ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Prijava za lutriju DV-2013 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=951)

Nedim 26.04.2012 21:58

Sretno vam svima 1 maja,abd vas izvuku i sve najbolje.

Puno srece!!!

jelenche 27.04.2012 09:04

link

dragi moji lutrijasi,
da li moze neko da ostavi sajt *link, gde moze da se vidi rezultat posle 1. maja 2012.
svima puno srece,
:bravo:

NightSky 27.04.2012 09:12

Citat:

Prvobitno poslao korisnik jelenche (Poruka 28526)
dragi moji lutrijasi,
da li moze neko da ostavi sajt *link, gde moze da se vidi rezultat posle 1. maja 2012.
svima puno srece,
:bravo:

https://www.dvlottery.state.gov/

Sretno 1. maja! :)

feanor997 27.04.2012 23:30

Nego samo da priupitam ima li treme za 1 maj? :)
Od srca zelim svima srecu koji iscekuju rezultate
da nam se pridruzite sto pre :1081:

shanzy 27.04.2012 23:36

Citat:

Prvobitno poslao korisnik feanor997 (Poruka 28538)

joj ne pitaj, ja vec jednom pisala kako imam tremu, al mi neko obrisao poruku..

nikita61 28.04.2012 06:59

Evo i ja da svima nama pozelim da nam se snovi ostvare:bravo: Srecno!

NadjaM 28.04.2012 08:02

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nikita61 (Poruka 28543)
Evo i ja da svima nama pozelim da nam se snovi ostvare:bravo: Srecno!

Igrala si i ove godine?
Puno srece i tebi i ostalim forumasima!

Aden 28.04.2012 08:16

Citat:

Prvobitno poslao korisnik feanor997 (Poruka 28538)

trema nego sta svaki dan mislim i odbrojajem
http://timeanddate.com/counters/cust...woohoo::bravo:

hope 28.04.2012 13:14

Ko će biti izvučen 1.maja neka digne ruku!!! :grin:
☻/
/▌
/ \

Mladi smo, ludi smo, volimo da se zezamo. Tako ćemo i u USA. Samo žurke, druženja, roštilji, okupljanja i zezancija. Ima da dignemo komšiluk na noge bre!
Danas je jako lep i topao dan u Srbiji, 29 stepeni i baš smo raspoloženi. Ima da nas sve izvuku!

nikita61 28.04.2012 13:17

Citat:

Prvobitno poslao korisnik NadjaM (Poruka 28544)
Igrala si i ove godine?
Puno srece i tebi i ostalim forumasima!

Muzic nije hteo, ali je nekako pristao uz obecanje da necemo vise pokusavati. Samo je on poslao prijavu, pa sta nam Bog da:) Mnogo srece i tebi!

alokin197012 28.04.2012 15:32

da pozelenite

puno srece svim forumasima u lutriji za 2013,dobitnicima cestitam unapred......i eto mene i moje supruge sa vama sledece godine

Isabelle 28.04.2012 18:00

Heyy evo i mene...Sad se svi skupljamo lagano, k'o da je godisnjica mature hehehe....Ne znam da li me se neko sjeca, ali i evo i ja cekam sad rezultate i ja i muz aplicirali...

Pa vidjet cemo....Svima zelim mnogo srece..:1081::1081::1081:

Broojimo sitno...

oskark 28.04.2012 18:51

Citat:

Prvobitno poslao korisnik NightSky (Poruka 28510)
Kad oni uopće postavljuju rezultate, po kojem vremenu? Pretpostavljam po nekom američkom iza ponoći 30.aprila, jer ja sam prošle godine provjerila 1. maja ujutro (oko 10h po našem vremenu) i bili su rezultati. Naravno, 10-ak dana kasnije su poništeni, pa k'o da i nisu... :ohman:
Tako da možda uspiješ provjeriti prije posla.

Nadam se da ovaj put neće biti trzavica kao prošle godine. Ipak treba sačuvati brojeve, za svaki slučaj.

Pa kazu ovako :

DV 2013 Program: Beginning on May 1, 2012 at noon Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), entrants from DV 2013 (those who submitted entry between October 4, 2011 and November 5, 2011) may check the status of their entry using the confirmation number through Entrant Status Check on the E-DV website. Be advised that additional DV 2013 entrants MAY be selected beginning October 1, 2012.

Ako je gmt-4 to je kod nas onda 17 h ili ti 5 sati popodne. Znaci da bi trebalo da budu rezultati vec u 5, ako nisu nesto zeznuli, jer svi njihovi gradovi pocinju od gmt-5, a to je kod nas 18h. jer smo mi gmt+1.

YoWanna 28.04.2012 20:18

Evo i ja da se javim,i da svima nama pozelim srecu!:1081::grin:
Ja iskreno ne mogu da docekam,ovih par dana mi traju ko zadnjih par meseci.:)

vuxanne 28.04.2012 20:31

Ja zivim u Eastern Daylight Time. Podne ovde je tu 18 h popodne.

klikni da vidis sliku dobre rezolucije

link za trenutno vreme u EDT (GMT-4) zoni

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...2008_UTC-4.png

zdravko80 28.04.2012 20:44

I ja cekam nestrpljivo 1. Maj ... :)
Svim forumašim puno sreće i da pozelenimo :papa:
Vuxanne koliko sam ja skontao mi možemo proveriti rezultate od 18 h :)
Uh ... neće mi ove godine prijati prvomajski roštilj :(
Najbitnije mi je da izvlačenje prođe ok ... Ne bih voleo da me izviku pa posle ponište i u drugom krugu ništa, kao jednom momku iz Sapca koji je prošle godine bio izvučen, on napravio taj dan veselje za familiju da bi posle poništili... Samo da sve protekne kako treba ;)

ZeljkoUSA 29.04.2012 00:23

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Isabelle (Poruka 28554)
Heyy evo i mene...Sad se svi skupljamo lagano, k'o da je godisnjica mature hehehe....Ne znam da li me se neko sjeca, ali i evo i ja cekam sad rezultate i ja i muz aplicirali...

Pa vidjet cemo....Svima zelim mnogo srece..:1081::1081::1081:

Broojimo sitno...

Pa ti mene prozivala pre par meseci kako me nema :belj:

Ajd sve najbolje :1081: :1081: :1081:

Zana 29.04.2012 00:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik oskark (Poruka 28556)
Pa kazu ovako :

DV 2013 Program: Beginning on May 1, 2012 at noon Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), entrants from DV 2013 (those who submitted entry between October 4, 2011 and November 5, 2011) may check the status of their entry using the confirmation number through Entrant Status Check on the E-DV website. Be advised that additional DV 2013 entrants MAY be selected beginning October 1, 2012.

Jesam ja to zbunjena, ili do sada nisam dobro citala - ali ja prvi put sad vidim da postoji mogucnost da oni naknadno izaberu jos neke dobitnike u oktobru? Jel to bilo i prosle godine? Sta mu to sad znaci sad i od cega li zavisi... I gde je to? Ne vidim na zvanicnoj strani... Oooops, edit, evo nasla sam! Ali i dalje ne razumem :)

RockBett 29.04.2012 01:03

Citat:

Prvobitno poslao korisnik zdravko80 (Poruka 28560)
I ja cekam nestrpljivo 1. Maj ... :)
Svim forumašim puno sreće i da pozelenimo :papa:
Vuxanne koliko sam ja skontao mi možemo proveriti rezultate od 18 h :)
Uh ... neće mi ove godine prijati prvomajski roštilj :(
Najbitnije mi je da izvlačenje prođe ok ... Ne bih voleo da me izviku pa posle ponište i u drugom krugu ništa, kao jednom momku iz Sapca koji je prošle godine bio izvučen, on napravio taj dan veselje za familiju da bi posle poništili... Samo da sve protekne kako treba ;)

Zemljak neki :) Ja znam za jednog kog su izvukli, al' je odustao, zbog finansija.

Počinju da me rade neki leptirići u stomaku :smrc:

U stvari, ja sam potpuno ubeđen da ću da izvisim ovaj put. Onako intuitivno.. :(

Ajd' pa svima sa srećom!

domo-kun 29.04.2012 02:16

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zana (Poruka 28564)
Jesam ja to zbunjena, ili do sada nisam dobro citala - ali ja prvi put sad vidim da postoji mogucnost da oni naknadno izaberu jos neke dobitnike u oktobru? Jel to bilo i prosle godine? Sta mu to sad znaci sad i od cega li zavisi... I gde je to? Ne vidim na zvanicnoj strani... Oooops, edit, evo nasla sam! Ali i dalje ne razumem :)

I ja sam na to naleteo pre nekoliko minuta, i reko bas da vidim da li je ovde neko video isto obavestenje :D Ima i ovaj deo:

Entrants in the Diversity Visa 2013 program may check the status of their entries through Entrant Status Check on the E-DV website beginning on May 1, 2012 through September 30, 2013. Please remember to keep your confirmation, since more DV 2013 entrants may be selected on October 1, 2012

I meni nije jasno... Da li ocekuju mali odziv? Pa planiraju jos jedno izvlacenje 1. oktobra :wtf: Ili mozda ce biti 2 ture po 25k?

NightSky 29.04.2012 08:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik domo-kun (Poruka 28567)
I ja sam na to naleteo pre nekoliko minuta, i reko bas da vidim da li je ovde neko video isto obavestenje :D Ima i ovaj deo:

Entrants in the Diversity Visa 2013 program may check the status of their entries through Entrant Status Check on the E-DV website beginning on May 1, 2012 through September 30, 2013. Please remember to keep your confirmation, since more DV 2013 entrants may be selected on October 1, 2012

I meni nije jasno... Da li ocekuju mali odziv? Pa planiraju jos jedno izvlacenje 1. oktobra :wtf: Ili mozda ce biti 2 ture po 25k?

I ja se iznenadih čitajući ovdje na forumu! A gdje se izvorno nalazi to obavještenje? Gledala sam stanicu ambasade i www.dvlottery.state.gov ali tamo ne mogu da nađem.

Sretnooooooo svimaaaaa!!!!!! :1081:

Yossarian 29.04.2012 09:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik NightSky (Poruka 28568)
I ja se iznenadih čitajući ovdje na forumu! A gdje se izvorno nalazi to obavještenje? Gledala sam stanicu ambasade i www.dvlottery.state.gov ali tamo ne mogu da nađem.

Sretnooooooo svimaaaaa!!!!!! :1081:

Ovdje se nalazi obavještenje. LINK

jovke 29.04.2012 09:54

Moguce je da dosta njih ne posalje prvu kovertu i onda oni to tek evidentiraju posle ljeta kad je vec odavno proslo Majsko izvlacenje, ap im nedostaje dobitnika. Mozda je ovo upravo rjesenje za to. Moguce je da ce tokom ljeta sakupljati prve koverte, a onda nakon presjeka stanja pristiglih koverti posle ljeta izvuci ce potreban broj dodatnih kandidata u Oktobru.
Trebali su to navesti u zvanicnom upustvu za prijavu prosle godine, jer ce ovako mnogi baciti CN posle Majskog izvlacenja. Nastavlja se praksa da sve rade pet do dvanaest kada su u pitanju informacije za igrace.

NightSky 29.04.2012 10:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik jovke (Poruka 28570)
Moguce je da dosta njih ne posalje prvu kovertu i onda oni to tek evidentiraju posle ljeta kad je vec odavno proslo Majsko izvlacenje, ap im nedostaje dobitnika. Mozda je ovo upravo rjesenje za to. Moguce je da ce tokom ljeta sakupljati prve koverte, a onda nakon presjeka stanja pristiglih koverti posle ljeta izvuci ce potreban broj dodatnih kandidata u Oktobru.

Tvoje objašnjenje zvuči logično. Mislim da je to dobra vijest, jer umjesto jedne, bar ove godine, bit će dvije šanse za nas igrače.

Yossarian, hvala za link! :)

outer_space 29.04.2012 10:58

@jovke jedino moguće objašnjenje. ja očekujem da postave isto obaveštenje i na dan provere rezultata. odlično su ovo odradili, mada nikad nisam ni sumnjao u us administraciju.

oskark 29.04.2012 11:32

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zana (Poruka 28564)

Veruj mi ja ne znam. Zato sam dodao i to, rekoh mozda ce se javiti neko da prokomentarise :)

Al pise isto to i za ucesnike dv-2012. Iskreno pored toliko vec izvucenih clanova, ne znam ima li mesta za jos izvlacenja u oktobru.

hehe, mozda odluce da povecaju broj viza :1072::grin:

oskark 29.04.2012 11:42

Citat:

Prvobitno poslao korisnik vuxanne (Poruka 28559)

Ali vidis Vuxanne, meni to opet nije jasno. :no:
Kako god da gledam, GMT -4 je oznaceno na mapi, iako racunas peske od zone do zone opet ti dodje na 17h kod nas. A kad racunas -4 do nule ima 4, pa plus jedan posto smo mi u GMT+1, to opet dodje na 17h.
Verovatno se ja ne razumem u sve to :udri:
Nego sto mene zbuni zasto GMT-4 kada u tu zonu spadaju Grenland i Juzna amerika...

No, mene su naucili jos od malih nogu da je razlika imedju amerike i nas 6 sati.Tako da u toliko i ocekujem rezultate. Inace radim do 16h, pa dok stignem iz NS do ZR, bice 18 h ako ne budu blokade opet :gun::belj:

oskark 29.04.2012 11:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik NightSky (Poruka 28571)
Tvoje objašnjenje zvuči logično. Mislim da je to dobra vijest, jer umjesto jedne, bar ove godine, bit će dvije šanse za nas igrače.

Yossarian, hvala za link! :)

Ipak mislim da su ostavili lufta za jos jedan krug izvlacenja, u slucaju da primete da je jako malo clanova izvuceno sa ovog foruma,:naughty:
pa da izvuku jos jedan krug da daju svima nama sansu ovde :skviz:

Salim se malo :;D:

Jedino da dodam, kod onog njihovog MAY, mi se dize kosa na glavi.
To je kao da su mi rekli: Necemo sigurno, ali cisto da znate i tu mogucnost :belj:

oskark 29.04.2012 11:56

Citat:

Trebali su to navesti u zvanicnom upustvu za prijavu prosle godine, jer ce ovako mnogi baciti CN posle Majskog izvlacenja. Nastavlja se praksa da sve rade pet do dvanaest kada su u pitanju informacije za igrace.

I ja sam pomislio na to, ali zar ne izvlace bas zbog toga 100.000 ili 150 ne znam ni ja vise. bas zbog toga sto mnogi odustanu od svega ili ne posalju koverte?
Ali kako ja pratim(ako pratim dobro) u zadnje vreme svi dobiju vize(mislim). Ili je verovatno da u zadnje vreme jako malo ljudi ostane koji nisu podigli vize, pa se boje da ne podele potreban broj. A zbog toga dodali to da ako im zafali izvlacice jos u oktobru kad pocnu intervjui :grin:

outer_space 29.04.2012 12:13

Citat:

Prvobitno poslao korisnik oskark (Poruka 28573)
...Al pise isto to i za ucesnike dv-2012. ...

učesnici dv2012 programa mogu samo da provere rezultate od July15, 2012 sve do Sept30, 2012, dok je za dv2013 program predviđeno još jedno izvlačenje, u slučaju manjka zainteresovanih (kao @jovke što je napisao), čiji se rezultati mogu proveriti od Oct01, 2012.

ovo izgleda kao neko iskupljenje za prošlogodišnji kiks kod prelaza sa tradicionalnog izvlačenja na e-izvlačenje dobitnika.

pozdrav do May01, 2012.

oskark 29.04.2012 12:27

Citat:

Prvobitno poslao korisnik outer_space (Poruka 28579)
učesnici dv2012 programa mogu samo da provere rezultate od July15, 2012 sve do Sept30, 2012, dok je za dv2013 program predviđeno još jedno izvlačenje, u slučaju manjka zainteresovanih (kao @jovke što je napisao), čiji se rezultati mogu proveriti od Oct01, 2012.

ovo izgleda kao neko iskupljenje za prošlogodišnji kiks kod prelaza sa tradicionalnog izvlačenja na e-izvlačenje dobitnika.

pozdrav do May01, 2012.

da u pravu si. sad vidi sta sam napisao :lool::udri:

Ne znam, mislim da nam ostaje da cekam neko zvanicn saopstenje u vezi sa tim, ovako mozemo samo da nagadjamo zasto su to napisali.

jovke 29.04.2012 12:27

Vjerovatno ce ti kandidati koje izvuku u Oktobru dobiti visok broj pa ce se moci pripremiti za intervju u periodu Maj-Jun.
Mozda od dodatnog izvlacenja ne bude nista, mozda bude neke mucke sa tim i zvanicne i nezvanicne, mozda ce dodatno izvuci mizeran broj ljudi a mi ocekujemo mnogo....
Mozda, mozda...
Polako da docekamo 1. Maj, pa onda dalje. U svakom slucaju cuvajte CN do nove prijave, i ne bacajte ga u Maju.
Pozdrav svima!

oskark 29.04.2012 12:29

Citat:

Prvobitno poslao korisnik jovke (Poruka 28581)
Vjerovatno ce ti kandidati koje izvuku u Oktobru dobiti visok broj pa ce se moci pripremiti za intervju u periodu Maj-Jun.
Mozda od dodatnog izvlacenja ne bude nista, mozda bude neke mucke sa tim i zvanicne i nezvanicne, mozda ce dodatno izvuci mizeran broj ljudi a mi ocekujemo mnogo....
Mozda, mozda...
Polako da docekamo 1. Maj, pa onda dalje.
pozdrav svima!

Hehe, Slazem se sa ovim. Samo bi dodao na ovo jos mozda, mozda, i mozda :;D:

outer_space 29.04.2012 12:48

po meni ovo obaveštenje ne može biti zvaničnije od ovoga jer je objavljeno na matičnoj stranici US vlade za konzularne poslove, plus boldovano crvenom bojom. očekujem isto obaveštenje i May01, 2012, na dan provere statusa. e sad, da li će biti dodatnog izvlačenja sa par stotina ili hiljada novih brojeva ili neće biti uopšte, to trenutno ne može niko da predpostavi. na kraju su se i oni ogradili sa MAY be.

pozdrav.

ZeljkoUSA 29.04.2012 13:16

Obavestenje je ocigledno zvanicno (sa ogradom). To je super, moze da se posmatra kao dva izvlacenja i jednoj godini, a svakako ti skrati vreme do cekanja sledeceg maja.

Puno srece svima u ovogodisnje(i)m izvlacenj(ima)u.

mijan 29.04.2012 13:31

Jasno je svima da je obavestenje zvanicno jer je postavljeno na zvanicnoj stranici. Problem je sto nije dodatno protumaceno, pa je kao takvo bezvredno i beskorisno.

domo-kun 29.04.2012 14:54

Citat:

Moguce je da dosta njih ne posalje prvu kovertu i onda oni to tek evidentiraju posle ljeta kad je vec odavno proslo Majsko izvlacenje, ap im nedostaje dobitnika. Mozda je ovo upravo rjesenje za to.

Iako prvi put ucestvujem, pratim DV vise od 5 godina... Da li stvarno ima ovde ljudi (ne obracam se tebi licno Jovke :) Opste me interesuje) koji misle da nema barem milion prijava koje su verovatno lazne (ah, Nigerijci su verovatno eksperti, imaju mnogo vremena za razne email prevare... Zasto ne bi imali i za ovako nesto), plus jedno milion koji su verovatno poslali pogresne informacije/sliku, i ko zna koliko ljudi odustane po izvlacenju ili pred intervju... Ko zna koliko uopste ljudi uopste i posalje prvu kovertu.

Mislim da DV pravila, kao i placanje mnogima nije jasno, svi misle da dobijaju DV za dzaba, put za dzaba, sredjeni stan i posao cim dodju u US... Nikad mi nisu bili jasni ovi sto ucestvuju iz Afrike ili krajeva Azije u kojima se jedva prezivljava, ne kazem da je u Srbiji bolje... Ali treba biti svestan da samo za DV i let do USA je potrebno oko $1500.

Ja se nadam da ce za DV2014 biti uvedeno placanje, $30-40 ako je ta vest tacna (a bila je preneta na mnogim sajtovima), mislim da ce to promeniti DV lottery zauvek.

Cekamo 1. Maj i 1. Oktobar :) Nadam se da cemo svi imati srece, zelim svima da budu izvuceni! :)

Aden 29.04.2012 17:23

Hey people just
http://timeanddate.com/counters/cust...&sec=00&p0=691
:1081::1081::1081:

nikica_os 29.04.2012 18:40

znaci 1.may svi cemo moci provjeriti dali smo izvuceni po onom broju prijave sto smo dobili nakon sto smo se prijavili, jel ?

hvala

Charlie 29.04.2012 19:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nikica_os (Poruka 28593)
znaci 1.may svi cemo moci provjeriti dali smo izvuceni po onom broju prijave sto smo dobili nakon sto smo se prijavili, jel ?

hvala

jes vala, onaj 2013xxxxxxxx

*mislim na rostilj, na picenzi i komp u 6 popodne*

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 09:36.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.