ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Dv-2016 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1444)

Modesty Blaise 20.10.2014 00:17

E, hvala svima na odgovorima. Dakle, prijavljujem se i ove godine. A to za turističku ima da bude čupavo. Posao da, ali nekretnine ne, nisam udata i nemam decu... tako da i nemam čvrste veze sa otadžbinom. Ne znam, videćemo. Mnogi kažu da je najvažniji stav na razgovoru u ambasadi, naoružaću se optimizmom, pa šta bude.

Što se tiče Dv-2016, kako stojimo- koje su nam šanse? Nešto poput 3%? Mada, kakva je beznadežna situacija u ovoj zemlji, očekujem ogroman broj učesnika - što onda smanjuje verovatnoću dobitka. Ipak, lutrija je to- sreća, a ne statistika, je presudan faktor. Zato, želim svima puno sreće na izvlačenju u maju!

Kuguar 20.10.2014 06:12

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Modesty Blaise (Poruka 49675)
E, hvala svima na odgovorima. Dakle, prijavljujem se i ove godine. A to za turističku ima da bude čupavo. Posao da, ali nekretnine ne, nisam udata i nemam decu... tako da i nemam čvrste veze sa otadžbinom. Ne znam, videćemo. Mnogi kažu da je najvažniji stav na razgovoru u ambasadi, naoružaću se optimizmom, pa šta bude.

Što se tiče Dv-2016, kako stojimo- koje su nam šanse? Nešto poput 3%? Mada, kakva je beznadežna situacija u ovoj zemlji, očekujem ogroman broj učesnika - što onda smanjuje verovatnoću dobitka. Ipak, lutrija je to- sreća, a ne statistika, je presudan faktor. Zato, želim svima puno sreće na izvlačenju u maju!

Ne bih da te plašim, vidim da si svesna svega. Meni su uzeli papir o zaposlenju, preskocili dokaz o $$$ iz banke, pitali gde radim, da li idem sluzbeno. Za porodicu me nisu u početku pitali, iako je u aplikaciji navedeno. Posle je naletela na venčani list, i zagledala, jer ga očigledno nikada nije videla, i pitala sta je to. Onda sam rekao da sam ozenjen i imam decu, i dodao da idem sam. Poresku prijavu za stan nije ni videla/gledala. Drugarica koja je neudata, iz drugog puta je dobila vizu (kada se zaposlila), drugar koji je neoženjen je odbijen, jer "ih nije ubedio da će se vratiti", iako skoro 10 godina radi kao ing građevine.

Samo opusteno, i spremi neke odgovore. Srecno

tripko 20.10.2014 18:22

Evo pala prijava za mene treci put, kazu treca sreca pa da vidimo da li su upravu. Burazeru druga prijava pa neka nam je sa srecom kao i svima.

Poz vidimo se pred izvlacenje.

wladinho 22.10.2014 20:45

Evo i ja se juče prijavih po treći put. Žena i ja po jednu prijavu, pa se tako duplo nadamo u maju.

Andrija89 22.10.2014 21:03

Zamalo da zaboravim da se upisem ovde :==D:
Prvi put smo se prijavili devojka i ja

MikiSym 22.10.2014 21:40

Upravo prijavljen...sad ostaje cekanje i grickanje noktiju. :)

Luisa95 22.10.2014 23:36

Evo i mene da se pridruzim,prva prijava na lutriju ;)
Ima li koga jos iz Hrvatske ili tocnije Splita ? :grin:

Kuguar 23.10.2014 06:03

Nisam dugo na forumu, ali ono sto sam siguran je da cu sada biti srecniji, jer cu poznavati barem nekog ko je izvučen. Čitam prethodna iskustva, i bas mi je toplo oko srca kad vidim iskustva onih koji su dobili. Barem znam da je moguće dobiti, i da ne treba ocajavati ako se ne dobije...

Dragana-pp 23.10.2014 12:04

Procitav niz forumov deka nema da znajs dali si izvlecen dokolku sam vo maj ne si proveris pa ne mi e jasno a kako ti go isprakaat toj prvi kovert so formulari za popolnuvanje i prakanje vo Kentaky , sto znaci i da ne proveris dali si izvlecen ke doznaes koga ke ti go ipratat toj kovert?

dakiva 23.10.2014 13:06

Nema vise koverata, sve je online. U tome je trik :grin:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:09.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.