-
Vaša strana
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
Aaaaaaaaa sokovi? Ne znam, ja nisam odavde..... :grin::grin::grin: nemam problem da nadjem bilo koji... na kraju krajeva, za sica novca moze da se nadje sokovnik koji onako za par sekundi napravi sto god hocete (to used, moze i novo za malo vece novce, ili u Targetu stari model za manje novce ili....whatever :) ) Ako imate mesta u kuhinji i imate vremena - eto resenja... a ako nemate vremena i dovoljno room i mrsko vam je da cistite sokovnik non stop onda - radnja... ne znam stvarno za te vase radnje, pocinjem da se brinem :nene: ima od cega neces sokova ovde u bilo kojoj radnji... V8 prave od povrca inace - super su sokici a isto tako ima ovde svuda i organic od sargarepe, mnogi ga kupuju za decu a ko ne voli cistu, mesa sa drugim vocem i povrcem...moze i da se doda u jelo bez problema... i usput, nikad ne kupujem u tetrapaku sok vec u plasticnim bocama od galona, sveze cedjeni. Jesu skuplji ali ono... ne da ce da bankrotiramo sad. Mi to casu ujutro... u LA mora sto vise vode, pa onda sve ostalo (zbog klime, ako se zamenjuje sa sokovima moze debelo da se dehidrira). Ja ne znam stvarno da li se sve toliko razlikuje od grada do grada, ali ja ne mogu da se setim ama bas niceg sto ne mogu da nadjem ovde (to od namirnica - in general ne mogu da nadjem dezodoranse koji nisu anti-perspirant te mi se donose iz Evrope, ali kako cujem i tamo ih je sve teze naci). Ostalo - vise i ne znam sta da trazim da mi se donese kad mi neko dolazi jer sve imam ovde...
Inace - Mars cokoladice: ako trazite one bele, one su discontinued pre 6 godina na zalost... i meni su bile omiljene ali je bila neka kerefeka oko njih...kao i oko apple cinnamon tost (njam njam).... ali sta da se radi :grin:
|
Sloba_Kg |
14.03.2009 13:19 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik kaneolopa
(Poruka 8426)
Shto se tice slatkisha pa brale nisi ti otkrio glavne njihove slatkishe... imaju oni da se unezverish toga... o slanishima da i ne pricam.
|
Meni se generalno ne svidjaju slatkisi, osim nestle cokolada (koje nisu kao ovde) brownies-a (valjda sam lepo napisao), M&M's-a i naravno Krofni.
Ostalo mi je ono nekako nedovoljno slatko...
Mada ko zna na sta se sve moze naici...Npr lepi su i oni kolacici u Starbucks-u i tako
|
frequency |
14.11.2010 04:48 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Žana
(Poruka 8427)
Aaaaaaaaa sokovi? Ne znam, ja nisam odavde..... :grin::grin::grin: nemam problem da nadjem bilo koji... na kraju krajeva, za sica novca moze da se nadje sokovnik koji onako za par sekundi napravi sto god hocete (to used, moze i novo za malo vece novce, ili u Targetu stari model za manje novce ili....whatever :) ) Ako imate mesta u kuhinji i imate vremena - eto resenja... a ako nemate vremena i dovoljno room i mrsko vam je da cistite sokovnik non stop onda - radnja... ne znam stvarno za te vase radnje, pocinjem da se brinem :nene: ima od cega neces sokova ovde u bilo kojoj radnji... V8 prave od povrca inace - super su sokici a isto tako ima ovde svuda i organic od sargarepe, mnogi ga kupuju za decu a ko ne voli cistu, mesa sa drugim vocem i povrcem...moze i da se doda u jelo bez problema... i usput, nikad ne kupujem u tetrapaku sok vec u plasticnim bocama od galona, sveze cedjeni. Jesu skuplji ali ono... ne da ce da bankrotiramo sad. Mi to casu ujutro... u LA mora sto vise vode, pa onda sve ostalo (zbog klime, ako se zamenjuje sa sokovima moze debelo da se dehidrira). Ja ne znam stvarno da li se sve toliko razlikuje od grada do grada, ali ja ne mogu da se setim ama bas niceg sto ne mogu da nadjem ovde (to od namirnica - in general ne mogu da nadjem dezodoranse koji nisu anti-perspirant te mi se donose iz Evrope, ali kako cujem i tamo ih je sve teze naci). Ostalo - vise i ne znam sta da trazim da mi se donese kad mi neko dolazi jer sve imam ovde...
Inace - Mars cokoladice: ako trazite one bele, one su discontinued pre 6 godina na zalost... i meni su bile omiljene ali je bila neka kerefeka oko njih...kao i oko apple cinnamon tost (njam njam).... ali sta da se radi :grin:
|
Ima Crystal Essence mineral deodorant (roll-on ili sprej), ne sadrzi aluminum chlorohydrae i nema parabene. Kupujem u Walgreens-u, a naravno ima i da se naruci preko Amazona i ostalih on-line prodavnica. Ne sprecava znojenje, samo neutralise miris znoja.
|
frequency |
14.11.2010 04:56 |
Posto sam celu temu iscitala, sad se ne secam svih interesantnih postova i pitanja. Ali oko zacina, u Devon ulici, pored vec pominjanog Devon MArketa, ima zapadnije dosta velikih indijslih marketa, tu mogu da se nadju zacini (kari na primer) za smesne pare. Ili u meksickim prodavnicama, ili cak u 'World market', imaju deo mali za hranuiz uvoza i to je obicno skupolje malo, ali zacini nisu skupi, pogledajte.
Takodje kod njih ima lepih crnih cokolada ko voli sa cudnim ukusima (ljute tj sa nekim meksickim ljutim papricicama, i slane koje ja obozavam - imaju zrnca morske soli umesto na primer lesnika :grin: ali je kombinacija superP.
|
frequency |
14.11.2010 05:18 |
I da dodam, Eurokrem, plazma keks, nas neki domaci dzem napolitanke, povremeno vegeta - sve to nalazim u lokalnoj prodavnici. Ali Devon Market ima veci izbor (nasa vina, suhomesnato, neki kao kajmak - to nisam probala, dzemove razne, neke sokove bugarske, domaci hleb (ko je na dijeti bolje da ne uzima), supe u kesicama, tomi majonez i neki nas u kesici, kiseli krastavcici, ajvar - ima i podravkin al je meni mnogo bolji makedonski domaci, kupus za sarmu itd itd, razne nase cokolade, nasa sam par puta i kinder jaja sa sve igrackicama unutra, a da i one male cokoladice zivotinjsko carstvo ako se neko seca toga... eurokrem je jeftiniji nego kod mene u kraju.
P.S. Htela sam da dodam u prethodni post ali je isteklo petnaest minuta. Ne znam jel na ovom forumu Ok pisati vise postova uzastopno. Nego ponele me emocije pa nisam mogla da se zaustavim u nabrajanju :grin:
|
wrath:of:the:lich:king |
15.11.2010 02:02 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik frequency
(Poruka 19678)
Ima Crystal Essence mineral deodorant (roll-on ili sprej), ne sadrzi aluminum chlorohydrae i nema parabene. Kupujem u Walgreens-u, a naravno ima i da se naruci preko Amazona i ostalih on-line prodavnica. Ne sprecava znojenje, samo neutralise miris znoja.
|
E, i ja koristim isti, i stvarno je dobar! Od silnog antiperspiranta mi se osusio pazuh... bacila se malo na citanje, i prosvetlila se. Moja preporuka: lavender & white tea. Ima ih i u Rite Aid-u.
|
VonTuzni |
15.11.2010 21:52 |
Ljudi, ja mislim da ne mozete fulat sa CEVAPIMA!!! Cevap ovdje i cevap tamo----prva klasa!!! :naughty: A bogme i grah iz konzerve se moze malo skuhat, zagrijat i sl..
Valjda je tamo koji ZEMO otvorio koju BUREKDZINICU ili CEVAPARU.... hehhe
Dobar tek!
|
Smith6000 |
16.11.2010 06:58 |
...ima ovde bureka i ćevap. Danas sam koji blok od mene video albanski burek. To moram da probam :==D:
|
VonTuzni |
16.11.2010 09:39 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Smith6000
(Poruka 19705)
...ima ovde bureka i ćevap. Danas sam koji blok od mene video albanski burek. To moram da probam :==D:
|
Eto vidite, bilo kuda burek i cevap svuda! :bravo::bravo::bravo:
|
Prosurfah po cijelom forumu, al ne nadjoh.. da li se u USA pije striktno flasirana voda ili je i "cesmovaca" pitka?
Et, samo da znam sta me ceka.. hvala :) :beer:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:30. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.