ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Mejl o ponistenju rezultata lutrije (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=925)

Neverhood 15.06.2011 06:46

Ljudi ne bih da vas razocaram ali mnogo vas je koji su dobili 18. mail... mislim da ta teorija ne pije vode. Ove godine se mnogo ljudi prijavilo na forum ali ipak mislim da ce manje biti ljudi izvuceno... Stari forumasi(ljudi koji su na forumu mnogo duze od mene) znaju da je obicno broj izvucenih forumasa mnogo nizi... Ali srecno svima!!!

ljiljadule 15.06.2011 07:16

....neko je pomenuo,sto je verovatno tacno,u slucaju da je adresa kod telekoma bila @nadlanu.com,a sad je @open.telekom.rs,nece ni dobiti mail..to je slucaj sa nama.

ZeljkoUSA 15.06.2011 08:14

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ljiljadule (Poruka 23720)
....neko je pomenuo,sto je verovatno tacno,u slucaju da je adresa kod telekoma bila @nadlanu.com,a sad je @open.telekom.rs,nece ni dobiti mail..to je slucaj sa nama.

Nadam se da ste sacuvali CN-ove :smrc:

Meni licno ovaj mejl ne znaci nista, niti mislim da sam u nekoj privilegovanoj poziciji jer smo ih dobili. Bez obzira na "neuspeh" i veliko razocarenje prvog maja ipak sam sacuvao brojeve, nekako mi bilo zao da ih obrisem iako mi je doslo da ih odstampam i pojedem :realmad:

cvale 15.06.2011 08:30

E-mail primljen Thu, May 19, 2011 at 12:26 PM sto je vidim do sada izuzetak, ali dobro da ne stvaramo sada određene teorije zavjere.

jovke 15.06.2011 10:59

Do sada je uglavnom bilo da koliko ljudi dobije sa foruma toliko se novih clanova pojavi u Maju-Junu nakon sto budu izvuceni pa guglanjem nalete na forum. Mislim da ce sada manje biti dobitnika koji ce tek da ulete na forum jer su ga mnogi pronasli u maju nakon prvog izvlacenja. Realno, mozemo mastati o raznim teorijama ali ne treba se zaludjivati da ce neki enormno veliki broj dobitnika biti sa foruma kakve god teorije donesu nove dobitnike. :;D:

ZeljkoUSA 15.06.2011 12:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik jovke (Poruka 23724)
Do sada je uglavnom bilo da koliko ljudi dobije sa foruma toliko se novih clanova pojavi u Maju-Junu nakon sto budu izvuceni pa guglanjem nalete na forum. Mislim da ce sada manje biti dobitnika koji ce tek da ulete na forum jer su ga mnogi pronasli u maju nakon prvog izvlacenja. Realno, mozemo mastati o raznim teorijama ali ne treba se zaludjivati da ce neki enormno veliki broj dobitnika biti sa foruma kakve god teorije donesu nove dobitnike. :;D:

Oko 15.07. ce ga onda pronaci "novi" dobitnici za DV 2012. :;D:

Vuvuzela 15.06.2011 16:58

Citat:

Nadam se da ste sacuvali CN-ove

Meni licno ovaj mejl ne znaci nista, niti mislim da sam u nekoj privilegovanoj poziciji jer smo ih dobili. Bez obzira na "neuspeh" i veliko razocarenje prvog maja ipak sam sacuvao brojeve, nekako mi bilo zao da ih obrisem iako mi je doslo da ih odstampam i pojedem
Nije da ne znači ništa. Ko ga je dobio siguran je da je njegova prijava tamo i da je u redu. Ja sam mail dobio 19.5. na službenu mail adresu (tipa ime firme.hr) dok ženi nije došao mail, ona je na hotmail.com. Možda je stvarno do tih mail adresa jer ne primi uvijek poruku i kad joj ja pošaljem??
Sve u svemu čekamo 15.7. i nadamo se da će riješiti sve probleme koje imaju. Sretno svima još jednom!:grin:

nevena 15.06.2011 17:42

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ljiljadule (Poruka 23720)

apsolutno tačno! nisam ni bila u prilici da proverim prispeće dotičnog maila, obzirom na promenu koja se desila u adresi. mada, mišljenja sam da mail sam po sebi ne znači mnogo i da je bio namenjen prvenstveno ljudima koji su uništili svoj confirmation number. u teoriju zavere ne verujem, nimalo.

nikita61 15.06.2011 17:55

Bilo je mnogo onih koji nisu verovali u teoriju zavere kada su izvuceni ljudi prijavljeni samo u dva dana,pa se desilo da sistem nije u redu i lutrija je ponistena. Ako je to bilo moguce, zasto ne bi bilo moguce da su neka imena tom prilikom izbrisana, tj. CN?Niko ovde ne govori o zaveri,vec o realnoj mogucnosti ocigledno. Zasto Amerikanci nisu negde ili nekom rekli da su mailom obavesteni svi koji su ucestvovali u lutriji?Zato sto njihova administracija, zdravstvo i sl. neke stvari mogu da precute, ali ne smeju da lazu. Ja znam recimo da lekar mojoj rodjaki u USA ni za zivu glavu nije zeleo da saopsti dijagnozu, jer nije bio siguran u to sta joj je. Da joj je dao pogresnu dijagnozu, mogla je da ga utuzi...Tako je i sa administracijom. Mogu da cute, ali ne i da lazu.

jovke 15.06.2011 19:16

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nikita61 (Poruka 23729)
Bilo je mnogo onih koji nisu verovali u teoriju zavere kada su izvuceni ljudi prijavljeni samo u dva dana,pa se desilo da sistem nije u redu i lutrija je ponistena. Ako je to bilo moguce, zasto ne bi bilo moguce da su neka imena tom prilikom izbrisana, tj. CN?Niko ovde ne govori o zaveri,vec o realnoj mogucnosti ocigledno. Zasto Amerikanci nisu negde ili nekom rekli da su mailom obavesteni svi koji su ucestvovali u lutriji?Zato sto njihova administracija, zdravstvo i sl. neke stvari mogu da precute, ali ne smeju da lazu. Ja znam recimo da lekar mojoj rodjaki u USA ni za zivu glavu nije zeleo da saopsti dijagnozu, jer nije bio siguran u to sta joj je. Da joj je dao pogresnu dijagnozu, mogla je da ga utuzi...Tako je i sa administracijom. Mogu da cute, ali ne i da lazu.

Poptuno se slazem...
To sam i ja htio reci kroz ranije pisanje da ovde nije prica o zelji da nekog zajebu kroz neke teorije, nego jednostavno "precutkivanje" usljed gubitka podataka. Nije teorija zavere nego precutkivanje, jer ne moze me niko ubijediti da je sve OK ako mu postavis jasno pitanje a on se pravi mutav, i nece da odgovori da li je svima poslat e-mail. Znaci precutkuje se jer nema nazad i ne smije se priznati da je nepovratno izgubio neke ljude iz sistema. To nije zavera, nego precutkivanje. A protiv toga nema rjesenja... :no:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 08:39.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.