-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Isabelle
(Poruka 18569)
Ja kad kliknem jos uvijek isto, nije jos poslo kod nas??!! Ili nesto pogresno radim??
|
Pritisni refresh na browser-u, mozda ti strana dlazi iz cash-a a ne sa neta...i koristi internet explorer, ne firefox. A i ne moze da "ne podje kod vas" a ide kod mene...sve je, kind of, kod njih...
|
Isabelle |
04.10.2010 22:54 |
Ajjj evo ga sad radi, jel ovo pocetak boljeg zivota???
NIsta sad sam umorna da sta ne pogrijesim, ispunjavam sutra, pa javim..
|
Isabelle |
04.10.2010 22:55 |
Cek cek sad mi radi u Mozzili, jel onda mogu da nastavim u njoj, ili ipak Internet Explorer? I da li moze ovaj standard ili SSL? Ima li to neke veze specijalno?
|
Citat:
(Poruka 18571)
Ajjj evo ga sad radi, jel ovo pocetak boljeg zivota???
NIsta sad sam umorna da sta ne pogrijesim, ispunjavam sutra, pa javim..
|
Pazi kad budes pisala pol, da se ne zbunis kao nasa kolezinica...:rofl:
SSL ti je secure connection, nije potrebno a i usporice te...nece raditi u firefoxu (mozili) nemoj da pocinjes, jel ces sve da izgubis pri popunjavanju, ako uopste dotle dodjes...
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Score
(Poruka 18574)
Pazi kad budes pisala pol, da se ne zbunis kao nasa kolezinica...:rofl:
SSL ti je secure connection, nije potrebno a i usporice te...nece raditi u firefoxu (mozili) nemoj da pocinjes, jel ces sve da izgubis pri popunjavanju, ako uopste dotle dodjes...
|
de ti samo zezaj heheh inace nisam toliki baksuz al eto desilo se....za sve postoji prvi put.....nadati se da me izvucu pa da to kako rijesimo hehehhe
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Amra
(Poruka 18575)
de ti samo zezaj heheh inace nisam toliki baksuz al eto desilo se....za sve postoji prvi put.....nadati se da me izvucu pa da to kako rijesimo hehehhe
|
ma sala mala, a i zasluzila si, priznaj? Nema ljutis...
|
Isabelle |
04.10.2010 23:03 |
Ma znaaamm, sad sam citala sta je napisala, popravila mi jedan, bas sam se slatko ismijala- nek mi oprosti, ali evo provjerila sam, curica sam definitivno :grin::grin::grin::grin:
Onda Internet E.. :1072:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Score
(Poruka 18576)
ma sala mala, a i zasluzila si, priznaj? Nema ljutis...
|
ma nisam zasluzila tu gresku ako na to mislis hehehe al sam zasluzila da me izvuku nakon ovoga bas..... hehehehhehe ma neljutim se, ma krivo mi na samu sebe kako mi je to tako ostalooooo...
|
Citat:
(Poruka 18577)
Ma znaaamm, sad sam citala sta je napisala, popravila mi jedan, bas sam se slatko ismijala- nek mi oprosti, ali evo provjerila sam, curica sam definitivno :grin::grin::grin::grin:
Onda Internet E.. :1072:
|
E, jel nemas neku sliku, cisto ono, da se konsultujemo...sigurno je sigurno? :==D:
|
Isabelle |
04.10.2010 23:08 |
Ops, meni opet kad kliknem izbaci onu stranicu kao prije nego sto je otvorena aplikacija. Prebacim ovaj link u Internet Explorer i pise mi Lottery starts soon!!
Wtf???
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:20. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.