer je ponisteno prvog puta" (sudbinski haha). ali hvala im na mejlu svakako jer sam confirmation number kada sam video da nisam izvucen - bacio 1.maja...
whatever gets you through the day :) |
Meni je takodje stigao 18. maja (X-OriginalArrivalTime: 18 May 2011 19:45:58.0647 (UTC)), procitao sam ga 19. maja u 12:45, a poslat je tj. "kreiran" 16. maja. Nesto ne vidim kakve to veze ima sa bilo cim?
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 12:53. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.