ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Lokacije u USA (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Seattle, Washington - Moje iskustvo (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1336)

4thman 08.02.2014 13:02

Šta vi što živite preko bare mislite o ovom veštačkom snegu što pada po Internetu?

Ja sam još kao klinac čitao knjigu Apokalipsa Amerike, a pošto verujem u kosmičku pravdu, da je sve uzrok posledica i da se sve vraća. Iako mi je iskreno veoma žao svih dobrih ljudi, bili Ameri il ne. :wtf:

Da lep NS. Lepo sam se smestio. Ma, idila. Ne može bolje.
Doduše tome treba da zahvalim radu na američkim konzervama. :)

IgorMAD 08.02.2014 15:23

@4thman
Procitao sam nekoliko tvojih poruka koje si napisao, svaki put sam hteo da te pitam ponovo sta si hteo da kazes.
Uopste ne razumem ni jedno od tvojih pitanja i konstatacija?
Ako mozes da objasnis?
Ovo ne pitam onako da bi te zezao ili bilo sta, ozbiljan sam. Stvarno me zanima o cemu se radi u tvojim postovima? Na koga si ti ljut, sta se desilo?

free 08.02.2014 15:32

Sta god da je u pitanju mislim da na ovom tpoic-u nije mesto da to rascistite, i prenesite tu raspravu na topic gde mu je i mesto, pa do mile volje ukrstajtaj te argumente. Grehota je spamovati ovaj topic nekim drugim informacijama koje nemaju veze sa temom topica.

IgorMAD 08.02.2014 15:38

Nemam ja sta sa bilo kim da rasciscavam, bas sam zato i napisao ovo. Covek malo, malo pa ubaci neki ovakav post koji nema veze ni sa cim. Kakve su ono slike NS-a u temi koja je vezana za Seattle.

4thman 10.02.2014 13:48

Grbavica.

Autorku teme je zainteresovalo šta sam odlučio. Pa sam podelio svoje stavove i sliku Dunava, i mosta koji deli Novi Sad i Petrovaradin, i eto dopalo se nekome.

Zabrinut sam za Ameriku narednih par godina, stiže naplata računa.

A ovo ostalo je samo moje komentarisanje, ako je suvišno tu je negde moderator i slobodan je da uredi temu kako je potrebno.
Konkretno šta ti nije jasno pošalji mi u inbox, i pokušaću da razjasnim. :wee:

Autorko, mi bismo da te čitamo...:woohoo:

zvercica 10.02.2014 21:15

Pokusavam da napravim blog pa da ovo moje pisanije prebacim tamo. Pisala bih dosta, i na drugaciji nacin a nekako mi forum nije bas mesto za takvu pricu... kad sve to sredim saljem link, pa kome je zanimljivo neka navrati :)

Cini mi se da sam dala maksimum informacija na temu snalazenja, uklapanja u WA, Seattle, Ameriku. Ono sto bih dalje pisala se vise odnosi na moja zapazanja, moja razmisljanja, planovi za buducnost, sitnice koje mi se svidjaju/ne svidjaju...

Takodje sam se negde osecala i duzna ovom forumu. Moja ideja o iseljenju u Ameriku je u stvari i krenula onog trenutka kada sam naisla na ovaj forum. A bilo je to jedne vrele avgustovkse veceri 2009,oko 11h. Moji ukucani su zaspali, a ja sam izasla na terasu da zapalim cigaru, malo bacim pogled sta ima na netu i.... ostala do 7 ujutro. Te godine sam se prvi put prijavila i evo nas posle 4 godine smo na kraju stigli u USA. Secam se koliko su meni znacili svi postovi ljudi koji su otisli, tako da potpuno razumem Aristotela, kad kaze da su mu moji tekstovi svetlo na kraju tunela (inace, hvala puno :)). I meni su isto tako nadu davali Magelan, Dreamerns, Zana, Score (nema ga davno), SteficaCvek i jos mnogi drugi.

Tako da, ako ima konkretnih pitanja, tu sam, ako ne, kome se cita, moci ce me citati na blogu, a link ostavljam sto pre stignem.

rados 14.02.2014 08:51

Hoćemo blog! hoćemo Blog! Hoćemo blog! hoćemo Blog! Hoćemo blog! hoćemo Blog! Hoćemo blog! hoćemo Blog! :grin::book::da::srbinosm:

Hurricane 14.02.2014 12:41

I ja jedva cekam!!!:bravo::naughty::grin::bravo::beer:

bender 16.03.2014 13:18

Hoće li uskoro blog?:==D: .

4thman 22.03.2014 16:20

http://img.pixtale.net/imager/w_990/...651bea8c49.jpg:grin:

Jel takav doživljaj Sijetla? :)

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 11:24.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.