ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prva koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   DV-2010 Prve koverte (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=430)

steficacvek 05.05.2009 15:51

Pa ti svakako sve znas, a vec mi je jasno da uopste ne umijes voditi dijalog, kamoli diskusiju, onda svaka sljedeca komunikacija je apsolutno besmislena.
Nastavi pratiti sve forume, procjenjivati i analizirati, a mozda nekad docekas i kovertu.
S obzirom da mi ostali ovdje dajemo nebulozne informacije (izuzev xega i donekle landa), nije mi jasno sta trazis ovdje? Sa druge strane, ni ne zanima me ...
Idi trazi jos iole relevantnih informacija ... :wavey:

equity 05.05.2009 16:13

steficacvek, stari vuče, Talk to the hand!

E da vidiš zaboravio sam da pomenem da je Žana definitivno moj favorit kada su u pitanju ženski članovi ovog foruma a bogami i ukupno gledano.

zoran80 05.05.2009 17:06

Ne bih se upuštao u diskusiju sa maloumnicima, i zbog njega se ne bih nikad ni oglasio. Evidentno je da je maloumnik ovde da bih provocirao i čisti bukvalista i zaboli me za njega.
Stalo mi je do osoba koje su uz Miloša izgradile forum, i na ovom forumu ostavile dragocjene informacije, jer su mogli da sjednu u avion i zaborave za sve nas. Ovo pišem zbog ljudi koji će tek da traže informacije na forumu. Ovaj forum nisu izgradili ljudi po sistemu "rekla-kazala", nego ljudi koji su prosli procedure i žele da svoje iskustvo podijele sa drugima. Zamislite da dobijete kovertu, a nemate ovaj forum, i trebate da uđete u proceduru onako napamet. Ovde za svaku fazu tokom procesa možete da pripremljeni idete dalje, i da se oslonite na iskustva ljudi koji su to sve prosli.
Hvala svima do neba koji sve ovo pisu zbog nas a ne zbog sebe jer to njima vise ne treba
Pozdrav!

equity 05.05.2009 17:13

Citat:

Prvobitno poslao korisnik zoran80 (Poruka 9766)
Ne bih se upuštao u diskusiju sa maloumnicima, i zbog njega se ne bih nikad ni oglasio. Evidentno je da je maloumnik ovde da bih provocirao i čisti bukvalista i zaboli me za njega.
Stalo mi je do osoba koje su uz Miloša izgradile forum, i na ovom forumu ostavile dragocjene informacije, jer su mogli da sjednu u avion i zaborave za sve nas. Ovo pišem zbog ljudi koji će tek da traže informacije na forumu. Ovaj forum nisu izgradili ljudi po sistemu "rekla-kazala", nego ljudi koji su prosli procedure i žele da svoje iskustvo podijele sa drugima. Zamislite da dobijete kovertu, a nemate ovaj forum, i trebate da uđete u proceduru onako napamet. Ovde za svaku fazu tokom procesa možete da pripremljeni idete dalje, i da se oslonite na iskustva ljudi koji su to sve prosli.
Hvala svima do neba koji sve ovo pisu zbog nas a ne zbog sebe jer to njima vise ne treba
Pozdrav!

A kretenu mali tata ti je maloumnik a i mama vjerovatno.

A šta misliš kretenu mali odakle je Miloš i njemu slični saznao kako se šta radi nakon što je dobio kovertu, misliš da je i on morao imati ovakav forum da pita kao ti "kako se bloji do tli" ili je imao tri čiste u glavi pa je sam saznao. Šta kažeš jao zamislite da dobijete kovertu a nemate forum, pa blago tebi kralju, a bježi slino nemoj mi gaditi dan više.

srdjevic 05.05.2009 17:59

oko čega se vi raspravljate... :bravo:

:deniselo:

P.S. Žuti karton za equity, (usmena) opomena za zoran80...

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:48.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.