ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Lokacije u USA (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Chicago, Illinois (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=666)

Milosdv 30.08.2012 11:55

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Stevan (Poruka 31198)
CN: 2012EU0001XXXX :grin: Bio sam zauzet sto se tice te dokumentacije pa sam se kasno prijavio na forum.. Nista, 4og septembra Vam pisem kako je prosao intervju, sta su me pitali itd. :grin: Hvala

Imas temu intervju ambasada http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5
možeš da pročitaš šta će da te pitaju i šta su ljudi nosili od dokumentacije.

Stevan 07.10.2012 12:34

Sportski pozdrav, ljudi.. Potreban mi je savet. Dobio sam vizu, i odlucio sam da idem u Chicago, samo nisam upoznat sa vremenom tamo, pa bih voleo da mi neko kaze kada bi bilo najbolje da odem, sada pocetkom novembra, ili sledece godine pocetkom marta (posto do tada imam rok da izadjem iz Srbije)?

oskark 07.10.2012 13:44

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Stevan (Poruka 32248)
Sportski pozdrav, ljudi.. Potreban mi je savet. Dobio sam vizu, i odlucio sam da idem u Chicago, samo nisam upoznat sa vremenom tamo, pa bih voleo da mi neko kaze kada bi bilo najbolje da odem, sada pocetkom novembra, ili sledece godine pocetkom marta (posto do tada imam rok da izadjem iz Srbije)?

Pa u uporedjenjusa proslom godinom, zima ume da bude VEOMA neprijateljski nastrojen tamo. Bar sto se sneznih padavina tice.

Stevan 29.10.2012 18:11

Alooo bree, trazim nekog s kim bih se mogao sprijateljiti u Chicagu, u martu sl godine kada budem stigao.. Ima li takvih? Bice mi potreban prijatelj/prijateljica posto dolazim sam, a imam 21 god. jos sam mlad i neiskusan.

oki9 29.10.2012 19:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Stevan (Poruka 33229)
Alooo bree, trazim nekog s kim bih se mogao sprijateljiti u Chicagu, u martu sl godine kada budem stigao.. Ima li takvih? Bice mi potreban prijatelj/prijateljica posto dolazim sam, a imam 21 god. jos sam mlad i neiskusan.

obzirom da si ovaj post poceo sa ALOOO BREEE, sigurna sam da će ti se mnogi divni i dragi ljudi javiti :)
Aj malo suptilnije..mozda ti se posreci :)
pozdrav

Stevan 29.10.2012 20:09

Sala - zabava bukvalisto :grin: :grin::grin: :grin:

curlika 29.10.2012 20:33

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Stevan (Poruka 33229)

Stevane, rece da si mlad. Pa kad je tako malo se nauci lepom ponasanju. Trebace ti i za USA kad odes. "Aloo bree" ja prevodim u stilu "cuj konju" a to nije sala druze moj mladi. Pogotovo kad nesto od nekog ocekujes.

lafayette 29.10.2012 21:24

@curlika: "Aloo bree" ja prevodim u stilu "cuj konju" a to nije sala druze moj mladi.

:udri: Bravoo za pojasnjenje :w00t: baš me zasmeja :bravo:

Stevan 29.10.2012 22:32

To sto sam napisao to je sala, a to sto Vi shvatate za ozbiljno, to nije moja stvar. Ovde izgleda nema mesta da se nasali,a? Tacno su mi ljudi davali savete da se najmanje uzdam u ''svoje'' ljude, eto to se i sada videlo... Trazite najmanju gresku da bi napadali nekoga. Smesni ste. Ako neko zeli da se upozna po mom dolasku u Chicago i ako neko razume da se sali, neka mi se javi stevangnjatovic@yahoo.com http://www.facebook.com/stevan.gnjatovic

oki9 29.10.2012 23:51

au Stevane sine, vidi se da si mlad...drčan i spreman kako samo tako mlad i možeš biti...aj pošto smo mi smešni i tačno su ti ljudi rekli kako treba da se kloniš od svojih...čemu cela ova diskusija?
ja tebi stvarno želim sreću, i zaista bih volela da nađeš silne drugare i drugarice pre nego što odeš tamo, jer će ti biti lakše za početak u novom svetu.

No, poslušaj savet, besplatno je, smiri se malo, nemoj odmah međ rogove i bahato, :pucpuc2: neko ne kapira tvoju šalu :wtf: isto kao što i ti nećeš skapirati dobronameran savet..

Izgleda da je bar troje ljudi tvoju šalu shvatilo kako ne treba...pa sad, ako tako pogledamo, možda je šala ispalaglupa?
Nije bitno, da smo mi svi živi i zdravi biće to ok :ziveli2:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:34.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.