-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
Tamara85 |
24.03.2012 00:40 |
E to sam zelela znati :) Hvala!!!
Dovoljno da se pokupe sva dokumenta... ;)
|
AllenJohnJohnson |
25.03.2012 14:21 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik miladinovicb@gmail.com
(Poruka 26147)
Svi se saosećamo sa tobom, i jako nam je žao što si se mučila 90-ih godina prošloga veka oko prijavljivanja za Zelenu lutriju, pored svih muka oko inflacija i krize,
Ali vremena se menjaju, tehnologija napreduje, pa ako u to vreme nije bilo objašnjeno kako se prijavljuje na lutriju, ne znači da i sada treba da bude isto tako.
Ako se i pored silnih foruma i sajtova o načinu prijave na Zelenu lutriju, u poslednje četiri godine diskvalifikuje preko 1/4 prijavljenih, to znači da postoji neki problem.
Do tada skoro i da nije bilo diskvalifikovanih.
Sve u svemu:
Ljudima se mora bolje predstaviti sistem prijava i funkcionisanja Zelene lutrije.
Čoveku je prvi put da se prijavljuje, kao što je i tebi bilo nekada prvi put.
Treba mu pomoći, jer je ovaj forum baš mesto za to.
Ako ga igrnorišemo i napadnemo ga samo zato što nešto nije shvatio oko prijavljivanja, onda ne znam čemu služi ovaj forum.
|
To uopće nije problem. Lutrija traje mjesec dana svaki put i ljudi imaju vremena sve dobro pročitati. A ako naprave grešku i budu diskvalificirani, nisu dobro pročitali i razumjeli. Jer ne znaju engleski. A kako će se onda snać u SAD-u? Ne mora se ljudima još više sve pojednostavljivati. Ovo ti je isto jedna vrsta selekcije, jer ako ne znaš jednu prijavu ispuniti u mjesec dana, kako ćeš tamo dobit vozačku dozvolu, otvorit račun u banci ili raditi poreznu prijavu kad nemaš pojma ni jednostavan engleski, a gdje kad te naudaraju sa stručnim riječima i oderu po džepu, a onda se plačući vratiš kući?
|
Iskreno ovako je bilo kod mene. Moja prva prijava 2008. godine. Prijatelj moje majke pre par godina mi kaze eto ako hoces da te prijavimo znas postoji lutrija i mi smo izvuceni ove godine na toj lutriji i tako idemo u Ameriku. Ko god zeli od ljudi koje poznajemo mi prijavljujemo od neke dragosti sto smo mi imali srece, i mozda je donesemo nekom drugom. Kazem u redu a sta treba, i oni mi kazu samo jednu sliku da nam doneses da skeniramo i napisi nam podatke o sebi datum i mesto rodjenja i slicno. Tako i ucinim, oni su me prijavili, i samo su mi javili telefonom hej da znas prijavili smo te, pa cemo nekad kad se vidimo detaljinije da ti objasnimo. Bukvalno nista vise nisam znao od njih u tom trenutku osim da cu rezultat saznati u Maju sledece godine, i da cemo se videti za 15-tak dana jer su u taje deo gde zivimo dolazili samo kod roditelja pa ce mi reci i nesto vise o lutriji, Americi i njihovom odlasku.
Onda ja posle par dana pomislih ma daj da ukucam u gugl nesto od toga i da vidim sta je to, jel to nesto zaista ozbiljno, jer sam verovao da idu sa vizom dobijenom na znanje i kvalifikacije kao fakultetski obrazovani ljudi. Brzo naleteh na zvanicno upustvo na internetu i iz upustva shvatih da su mi sanse vece ako i devojku prijavim. Pogledam sta i kako treba i prijavim je u roku od 2-3 dana dok sam se snasao oko njene slike.
Shvatih da nema frke za ceo proces i da ce me pravovremeno obavestiti o proceduri i da necu nigde zakasniti ako se budem drzao instrukcija. Posle toga kada sam devojku pijavio saznah za forum, i tu dobih potvrdu svih mojih informacija koje sam znao do tada. Sve te informacije, saznanje za forum i prijavu za devojku obrnuo sam u glavi za 10 dana, od trenutka kad sam i cuo za postojanje lutrije od tog coveka. Tada sam jos i ziveo u malom mestu sa minimalnim protokom informacija od ljudi oko sebe.
Sta sam hteo reci? Sve je toliko jednostavno i dovoljno je samo imati volju i procitati zvanicno upustvo za pocetak da bi se neko prijavio i stigao jednog dana u Ameriku. Price tipa treba bolje predstaviti nacin prijavljivanja i funkcionisanje vaze samo za ljude koji su informaticki totalno nepismeni, lenji i u dusi bahati ljudi. Takvi i ne trebaju da se prijavljuju. Takvih ljudi i njihovih eventualnih diskvalifikacija mi i nije zao.
Ziveo nas forum!
|
još 28 dana i gledamo dal su nas izvukli!!!! jej! :) ;)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik hope
(Poruka 27876)
još 28 dana i gledamo dal su nas izvukli!!!! jej! :) ;)
|
I ja poceo da odbrojavam dane, nadajmo se najboljem :book:
|
NightSky |
03.04.2012 20:44 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mikiSA
(Poruka 27879)
|
Ionako čekamo 1. maj k'o ozebli sunce, sad još treba svi da odbrojavamo zajedno sa ovim satom i da zapjevamo onu narodnu, Madonninu:
"Time goes by so slowly (for those who wait)..."
:harmonik:
|
zdravko80 |
03.04.2012 23:06 |
|
Bas tako...Hajde da vas ove godine bude sto vise i da vas u sto vecem broju ispratimo, ja cu se morati strpiti jos godinu dana. Taman dok obavim ono sto se mora. :) Sretno odbrojavanje. Nemoj da neko u svakom momentu ne zna za koliko dana (minuta i sekundi) dolazi 1.maj. :)
|
Vidim da smo svi uzbudeni..i zapeti ko zice od gitare:grin: puno srece svima ove godine:obrva::obrva:
|
Sto se mene tice skoro da sam spreman za 1. Maj. Kazem skoro, jer je ostalo jos samo da odem do apoteke i kupim neki jak antidepresiv, za slucaj da ne izvuku ni mene ni verenicu (sto se naravno nece dogoditi, ali ipak... :grin: ).
Puno srece svima.
|
Sto bi rekao Delboy "those who dare, wins", u to ime sretno svima, nek ubodu sto vise ljudi iz bivse Jugoslavije i onda kao Louis & Clark u osvajanje Amerike hehehehe
|
Nemojte bezveze da se lozite na 1. Maj. Od nas par hiljada clanova na forumu izvuci ce maksimalno do 10-tak osoba i jos par osoba ce se javiti posle 1. Maja na forum kao dobitnici. Znaci sanse nikakve. Zato opusteno cisto formalno cekajte 1. Maj i obavite hladnokrvno proveru. Ponasanje u fazonu bensedini, stres, iscekivanje, zamisljanje razgovora u ambasadi su glupost.
|
NightSky |
06.04.2012 11:35 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan
(Poruka 27930)
Nemojte bezveze da se lozite na 1. Maj. Od nas par hiljada clanova na forumu izvuci ce maksimalno do 10-tak osoba i jos par osoba ce se javiti posle 1. Maja na forum kao dobitnici. Znaci sanse nikakve. Zato opusteno cisto formalno cekajte 1. Maj i obavite hladnokrvno proveru. Ponasanje u fazonu bensedini, stres, iscekivanje, zamisljanje razgovora u ambasadi su glupost.
|
Nemoj da si takav... :(
Kažu, sreća je lijepa dok se čeka.
Nije šansa nikakva, jeste mala ali postoji. Slažem se, ne treba biti pod stresom, piti apaurine, ne spavati, pogotovo što se može desiti (vidjeli smo prošle godine) da izvlačenje bude proglašeno nevažećim i ponovljeno, ali lijepo je nečemu se nadati.
Iskreno želim svima koji stvarno žele da idu da budu izvučeni! :)
|
Čekam 1. May zbog roštiljčine, pa onda kad se sve lepo svari - sednem pred računar i proverim šta ima novo na forumu i da li sam možda izvučen. Postalo mi je tradicija :D (koja će, nadam se, jednom da se prekine)
|
Irvassss |
06.04.2012 19:30 |
Samo da pitam, ako ste diskvalifikovani zbog slike ili skole,pise li to ? Ili samo da niste izvuceni?
|
draskoni |
06.04.2012 19:59 |
E ovako,relativno sam nov na forumu!Precesljavao sam malo forum,nego mi se danas desila komicna(a mozda ispadne i da je tragicna)situacija!!!Naime,na naslovnoj strani ovog foruma sam nasao "Interaktivnu listu zadataka"!Pod tackom 3.sam video link"Prekontrolisite prijavu",nakon klika na taj link dosao sam na stranu gde se nalazi moja prijava!Ispunio sam je,cisto da isprobam(Triput meri,jednom seci),i nakon toga sam video u donjem delu nesto kao "Besplatna provera prijave"od strane ovog foruma!Klik na to(inace green button)i dobio sam info da je moja prijava za DV 2014 NA CEKANJU!Da li to znaci da sam se prijavio,posto to nisam hteo,nego samo da vidim kako bi izgledalo??I mogu li je promeniti kad hocu???Nisam znao gde da postujem ovo pitanje,ali me bas nervira to sto ne znam sta sam uradio!Hvala unapred na odgovoru
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik draskoni
(Poruka 27951)
E ovako,relativno sam nov na forumu!Precesljavao sam malo forum,nego mi se danas desila komicna(a mozda ispadne i da je tragicna)situacija!!!Naime,na naslovnoj strani ovog foruma sam nasao "Interaktivnu listu zadataka"!Pod tackom 3.sam video link"Prekontrolisite prijavu",nakon klika na taj link dosao sam na stranu gde se nalazi moja prijava!Ispunio sam je,cisto da isprobam(Triput meri,jednom seci),i nakon toga sam video u donjem delu nesto kao "Besplatna provera prijave"od strane ovog foruma!Klik na to(inace green button)i dobio sam info da je moja prijava za DV 2014 NA CEKANJU!Da li to znaci da sam se prijavio,posto to nisam hteo,nego samo da vidim kako bi izgledalo??I mogu li je promeniti kad hocu???Nisam znao gde da postujem ovo pitanje,ali me bas nervira to sto ne znam sta sam uradio!Hvala unapred na odgovoru
|
Cekaj, upisao si prave informacije, ime, prezime, id :wtf:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mikimax
(Poruka 27952)
Cekaj, upisao si prave informacije, ime, prezime, id :wtf:
|
Ne gledaj to, to je kao da provjeris, ali bas i ne radi. Najbolje da sacekas oktobar i na ZVANICNOJ stranici apliciras za izvlacenje, ovo ovdje je samo mock up? kako se ovo prevede? ali to nije prava stranica....
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik draskoni
(Poruka 27951)
|
Nigdje zvanicno nisi nista prijavljen. To je zamisljeno kao interna pomoc forumasima da im se provjeri prijava od strane administratora pred pravo prijavljivanje na zvanicnom sajtu lutrije. Znaci kad dodje Oktobar odes na zvanicnu stranicu i prijavis se. Na ovaj nacin nisi duplirao prijavu, niti nesto zeznuo. Neko je rekao da ta provjera na nasem forumu i ne funkcionise pa ti vjerovatno nece stici odgovor. Procitaj forum pa ces vidjeti i sam do Oktobra ispunjavas li uslove.
|
draskoni |
06.04.2012 22:09 |
Ok hvala!Kapiram da je ovo samo provera,nego sam nakon cekiranja podataka ocekivao odmah odgovor,tipa:"Ok"ili"pogresio si tu i tu"!!U svakom slucaju hvala na brzom odgovoru!
|
Draskoni,
Nigde ne upisuj svoje tacne podatke, bile to probe prijava i slicno.
|
outer_space |
07.04.2012 11:06 |
@miljane vuce stari, kakav 1. maj, kakve gluposti.... proci ce nam zivot cekajuci neki May 1, 20xx.
pozdrav.
|
Tamara85 |
07.04.2012 12:57 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Irvassss
(Poruka 27949)
Samo da pitam, ako ste diskvalifikovani zbog slike ili skole,pise li to ? Ili samo da niste izvuceni?
|
Isto me zanima a vidim da niko nije dao odgovor :) Pise li to negde???
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik outer_space
(Poruka 27974)
@miljane vuce stari, kakav 1. maj, kakve gluposti.... proci ce nam zivot cekajuci neki May 1, 20xx.
pozdrav.
|
Kao sto je cini mi se hope rekao, sad imam 28 godina i razumem a kada sam imao 18 godina nisam razumeo ljude od 28 godina sa sumornim i zabrinutim licima. Svi mi jednom-dvaput 1. Maj cekamo sa silnom euforijom a onda shvatimo da godina za godinom prolazi a mi ostajemo bez dobitka. Uvek ce biti euforicnih ljudi sta da se radi, jer na to imaju ljudsko pravo... :;D:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tamara85
(Poruka 27976)
Isto me zanima a vidim da niko nije dao odgovor :) Pise li to negde???
|
Pise samo da li ste izvuceni ili ne. Nista dalje od toga ne pise.
|
Tamara85 |
07.04.2012 15:45 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mikiSA
(Poruka 27978)
Pise samo da li ste izvuceni ili ne. Nista dalje od toga ne pise.
|
Hvala na odgovoru, ponadala sam se da mozda pise za svaki slucaj da se zna za sledeci put. Iako sam sve savrseno uradila i nemam razoga za brigu :grin:
|
Poslao sam za prošlogodišnje izvlačenje, nisam prošao, nadam se da ću imati više sreće ovaj put jer sam inače donji, u Bosni budućnosti nema :(
Sretno svima!
|
RockBett |
12.04.2012 11:45 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dovla84
(Poruka 27927)
Sto se mene tice skoro da sam spreman za 1. Maj. Kazem skoro, jer je ostalo jos samo da odem do apoteke i kupim neki jak antidepresiv, za slucaj da ne izvuku ni mene ni verenicu (sto se naravno nece dogoditi, ali ipak... :grin: ).
Puno srece svima.
|
Ma kakvi antidepresivi, ja sam već spreman na to da me neće izvući, tako da čekam oktobar i unapred mu se radujem, javlja mi se da će sledeća godina biti srećnija :1081:
|
Izgleda da se ovde pokusava sa jinxovanjem:grin:
Videcemo da li ce biti uspesno:;D:
|
zdravko80 |
12.04.2012 16:52 |
Kad osvane već čuveni 1. Maj kao prvo i kako ide red odlazim sa društvom na roštiljanje... do tad pokušaću da ne razmišljam o izvlačenju...po povratku u stan proveriću kakva je situacija... ako budem izvučen nastaviću da pijem i slavim a ako ne budem izvučen nastaviću da pijem ali i pomalo tugujem... nadam se prvoj varijanti ... do tada svima puno sreće i da nas što više pozeleni ( da se ja pitam svi sa foruma ;) ) :papa:
|
NightSky |
12.04.2012 18:22 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik zdravko80
(Poruka 28153)
Kad osvane već čuveni 1. Maj kao prvo i kako ide red odlazim sa društvom na roštiljanje... do tad pokušaću da ne razmišljam o izvlačenju...po povratku u stan proveriću kakva je situacija... ako budem izvučen nastaviću da pijem i slavim a ako ne budem izvučen nastaviću da pijem ali i pomalo tugujem... nadam se prvoj varijanti ... do tada svima puno sreće i da nas što više pozeleni ( da se ja pitam svi sa foruma ;) ) :papa:
|
Drugim riječima, jedino je cuga 100% izvjesna! :grin:
Sviđa mi se ovo, mislim da ću prepisati! :da:
Hajd' uzdravlje svima i da bude što više razloga za slavlje! :beer:
|
NightSky |
12.04.2012 19:37 |
Dok čekamo 1. maj
|
Znaci prvi maj, bas sam htela da pitam kad moze da se proveri. Ja sam vise i prestala da se nadam. Ne znam vise ni koliko puta sam se prijavljivala, da li od 2003, 2004, 2005 nemam pojma stvarno...
|
NightSky |
26.04.2012 15:38 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik vuxanne
(Poruka 28490)
Znaci prvi maj, bas sam htela da pitam kad moze da se proveri. Ja sam vise i prestala da se nadam. Ne znam vise ni koliko puta sam se prijavljivala, da li od 2003, 2004, 2005 nemam pojma stvarno...
|
Pa zar ti, vuxanne, ganjaš DV lutriju? Mislila sam da je kod tebe sve riješeno, obzirom da si 6 godina u USA i da si profesor na fakultetu.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik NightSky
(Poruka 28491)
Pa zar ti, vuxanne, ganjaš DV lutriju? Mislila sam da je kod tebe sve riješeno, obzirom da si 6 godina u USA i da si profesor na fakultetu.
|
Naravno da ganjam. Nemam ja zelenu kartu. Dosla sam na F1 studentskoj vizi na kojoj sam bila sve do ovog januara. Sad sam na H1B vizi. Nije ovo Kanada da dobijes samo na osnovu boravka drzavljanstvo. Imaju drugacija pravila nazalost.
|
NightSky |
26.04.2012 19:00 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik vuxanne
(Poruka 28504)
Naravno da ganjam. Nemam ja zelenu kartu. Dosla sam na F1 studentskoj vizi na kojoj sam bila sve do ovog januara. Sad sam na H1B vizi. Nije ovo Kanada da dobijes samo na osnovu boravka drzavljanstvo. Imaju drugacija pravila nazalost.
|
Hm, nije ni čudo što ima oponenata lutrije... Neko godinama živi i radi u USA i bori se za GC pa se ne izbori, a neko je dobije slučajnim odabirom.
Uglavnom, sretno nam svima! Već odbrojavamo na prste jedne ruke!
|
joj, blago vama...ja radim za prvi maj. Tako da cu tek uvece kad dodjem kuci saznati rezultate :smrc:
ne znam dal cu izdrzati do tad :grin:
|
NightSky |
26.04.2012 19:26 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik oskark
(Poruka 28508)
joj, blago vama...ja radim za prvi maj. Tako da cu tek uvece kad dodjem kuci saznati rezultate :smrc:
ne znam dal cu izdrzati do tad :grin:
|
Kad oni uopće postavljuju rezultate, po kojem vremenu? Pretpostavljam po nekom američkom iza ponoći 30.aprila, jer ja sam prošle godine provjerila 1. maja ujutro (oko 10h po našem vremenu) i bili su rezultati. Naravno, 10-ak dana kasnije su poništeni, pa k'o da i nisu... :ohman:
Tako da možda uspiješ provjeriti prije posla.
Nadam se da ovaj put neće biti trzavica kao prošle godine. Ipak treba sačuvati brojeve, za svaki slučaj.
|
Trebalo bi da izbace rezultate u 18 h po nasem vremenu. :bravo:
Da, da odbrojavanje je pocelo. Ajd nek nam je svima sa srecom. :beer:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 11:28. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.