ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Sta vam se ne dopada u usa? Da li se neko vratio? (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1921)

Makica@ 09.08.2018 02:30

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ArmiNN (Poruka 73055)
Vidi Makice što se raspisala od kako je otišla hahah

Hehe,Makica je pisala i dok nije otisla :grin::grin::grin::wee::wee::wee: Pozdrav Veliki :1072:

Makica@ 09.08.2018 02:35

Citat:

Prvobitno poslao korisnik 3put (Poruka 73057)
heheh Makica je Car :)
mozhda josh nije dobila SSN pa ne radi i ima vishka vremena :P :P

Makica radi vec mesec ipo dana:grin::grin::grin: Sreca da je tako ;)

Citat:

Prvobitno poslao korisnik 3put (Poruka 73058)
heheh ja bash sinoc sam se upitao kakvo je stanje sa komarcima u USA
posto sinoc bio u restoranu Mali Raj (na putu izmedju BG i Panceva) i razbili sunas komarci dok smo jeli na brzinu ribu i zbrisali, posle paravo u apoteci i kupio neshto da namazhem protiv svraba:D

Komaraca ima koliko hocete ovde,u Bostonu (state Massachusetts) tacnije. Do sada nisam videla ovoliko komaraca kao ovde :smrc: I nisu bas mali komarci :grin::grin::grin:

Makica@ 09.08.2018 02:39

Citat:

Prvobitno poslao korisnik aleksandarzz (Poruka 73060)
'De si nasla komarce?
Meni ce jos malo da nedostaju. Nisam nijednog video otkako sam stigao:grin:

Joj dodjite u Boston :blink::blink: Ima ih koliko hocete. Kod nas nisam videla ovoliko komaraca u poslednjih 5 godina :blink: :blink:
Al svakako je divota videti kad veverica ili rakun protrce pored vas :1072: Divota za videti :inluv::inluv:

SRBghost 14.08.2018 07:36

Meni je prvi put bila frka kada sam video tvora. Sve ga obilazim i gledam da uhvatim straftu ako me nanisani dupetom :) A njega bas briga... A ovde su nam jeleni kao domace zivotinje. Uopste se ne boje ljudi. A tek one guske...

Ggaga 18.08.2018 00:40

Mi smo u NJ nadomak NYC od pre nedelju dana i ne svidja nam se to sto je jako velika vlaga... naleteli smo na neki tezak period kisa a muzu asmaticaru i kcerki koja ima alergije nije nimalo lako od kako smo stigli. Ko tek treba da dodje i ima slice probleme neka bira klimu tj drzavu dobro.
Takodje ovde smo kod prijatelja koji zive u nekom fancy bogatom kraju sa kucama u viktorijanskom i kolonijalnom stilu i citavim porodicama jelena koji se setaju slobodno okolo ali sve pusto, kuce prazne , nema nigde ziva coveka niti bilo koga vidis po tim velelepnim dvoristima. Kazu tako zive bogati amerikanci. Mi ne zelimo da postanemo takvi bogati amerikanci.

SRBghost 04.09.2018 05:35

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ggaga (Poruka 73183)
Mi smo u NJ nadomak NYC od pre nedelju dana i ne svidja nam se to sto je jako velika vlaga... naleteli smo na neki tezak period kisa a muzu asmaticaru i kcerki koja ima alergije nije nimalo lako od kako smo stigli. Ko tek treba da dodje i ima slice probleme neka bira klimu tj drzavu dobro.
Takodje ovde smo kod prijatelja koji zive u nekom fancy bogatom kraju sa kucama u viktorijanskom i kolonijalnom stilu i citavim porodicama jelena koji se setaju slobodno okolo ali sve pusto, kuce prazne , nema nigde ziva coveka niti bilo koga vidis po tim velelepnim dvoristima. Kazu tako zive bogati amerikanci. Mi ne zelimo da postanemo takvi bogati amerikanci.

Ggaga, gde ste u NJ? Mi smo u Nutley. 99% italijana, milina jedna. Nigde lepsu picu u zivotu nisam pojeo. A canoli.... Majcice....

vuxanne 13.09.2018 06:38

Ne dopadaju mi se ove vremenske nepogode tipa uragan i tornado. Kad udari, bas ga udari. Ali bar prate i javljaju na vreme sta ce da nas strefi.

Makica@ 14.09.2018 05:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik vuxanne (Poruka 73438)
Ne dopadaju mi se ove vremenske nepogode tipa uragan i tornado. Kad udari, bas ga udari. Ali bar prate i javljaju na vreme sta ce da nas strefi.

Gde ste vi sada? Ako ste u Kaliforniji tamo je bio uragan :smrc: Pre oko mesec dana je bio tornado u jednom delu Massachusetts-a i bas je haos bio ovde :smrc: Sreca da je drugi deo Mass u pitanju,ovde bi haos napravio sa ovim kucicama ovde :blink::blink::blink:

Makica@ 14.09.2018 05:59

Juuuu kad ja postah 'pravi Amer' :blink: hehe :grin::grin::grin: pa hvalaaaa :1081::1072::1072::1072:

ivangradjanin 14.09.2018 07:19

@Makica

Jel’ ovaj haos sa nevremenom blizu tebe ?

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:52.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.