ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Mejl o ponistenju rezultata lutrije (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=925)

jovke 14.06.2011 11:36

Ova ideja da su dobitnici e-maila i buduci putnici za USA u novom krugu je vidim uhvatilo maha! To je neko sjedio nije znao sta od dosade da radi, pa je pokusavajuci sebe da ohrabri pred novi krug (jer je njemu stigao e-mail) lupio tako nesto. Naravno dobio je e-mail pa je umislio da je to dobitak, i onda gurnuo sve to u promet i sad se masa lozi na tu pricu. Ipak ne ide to tako lako na silu, a mozda mu je neko iz Kentakija dojavio istinu... :==D:

Vladana123 14.06.2011 12:25

Aman čoveče sta si se smrko,pa pusti ljude neka se bar malo raduju......sta ce biti bice!!!

ZeljkoUSA 14.06.2011 13:57

Drugari (virtualni)..., ovo su sve teorije u ovom delu "sezone"... :beer:

Ne treba nista uzimati zdravo za gotovo i nesto uzimati kao sigurno..., ni zivot nije siguran :no: Mada, uvek sam za neku dobru teoriju zavere ili provaljen sistem, tako da duhoviti - izvolite :bravo: :==D: :bravo:

Vladana123 14.06.2011 14:43

@San Diego
Pa ja evo u to ime zovem sve na po jedno ladno:beer:
Dobro ce nam doci da se malo razladimo!!!!

aleksa 14.06.2011 14:46

Dobio sam mail.
19. мај 2011. 15.47

provajder GMAIL.

kad sam vidio sta su napisali moram da priznam da sam u trenutku pomislio: "Bog mi daje drugu sansu". :grin:
vjerujem da nisam bio jedini. :)

jos malo pa ce rezultati biti dostupni.
srecno svima. :)

Yossarian 14.06.2011 15:26

E-mail sadrži i dio s pitanjima i odgovorima (Q&A) i evo što pišu o razlozima slanja:

Q: You said the Department of State would not contact DV entrants by e-mail. Why are you sending this one now?

Because of the computer error, we decided it was important to notify every person who might have seen incorrect information on the website. An e-mail was the fastest way to reach DV entrants.
Winners in the new selection process will not be notified by e-mail. The results of the new selection process will only be available on the Entrant Status Check website (http://www.dvlottery.state.gov) on or about July 15, 2011.

Pitanje glasi kako tumačiti ovaj dio: "notify every person who might have seen incorrect information on the website".

Lotus 14.06.2011 15:42

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ljubilica (Poruka 23693)
Nema teoretke sanse da oni koju su dobili mail su oni koji su izvuceni ove godine : muz i ja nismo izvuceni, oboje dobili mail o ponistenju na ikom.net pa to bi bilo opet sumnjivo da oboje koji nismo izvuceni budemo izvuceni. Naravno bilo bi lepo ali malo je ipak verovatno da se to desi.

Krivo sam se izrazio.... Najvjerojatnije po nekom opcem misljenju na stranim forumima vlada misljenje da nakon sto su priznali gresku , odmah su napravili novu selekciju... izabrali su 100000 novih ljudi i , vjerojatno kako su i sami citali forume su ustvrdili da su mnogi bacili conformation number i sjetili se da bi mogli ljudima poslati njhov con.num. da ljudi imaju s cime provjeriti status.
Ajmo logicki razmisljati, prvo bi poslali onima tko su dobitnici a nakon toga onima koji nisu... tako da ima ljudi koji su dobili mail 18. i oni koji su dobili 19. Po forumima malo ljudi prijavljuje da je dobilo 18. vise manje svi prijavljuju 19. Statisticki gledano, ovdje na forumu se javi cca 20 dobitnika godisnje na sveukupnu masu...koliko Vas je dobilo mail 18.?

Ali, na kraju, kazem , ima i onih koji su bili izvuceni nakon 01.05. pa nisu uopce dobili mail...ali ta statistika je full dobra stvar da nam skrati vrijeme dok cekamo 15.07., kasnije se mozemo smijati kako nam je bilo zabavno..bolje nego horor film u vecernjim satima.. :woohoo:

jovke 14.06.2011 16:00

Kod mene pise da je e-mail poruka poslata 16 Maja.
Stigla je da preciziram Wed, May 18, 2011 at 23:15.
Samo udrite po prorocanstvima sve mi ide u prilog... :1060:

bmilos 14.06.2011 17:45

ja sam jos jedan od dobitnika... famoznog mejla, stigao mi je 18.maja (Wed, May 18, 2011 at 8:34 PM), ali daleko od toga da se zanosim da to sto sam dobio taj mejl znaci i da sam izvucen za GC. ali priznajem da sam pomislio "sada dobijam sigurno, jer je ponisteno prvog puta" (sudbinski haha). ali hvala im na mejlu svakako jer sam confirmation number kada sam video da nisam izvucen - bacio 1.maja...

whatever gets you through the day :)

goranm 14.06.2011 21:59

Meni je takodje stigao 18. maja (X-OriginalArrivalTime: 18 May 2011 19:45:58.0647 (UTC)), procitao sam ga 19. maja u 12:45, a poslat je tj. "kreiran" 16. maja. Nesto ne vidim kakve to veze ima sa bilo cim?

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 12:53.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.