SRBghost |
08.05.2015 19:16 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik jelalela31
(Poruka 54344)
Moj suprug takodje dobio! Aaaa te srece,izletila sam iz kuce u pidzami i legla na plocnik i smijala se na sav glas, i to u ponoc :) nikad to necu zaboraviti....nego sta sad? Mi smo skroz izgubljeni :)))))
|
Za pocetak ustani ili ces tesko objasniti na lekarskom da si zdrava :grin:
Posle toga odes na www.travel.state.gov i polako....
|
ASquared |
08.05.2015 19:21 |
Kod mene truba :no: Cestitam svi dobitnicima a nama ostalima vise srece sledece godine! :papa:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik detroitdoll
(Poruka 54347)
Sve vise i vise dobitnika! :1081:
Od srca vam cestitam!!!!
Da li je moguce da meni i dalje izbacuje Session Time Out! Ja sam poslala aplikaciju za lutriju na Noc Vestica pa me mozda neki baksuz prati :grin:
Stvarno ne znam sta vise da radim, najmanje sam 5 racunara promenila, kao i Explorer, FireFox, Chrome i SVAKI PUT ISTO = Session Timed Out :wtf:
Sta vi dragi drugari mislite? Da pokusavam i dalje ili je ovo kraj?
|
Pa neces valjda tek tako da odustanes ne znajuci da li si izvucena ili ne? Nastavi da pokusavas i dalje, ja sam siguran da ces na kraju slaviti :D
|
ninmachine |
09.05.2015 08:24 |
Jutros iz greske o netacno unetim podacima, preraslo u "HAS NOT BEEN SELECTED".
Cestitke dobitnicima! :)
|
Da se pridruzim i ja cestitkama srecnim dobitnicima,kod mene i dalje HAS NOT SELECTED.
|
Zdravo,
da se prijavim i ja...citao sam forum i ranije, ali nisam nikad ucestvovao.
Prijava u 2014 - has not been...
Prijava u 2015...
- 5/6. maja...nisam provjeravao odugovlacio sam, a bila i liga sampiona...;)
- 7.5. probao vise puta, svaki put isto - session time out
- 8.5. selected!!!
broj 15XXX...kakve su mi sanse?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik draganp
(Poruka 54374)
Zdravo,
da se prijavim i ja...citao sam forum i ranije, ali nisam nikad ucestvovao.
Prijava u 2014 - has not been...
Prijava u 2015...
- 5/6. maja...nisam provjeravao odugovlacio sam, a bila i liga sampiona...;)
- 7.5. probao vise puta, svaki put isto - session time out
- 8.5. selected!!!
broj 15XXX...kakve su mi sanse?
|
Sanse su ti odlicne, to je nizak broj tako da mozes da ocekujes intervju oko januara/februra 2016, cestitam druze :D
|
detroitdoll |
09.05.2015 11:29 |
Dragi drugari i ja da se javim. Nisam sinoc mogla da spavam i negde oko 4h sam ustala da proverim i videla da je moj Session Timed Out postao "has been selected".
Ja sam i dalje u soku, ne mogu da spavam, ne mogu da jedem, ma nista.
Broj koji sam dobila je 4XXX, jel to ok?
Jos jednom cestitam od srca svim dobitnicima, a onima koji nisu dobili zelim svu srecu ovoga sveta na DV2017.
:1081::1081::1081::1081:
|
Mrs.Ryan |
09.05.2015 11:37 |
Cestitaaaaaaam! :beer:
Nama je time out preksinoc presao u selected i jos uvek smo :woohoo: !
Sto se broja tice, (kako vidim po komentarima) odlican je.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik detroitdoll
(Poruka 54381)
Dragi drugari i ja da se javim. Nisam sinoc mogla da spavam i negde oko 4h sam ustala da proverim i videla da je moj Session Timed Out postao "has been selected".
Ja sam i dalje u soku, ne mogu da spavam, ne mogu da jedem, ma nista.
Broj koji sam dobila je 4XXX, jel to ok?
Jos jednom cestitam od srca svim dobitnicima, a onima koji nisu dobili zelim svu srecu ovoga sveta na DV2017.
:1081::1081::1081::1081:
|
CESTITAM!!!! To je i vise nego dobro, mozes da ocekujes intervju vec u oktobru :D
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 00:21. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.