- -
Visa Bulletin
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)
Ja sam 41xxx, a novodno ove godine za evropu idu do 47xxx, e sad da li je to vise ili manje u odbosu na prosle godine ne znam.
|
Silvija29 |
14.05.2014 11:30 |
Ja sam negde procitala da je za proslu godinu bilo i brojeva preko 50xxx pa cemo videti kako ce proci..
|
Sve zavisi koliko ce GC biti dodeljeno evropi za 2015, iskreno se nadam da dolazimo na red svi mi oko 40k, ali bice ovo jako napetih godinu dana za mene...
|
gruja.kg.srb |
14.05.2014 13:38 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Silvija29
(Poruka 46081)
Ja sam negde procitala da je za proslu godinu bilo i brojeva preko 50xxx pa cemo videti kako ce proci..
|
U pravu si, jeste bilo brojeva preko 50k, evo mi smo ziv primer :) 51xxx, a znam da je islo i do 55xxx. Mi jos uvek cekamo i nadamo se pozivu na intervju i kako stvari stoje ako do toga dodje bice u poslednjem mesecu tj. septembru.
|
Silvija29 |
14.05.2014 13:44 |
Valjda cete svi stic na red , javite kad budete imali nekih novosti, i zelim vam da uskoro otputujete :-)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik gruja.kg.srb
(Poruka 46086)
U pravu si, jeste bilo brojeva preko 50k, evo mi smo ziv primer :) 51xxx, a znam da je islo i do 55xxx. Mi jos uvek cekamo i nadamo se pozivu na intervju i kako stvari stoje ako do toga dodje bice u poslednjem mesecu tj. septembru.
|
Grujo druze sta da ti kazem, zelim ti sve ono sto i samom sebi zelim, iskreno se nadam da cete stici na red, to vam zelim od srca, pa da nam javis utiske o zivotu u usa :D
|
cao svima! ja sam prije par dana saznala da sam izvucena, broj mi je 11xxx . koliko sam razumjela na ovim linkovima koje postavljate provjeravamo kad je razgovor u ambasadi? ja sam shvatila da ce nas informisati kad nam posalju drugu kovertu. sto vise citam vise sam izguljena :nene::smrc:
molim za pomoc :blink:
|
bokinena |
29.05.2014 11:35 |
Nema nikakvih koverti od ove godine. Na onom pdf fajlu na kom pise da si randomly selected imas link (plavi podvuceni deo teksta). Odes na tu web stranicu i sve ti pise sta i kako dalje... Uglavnom je sve elektronski, imas DS-260 formular koji moras da popunis (i ti i clanovi tvoje porodice - muz/zena, deca mladja od 21 godine, naravno ukoliko ih imas i planiras da emigriras sa njima). I kad to zavrsis cekas... A za to vreme iscitas forum, sve ima na njemu, cega god se dotaknes :;D:
|
Hvala na informacija,to mi vise i odgovara jer ne zivim na istoj adresi pa ni prvu kovertu nijesam dobila. hvala puno :)
;
|
Nikolaniko |
02.06.2014 18:09 |
Pocinje da se kuva novi visa bulletin u KCC express loncu :)
Upcoming Visa Bulletin - Coming Soon!!! Zelim svima sa visokim brojevima naaaajvise srece i da vidimo sto vece brojeve ovog meseca, pa mozda i "Current" za EU :)
|
Nikola, koliko se secam ti si sada prvi na redu? Mislim, promasio si prosli vb za jedan broj?
Hvala ti na lepim zeljama! Glasam za current! :grin:
|
Nikolaniko |
02.06.2014 21:59 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Salec
(Poruka 46712)
Glasam za current! :grin:
|
Kako se ovoga nismo ranije setili: Da posaljemo nase politicare u KCC da nameste glasanje i brojeve pa da izadje neki broj 77000 jos u oktobru :D
Sto se mog broja tice, istina je da su me proslog meseca promasili za jedan broj, sad sam prvi na listi cekanja za Avgust :obrva:
Kako god, posto mene nece nesto posebno zanimati ovaj visa bulletin, pokusacu da sto pre dodjem do informacije i da spodelim sa drugarime ovde na forumu koji zeljno ocekuju rezultate.
Jos jednom, zelim svima puno, puno srece i da svi zajedno slavimo na kraju ove duuuuuuuge godine.
|
Corpse Crusher |
03.06.2014 01:01 |
Nikola, za koliko brojeva su te preskocili? Mene su preskocili za jedan jednocifreni broj :;D:
|
macodlak |
03.06.2014 11:01 |
Ima li kakvih informacija, hoće li biti CURRENT??? Jel neko zvao KCC šta kažu, šta kažu drugi forumi... CURRENT sanjam već 3 dana!!! Izludi još juče i prekojuče mi nije htio forum da se učita pa sam ludio!!!
|
gruja.kg.srb |
03.06.2014 11:40 |
Jos je rano. Sad sam gledao, nema jos uvek nista. Obicno pocnu da zovu oko 5. u mesecu :) Uh bas zavidim vama sa brojevima ispod 40k, mi preko 50 ako prezivimo naredni mesec bice dobro :) Puno srece svima uz veliku nadu da cemo na kraju ipak svi pozeleneti :)
|
Current ????
Alo DRUGARI, već sam par puta ponovio isto pitanje a opet mi NIŠTA NIJE JASNO !!! Po OBJAVLJIVANJU CURRENT, da li to znači da će mo i MI SA VISOKIM BROJEVIMA biti pozvani na intervju ili NE !? Ja sam 48xxx tako da NEMAM POJMA ŠTA ĆE BITI, pošto se interbjui završavaju 1.oktobra !!! I još nešto: po objavljivanju CURRENTa, da li na meil dobijamo neki meil u vezi intervjua ali MI zovemo ambasadu i dogovaramo termin intervjua!!!? Voleo bih da mi neko da TAČAN odgovor, ako zna, jer svaka nagađanja i dalje mi stvaraju dilemu . Mnogo sreće svima !!!
|
krle66, cim vidis current (sto znaci da su svim brojevima dostupne vize) zovi ambasadu, to je sve sto ti mogu ponuditi. Tu ce biti ko prvi djevojci njegova djevojka. Znaci niposto ne cekati na KY, samo ambasadu zvati i pitati sta dalje. Ako budes cekao mozda i ne dobijes termin za intervju, a 30 SEPTEMBAR je krajnji rok za izdavanje vize (To je utorak ove godine).
|
Nikolaniko |
03.06.2014 16:59 |
Krle66,
Svi clanovi foruma su pisali opis current-a po onom sto su culi ili procitali na forumima. Niko nemoze da ti garantuje da ces, ako bude "Current" status ovog meseca da ces dobiti intervju ili da neces. To nemoze ni ambasada ili KCC da ti garantuju ili da ti objasne posto je 2014 godina specificna zbog veceg broja izvucenih kandidata. Pokusacu da ti objasnim moje licno vidjenje, posto ponavljam, tacna definicija ne postoji i zato nemoj ni da je trazis ovde na forumu, niko nece znati da ti odgovori.
Elem, po opisu statusa "current" u visa bulletin-u, Current znaci da KCC misli, ponavljam - MISLI da ima dovoljno viza da pokriju sve kandidate. RAzlog zasto objavljuju Current je zbog toga sto, po njihovim procenama, ostalo je dovoljno viza za sve i ne isplati im se vise da angazuju ljude da se bave sa visa bulletin-om, nego ce krenuti da zakazuju inervjua redom.
Sta to znaci (opet, ovo je moje vidjenje i stav):
Kada objave current u bulletin-u, KCC ce poceti da zakazuje redom intervjua kandidatima, na osnovu slobodnih termina po ambasadama i preostalih viza za izdavanje. U tom periodu mozes samo da pratis email o proveravas status dali su ti zakazali intervju i ako jesu, kog datuma. Nista drugo ne preostaje nego cekanje.
Ponavljam opet, 2014ta je specificna zato sto ima veci broj izvucenih, i to se desava prvi put u istoriji DV lutrije. Zbog toga niko nemoze da ti kaze dali kad dodje status Current da ce svi kandidati dobiti vize.
U najgorem slucaju (koji neci ni da zamislim da je moguc), moze da se desi da objave Current, da krenu da zakazuju intervjua, i kad izdaju dozvoljeni broj viza, da prekinu sa zakazivanjem a samim tim i da pre vremena zavrse sa 2014 DV lutrijom.
Zato, da ponovim, neverujem da bilo ko na furumu moze da da tacan odgovor na pitanje: Sta ce se desiti ako objave "Current". Odgovor na pitanje mozes da dobijes u ambasadi ili u KCC, i tu se kladim da ces dobiti generic odgovor tipa: "...to je kad mislimo da ima dovoljno viza za sve ostale kandidate"
Pozdrav
P.S. pisanje velikim slovima na forumu se racuna kao da vices ili "pricas visokim tonom", neko od clanova moze da te razume pogresno i da misli da se svadjas :D
|
emilijamak33 |
04.06.2014 18:07 |
zdravo
mojot broj e 53*** sto znaci i odime i ne doime na intervju????
|
milija55 |
04.06.2014 19:07 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik emilijamak33
(Poruka 46759)
mojot broj e 53*** sto znaci i odime i ne doime na intervju????
|
2014 ili 2015
Ipak mislim da ce svi stici do 30.09.2014.
Nisam bas gledao za iducu godinu,
|
Nikolaniko |
04.06.2014 19:20 |
Prvi polu-zvanicni rezultati za Avgust - EU 40150
Puno srece svima koji su current. Dobar skok ako uzmemo u obzir da je ostalo jos samo dva meseca
|
Nikolaniko |
04.06.2014 19:29 |
Sad sam i ja zvao, dobio sam istu informaciju, EU - 40150.
|
Da, i nama su sada to isto rekli! Cestitam svima koji su na redu!
Za nas su izgleda male sanse... :smrc: :smrc: :smrc:
|
Nikolaniko |
04.06.2014 19:46 |
Ako su ovi brojevi tacni, onda je ovo najkontraverzniji Visa Bulletin koji sam video.
Afrika ima skok od 13.000
Juzna Amerika nema nikakvu promenu, ostaje na istim brojevima
Oceania samo 150 brojeva
Evropa skoro 4000
Azija skoro 30% od prethodnog visa bulletin-a
Neznam na kakvim drogama su oni iz KCC :wtf:
|
Javili su brojeve i za ostale regione? Nisam videla. Cestitam ti Nikola od srca!
|
milija55 |
04.06.2014 20:01 |
Citat:
(Poruka 46768)
Javili su brojeve i za ostale regione? Nisam videla. Cestitam ti Nikola od srca!
|
Da li se secate prosli mesec posle informacija koje su pruzali preko telefonskog poziva kada zvanicno objave Visa Bulletin
|
Nikolaniko |
04.06.2014 20:04 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik milija55
(Poruka 46769)
Da li se secate prosli mesec posle informacija koje su pruzali preko telefonskog poziva kada zvanicno objave Visa Bulletin
|
Ne vise od 24 sata nakon prvih nezvanicnih informacija preko telefona
|
Nikolaniko |
04.06.2014 20:13 |
Izvinjavam se kolegama ako nisam posebno "recit" danas :)
Trenutno radim dva projekta paralelno, imam jako tight deadline, a pokusavam i da podelim informacije koje dobijam sa ostalim clanovima ovde.
Salec, postoje dva pozitivna indikatora za vas slucaj:
1. Uzmi prosek napredka za dva poslednja VB za EU i dodaj taj prosek i sledeca dva meseca. Mislim da ako racunamo tako, trebali bi da upadnete u Septembru. Pozitivno je sto u poslednjim mesecima Evropa i dalje drzi isti tempo progresa, sto znaci da se radi aktivno na EU region. ZAmisli, nedaj Boze da se desilo sa EU kao i sa SA regionom, da nema ni jedan novi broj ovog VB, to bi bila katastrofa. Znaci, to je jedna pozitivna strana
2. Gustina brojeva kod vecih brojeva je manja, sto znaci da izmedju brojeva koji su dobitni ima vise "praznih brojeva" pa se nadam da ce to doprineti da, ako ne poveca skok, onda bar da zadrzi isti progreas kao i poslednjih par meseci.
Da ponovim ostalim clanovima, nemojte nista od ovog da uzimate kao obecanje ili kao fakt. Ovo je samo moje skromno misljenje koje nemora da bude tacno
|
Nikola, ima jos samo jedan mesec a ne dva, na zalost.. :smrc: tim tempom kraj bi mogao biti na 44000..
Vise bih volela da nas nisu ni izvukli nego da ne stignem na red.. godinu ipo sanjam ovo, mislim o ovome, planiram, kalkulisem, ugovaram sa prijateljima nas odlazak, proucavam do imbecilizma sve i svasta itd isl.. bas sam tuzna..
|
Nikolaniko |
04.06.2014 20:28 |
Izvini, moja greska :( vidi se da sam prolupao i da moc rasute paznje ne funcionise bas najbolje u ovom trenutku kod mene.
Zato najbolje da se povucem do sutra :)
Pozdrav
|
Citat:
(Poruka 46772)
Nikola, ima jos samo jedan mesec a ne dva, na zalost.. :smrc: tim tempom kraj bi mogao biti na 44000..
Vise bih volela da nas nisu ni izvukli nego da ne stignem na red.. godinu ipo sanjam ovo, mislim o ovome, planiram, kalkulisem, ugovaram sa prijateljima nas odlazak, proucavam do imbecilizma sve i svasta itd isl.. bas sam tuzna..
|
Kao da slusam sebe kad ovo pricas, citam, raspitujem se do besvesti, planiram, a ko zna kako ce dv2015 da zavrsi.....:)
|
milija55 |
04.06.2014 20:41 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Nikolaniko
(Poruka 46774)
Izvini, moja greska :( vidi se da sam prolupao i da moc rasute paznje ne funcionise bas najbolje u ovom trenutku kod mene.
Zato najbolje da se povucem do sutra :)
Pozdrav
|
Ako je ovo tacno http://dv2014.tumblr.com po mojoj matematici morali bi da dodju do skoro EU 50000, ali kako da sve ispitaju do 30.09.
Malo uradis odnos izmedju Bulletina i Tumbira i dodjes do rezultata.
|
Nikolaniko |
04.06.2014 20:53 |
Citat:
(Poruka 46777)
Ako je ovo tacno http://dv2014.tumblr.com po mojoj matematici morali bi da dodju do skoro EU 50000, ali kako da sve ispitaju do 30.09.
|
Mogu li da znam koje je matematika u pitanju? Kojim proracunima si dosao do EU 50.000? Ne kazem da nije tacno, ne napadam te, samo hocu da uporedim i da vidim dali ja nesto propustam.
Po mojim proracunima, ako gledamo matematicki, 50.000 je daleko off the grid.
Ali opet kazem, poslednji bulletin je dokaz da KCC ima neku svoju matematiku koju ocigledno niko od nas ne poznaje. Zbog njih bi se Arhimed vrteo u grobu kao radilica od Juga :D
|
gruja.kg.srb |
04.06.2014 20:56 |
Citat:
(Poruka 46772)
|
Nemoj biti tužna, gotovo sam siguran da ti dolazis na red u septembru. Ako se uzme u obzir broj izdatih viza do sada. Za nas sa 51xxx izgleda da ipak nema nade :-( Ali nada ipak umire poslednja. Da stvar bude još gora, ja sam vec imao i posao i smeštaj i auto u USA, našao i avio kartu u pola cene. samo smo trebali da se spakujemo :-(
|
sombrero |
04.06.2014 21:25 |
Dzabe vam matematia kad imamo KCC nepoznate :D, i ja sam mislio da ce dogurati i preko 50k ali sad vise nista nije sigurno.A kako sam dosao do te pretpostavke.Pa recimo da sam uzimao odnos izmedju izdatih viza do sad za EU nekih 13000, trenda koji je EU imao tj prednjacio nekih 41% ukupnih viza kao i krajnjeg broja od 53-54k slobodnih viza po kom bi sa dosadasnjim trendom EU dobio nekih 20000 plus je u prilog islo opadanje gustine u CN > 35000 ...E sad tu se umesao KCC i pojacao obradu Afrike i Azije, vise nista nije sigurno..Sta ce biti na kraju samo KFC zna :D.Kako ste vi dosli do vasih brojki?Nama ostaje samo nada..
Citat:
(Poruka 46778)
Mogu li da znam koje je matematika u pitanju? Kojim proracunima si dosao do EU 50.000? Ne kazem da nije tacno, ne napadam te, samo hocu da uporedim i da vidim dali ja nesto propustam.
Ali opet kazem, poslednji bulletin je dokaz da KCC ima neku svoju matematiku koju ocigledno niko od nas ne poznaje. Zbog njih bi se Arhimed vrteo u grobu kao radilica od Juga :D
|
|
emilijamak33 |
04.06.2014 21:34 |
Citat:
(Poruka 46762)
2014 ili 2015
Ipak mislim da ce svi stici do 30.09.2014.
Nisam bas gledao za iducu godinu,
|
jas sum izvlecena za dv 2014 i se prauvam dali voopsto ke stigneme na red citajki po vasite postovi ke treba da se javam do amerikanskata ambasada i da prasam, isto me interesira kade na forumov mozam da najdam info okolu trosocite za intervju viza kolku kostaat od clen vo familijata posto nie sme dvajca i imame 5 mesecno bebence, fala odnapred
|
milija55 |
04.06.2014 21:34 |
Citat:
(Poruka 46778)
|
Kada gledas Tumbir i Visa Bulletin, dodjes do proste matematike da je EU sa 29.05 ispitano 30.700, a da je ukupno na taj dan izdato 29.970 GC.
Ako ide tim trendom, sa EU 50.000 bice izdato 50.000 GC a uvek puste 1-2K vise GC
To je samo moje misljenje, ali Tumbir i Visa Bulletin objasnjavaju 99%
I ovo moze pomoci
https://docs.google.com/a/one-hifi.c...gid=1325380036
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik gruja.kg.srb
(Poruka 46779)
Nemoj biti tužna, gotovo sam siguran da ti dolazis na red u septembru. Ako se uzme u obzir broj izdatih viza do sada. Za nas sa 51xxx izgleda da ipak nema nade :-( Ali nada ipak umire poslednja. Da stvar bude još gora, ja sam vec imao i posao i smeštaj i auto u USA, našao i avio kartu u pola cene. samo smo trebali da se spakujemo :-(
|
Grujo, sve si to imao sredjeno?!!! Svaka cast! Mislila sam da sam ja "najgora od sve dece"!
Nikako ne mogu da kalkulisem nista sa tim brojem izdatih viza..
Pretesko je ovo za nas sa velikim brojevima..
Pravo poigravanje sa nasim zivotima.. Toliko dugo mi je izgledalo kao da je na domak ruke..
Ko zna. Mozda I sve bude ok, ali ovo je zaista za nervni slom.. Barem meni.. :blink:
|
sombrero |
04.06.2014 21:56 |
Inace mozda ja nesto gresim ali ovde u ceac-u mi je nesto jako cudno.. za zadnji presek 3. jun poslednji broj je EU 36298 ako saberemo kolonu za family members dobijemo brojku 43316, zar nije ukupno bilo ~46000 dobitnika za 2014( sa clanovima porodice)?Ako je tako i ako su podaci u ceac-u tacni zar je moguce da je toliko malo dobitnika u posledjih 20k?Da li KCC zapravo zeli da do poslednjeg preseka bude apsolutno siguran sto se tice Ready statusa i objavi current?Ima li neko ideju :)
|
Current ????
Dragi prijatelji, na osnovu preliminarnih rezultata za avgust mesec,41500, kako su pojedini napisali, izgleda da "američki san" će u septembru ostvariti drugari sa brojem 45000!? I ja njima od srca čestitam. Nama, sa brojevima preko 45000 jedino ostaje da "igramo lutriju" za Južnu Ameriku, Antartik ili Artik ili eventualno da zbog nas produže intervjue makar " do kraja godine" !!!:==D: Zato , ako neko sazna nešto o tim "novim lutrijama" neka bar javi da "hvatamo red":grin: I šta više reći, verovatno će mo do kraja života žaliti i sanjati Ameriku, koja je bila "tako blizu a istovremeno veoma daleko"!!!:==D::==D::==D:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 20:44. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.