- -
Visa Bulletin
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)
Iskreno i ja sam očekivao da izađe ili u petak ili danas, zato što je uvek izlazio oko 10. u mesecu. Prošli je izašao 10. maja.
|
neverujem da moze current za EU ikac, dobro bi bilo kada bi za AS sada bilo current
|
Svi očekujemo sa nestrpljenjem novi VB. :obrva:
Ako AS bude current za avgust, EU će za septembar
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Decko45
(Poruka 72688)
neverujem da moze current za EU ikac, dobro bi bilo kada bi za AS sada bilo current
|
Ma šalio sam se. Current neće da bude sigurno, osim ukoliko ne odluče da podele svih 50.0000 viza tj. da urade redistribuciju svih neiskorišćenih viza, ali u tom slučaju bi u Evropi morali da podele minimum 23-24000 viza, a to je realno nemoguće tj. bar ja tako mislim. Od 2000. pa do 2018. najviše viza u Evropi podeljeno je 2000. godine, kada je podeljeno 22.385 viza i 2003. kada je podeljeno 22.321 viza i prošle godine kada je podeljeno 20.516 viza.
Da su neka druga vremena možda bi i mogli da očekuemo neku veću redistribuciju, ali u ovakvoj situaciji, kada imamo na čelu USCIS-a čoveka koga je Trump postavio i koji se, kao i Trump, zalaže za ukidanje lutrije, mislim da to nije realno. Mislim da bi trebalo da budemo presrećni ukoliko se ponovi prošla godina tj. broj viza iz prošle godine. Ali da sačekamo i vidimo, još uvek ništa nije gotovo.
|
Mi samo vršimo pritisak na njih da malo poguraju brojeve Evrope. :naughty:
|
ni danas nista izgleda od VB, imaju fore do petka znaci najkasnije :nene:
|
Do petka bi trebalo da izađe. Ne znam samo da li je ovo odugovlačenje dobar ili loš znak. :)
|
Supernaut |
12.06.2018 17:52 |
Čekajući najnoviji VB sada smo analizirali prethodne godine, DV-2017 i DV-2015, u totalu je izdato 48737 (DV-2017) i 48737 (DV-2015) viza.
Što se DV2018 tiče, do je je izdato 29995, AF kilavi sa izdavanjem, AS će biti current, ako se ne varam, kada se pogleda cifra u totalu, ima dosta prostora za EU? Ili se to samo nadamo...
|
Prostora ima. I to ga ima toliko da bukvalno mogu da puste sve ljude iz Evrope i da se ne pređe kvota od 50.000 viza. Pisao sam već o tome, ukoliko ne bude redistribucije u svetu će ukupno biti podeljeno 42-43000 viza.
|
Još uvek nema bulletina. Na ruskom forumu pišu da je neko zvao KCC i da su mu rekli da proveri u ponedeljak / utorak.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 17:45. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.