-
Druga koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=4)
dejancic |
24.03.2010 21:38 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik steelers
(Poruka 14622)
U vezi tog lekarskog pregleda, me interesuje, jel oni to stvarno ozbiljno rade, ili kao radjenje lekarskog pregleda kod nas za posao, samo platis i ende.
|
Ili ozbiljno rade ili nas svi oni koji su do sada bili na lekarskom opasno zajebavaju...
|
steelers |
24.03.2010 21:56 |
Ne pitam onako, posto ako ih ambasada bira verovatno nije neka fuseracija.
|
dreadnot |
25.03.2010 09:09 |
Ozbiljno je u okvirima onoga koliko je potrebno. Nemojte da ocekujete detaljkan sistematski pregled, sve moguce specijaliste, sve laboratorijske analize, jer to i nije potrebno. Merenje pritiska, slusanje pluca, pregled celog tela zbog eventualnih pirsinga i tetovaza, uzimanje anamneze, rendgenski snimak pluca i vakcinacija - i to je to. Zaista je brzo i lako jer nema beskrajnih cekanja, nadrndanih medicinskih sestara i sl.
|
dreamerns |
25.03.2010 16:37 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreadnot
(Poruka 14636)
Ozbiljno je u okvirima onoga koliko je potrebno. Nemojte da ocekujete detaljkan sistematski pregled, sve moguce specijaliste, sve laboratorijske analize, jer to i nije potrebno. Merenje pritiska, slusanje pluca, pregled celog tela zbog eventualnih pirsinga i tetovaza, uzimanje anamneze, rendgenski snimak pluca i vakcinacija - i to je to. Zaista je brzo i lako jer nema beskrajnih cekanja, nadrndanih medicinskih sestara i sl.
|
Ukratko, bole ih uvo da li tebi nesto fali, gledaju samo da ne zarazis ljude oko sebe :-)
|
dreadnot |
26.03.2010 09:15 |
Pa naravno, koga bole uvo dal tebe probada u krstima ili ti seva koleno. Dok nisi pretnja za druge, samo napred, pa ces da se naplacas ovdasnjim doktorima... jednostavna logika, ali svrsishodna...
|
dreamerns |
26.03.2010 16:50 |
Citat:
(Poruka 14644)
Pa naravno, koga bole uvo dal tebe probada u krstima ili ti seva koleno. Dok nisi pretnja za druge, samo napred, pa ces da se naplacas ovdasnjim doktorima... jednostavna logika, ali svrsishodna...
|
Za kanadu sam cuo da je mnogo zajebanije. Posto oni tamo imaju zdravstveno za sve, bitno im je jako u kakvom si ti stanju.
|
Citat:
(Poruka 14644)
|
Možda će kod nas biti bolje pa se ljudi zadrže samo 5 godina tamo da pokupe US državljanstvo zbog djece i tome slično, pa se vrate nazad i ne naplaćaju se tamo doktorima. Onda im to nije jednostavna logika. Kulturno ih lažeš da si zaljubljen u US i da ćeš im puniti zdravsteni fond dok dobiješ vizu, a posle 5 godina ih ispališ! A kad se vratiš kod nas besplatno zdravstvo! :grin: :woohoo:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik lenhi
(Poruka 14665)
Možda će kod nas biti bolje pa se ljudi zadrže samo 5 godina tamo da pokupe US državljanstvo zbog djece i tome slično, pa se vrate nazad i ne naplaćaju se tamo doktorima. Onda im to nije jednostavna logika. Kulturno ih lažeš da si zaljubljen u US i da ćeš im puniti zdravsteni fond dok dobiješ vizu, a posle 5 godina ih ispališ! A kad se vratiš kod nas besplatno zdravstvo! :grin: :woohoo:
|
Hmm ja cuh pricu da kad uzmes drzavljanstvo, placas njima porez dozivotno, pa makar ziveo na Marsu :blink: Jel to tacno?
A pregled...sprdnja ljudi, ma dajte. Ispipala nas ona zenska za 2 min (i to nimalo prijatno ako ste to pomislili, sram vas bilo) :==D:
|
dreadnot |
29.03.2010 08:34 |
Ne znam, meni nije bilo neprijatno, mozda je tebe stipkala a nas pipkala??? :-)))
|
Nasa doktorica je bila extra. Moderna, brza, duhovita i sa odlicnim stilom oblacenja. Prvi put sam doziveo veoma interesantnu tehniku vakcinisanja.
Ja sam dobio jednu vakcinu, a da nisam ni znao kada sam je dobio. Moja supruga je imala identicno iskustvo, ali je dobila dve vakcine - istovremeno.:blink:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 13:20. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.