-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
ZeljkoUSA |
29.04.2012 22:29 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan
(Poruka 28586)
Jasno je svima da je obavestenje zvanicno jer je postavljeno na zvanicnoj stranici. Problem je sto nije dodatno protumaceno, pa je kao takvo bezvredno i beskorisno.
|
Sto tako negativno :no:?
Ako te ne izvuku u maju, malo je jos nadas do 01.10., proveris opet i mozda te usreci ono sto vidis. Svakako je blizi sledeci maj, a i odmah je nova prijava pa teras dalje :==D:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ZeljkoUSA
(Poruka 28597)
Sto tako negativno :no:?
Ako te ne izvuku u maju, malo je jos nadas do 01.10., proveris opet i mozda te usreci ono sto vidis. Svakako je blizi sledeci maj, a i odmah je nova prijava pa teras dalje :==D:
|
Necu nikakve lazne nade ni od koga niti kupovinu vremena. Nije ovo decija igra pa da imam vremena da se zezam. Moj zivot tapka u mestu i ako vec daju neku informaciju neka je jasno obrazloze. Nisam rekao da nije dobra ideja da se izvuku novi dobitnici. To jeste dobra stvar. Rekao sam da je beskorisna informacija ovakva kako je navedena sada sa MAY BE.
Zasto may be? U kom slucaju ce biti may be izvlacenje u Oktobru? Gde su tu dodatna pojasnjenja? Stalno nesto cekamo i ko debili samo treba nesto da proveravamo a ne znamo ni sta.
Vise mi nije zabavno ziveti na relaciji Maj-Oktobar-Maj sa njihovim poluinformacijama svake godine a vreme leti...
|
zato i ne treba cekati rezultate,vec ziveti svoj zivot,a ako te izvuku onda reagovati.ipak je to lutrija.kao kad bi sedeo kod kuce i cekao da dobijes loto da uradis nesto,umesto da radis nesto dok ne dobijes loto.
no dobro,evo jos malo zbuna,na zadatu temu.ovo mi je stiglo(predpostavljam i svima vama) sa potvrdom o prijavi i potvrdnim brojem:
You must retain your confirmation number in order to check your entry
status via http://www.dvlottery.state.gov/ESC/ between May 1, 2012 and
April 30, 2013 to determine whether your entry was selected for further
processing in the 2013 Diversity Visa Lottery.
ovde pise izmedju 1.5.2012. i 30.4.2013.
meni tek sad nista nije jasno
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik fetus
(Poruka 28601)
zato i ne treba cekati rezultate,vec ziveti svoj zivot,a ako te izvuku onda reagovati.ipak je to lutrija.kao kad bi sedeo kod kuce i cekao da dobijes loto da uradis nesto,umesto da radis nesto dok ne dobijes loto.
no dobro,evo jos malo zbuna,na zadatu temu.ovo mi je stiglo(predpostavljam i svima vama) sa potvrdom o prijavi i potvrdnim brojem:
ovde pise izmedju 1.5.2012. i 30.4.2013.
meni tek sad nista nije jasno
|
To znaci da mozes sa CN provjeriti svoj status za DV2012 najranije 01.05.2012, pa sve do 30.04.2013.
Drugim rijecima, ono sto se moze provjeriti 01.05. biti ce isto sve do 30.04.2013., jer nemaju svi dostupan internet i ne vise svi na internetu bas 01.05 da bi to provjerili, nego kako tko stigne.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan
(Poruka 28600)
Necu nikakve lazne nade ni od koga niti kupovinu vremena. Nije ovo decija igra pa da imam vremena da se zezam. Moj zivot tapka u mestu i ako vec daju neku informaciju neka je jasno obrazloze. Nisam rekao da nije dobra ideja da se izvuku novi dobitnici. To jeste dobra stvar. Rekao sam da je beskorisna informacija ovakva kako je navedena sada sa MAY BE.
Zasto may be? U kom slucaju ce biti may be izvlacenje u Oktobru? Gde su tu dodatna pojasnjenja? Stalno nesto cekamo i ko debili samo treba nesto da proveravamo a ne znamo ni sta.
Vise mi nije zabavno ziveti na relaciji Maj-Oktobar-Maj sa njihovim poluinformacijama svake godine a vreme leti...
|
Druze, to je samo lutrija. Mislim da nije bas pametno da ti zivot prodje na cekanju dobitka.
Srecno u svakom slucaju!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik fetus
(Poruka 28601)
ovo mi je stiglo(predpostavljam i svima vama) sa potvrdom o prijavi i potvrdnim brojem:
|
Jel to neko novo obavjestenje ili ono iz Oktobra? Gdje ti je stiglo? E-mailom? Postom?
|
Ko god im azurira taj sajt a i ko god da radi tamo se ne prima na ovo toliko koliko mi. Njima je to samo posao kao i svaki drugi...
Ja se slazem da treba ziveti svoji zivot. Probala sam par puta ovu lutriju, ne izvlace me i preuzeh stvari u svoje ruke, evo ovde sam. Mada bi mi znacilo da dobijem tu zelenu kartu da bi muz mogao da radi.
Ja mislim da miljane bolje da ne ocekujes previse. Jer prosle godine su izvukli tolike ljude pa ponistili... Bolje da mislis ma nece me ni ove godine, nisam ja te srece pa da te izvuku.
|
draskoni |
30.04.2012 09:17 |
Countdown
Lutrijasi,evo jedan savet!Veceras svi na uranak,malo piva :drool: ,rostiljanje,totalno opusteno,pa sutra sta bude!SRECNO SVIMA,a ko god prodje duguje nam po jedno pivo!:naughty:
|
Ja uopste ne zivim tako da cekam samo dobitak, ali sigurno i ne igram iz dosade i zabave radi tako opusteno dok mi zivot prolazi. Ako je to ozbiljna useljenicka prica onda i informacije treba da budu ozbiljne, a ne tipa opusteno, nadaj se, kupuj vreme Oktobar-Maj. Svake godine samo guraju zvanicne poluinformacije pravece kretene od nas. Pogledajte i sami, na forumu se vise bavimo nagadjanjima, pretpostavkama i tumacenjima poluinformacija nego pravim i korisnim informacijama od njih. Ako imate vremena za nagadjanja SBBKBB samo napred. Od mene toliko.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik MarkoS
(Poruka 28603)
Druze, to je samo lutrija. Mislim da nije bas pametno da ti zivot prodje na cekanju dobitka.
Srecno u svakom slucaju!
|
Marko,ceo zivot ti je jedna velika lutrija,a mi smo samo igraci.Ako znas da igras,bice lepo,ako ne muka.Zato naucimo svi igru!
|
Jeste da je sve lutrija, ali ako realno pogledamo sanse za dobitak su 1-2%. To je malo, a cini mi se da mijan ulaze previse nade u ovo.
Da se razumemo, ne zelim coveku da kvarim volju, ali definitivno mislim da treba da se radi i na drugim poljima.
Kao sto je vuxanne rekla, use i u svoje kljuse i eto je tamo, tako sam i ja otisao (do duse ne u US).
|
Isabelle |
30.04.2012 10:17 |
:blink::blink: Pa ovo su dobre vijesti, sto frkćete odmah..Bolje dvije sanse nego jedna u svakom slucaju...
Neko je kritikovao postavljenu obavijest u smislu da je data ''poluinformacija'' or smtg like that.... Pa ja to vidim ovako...Dok ne pocnemo da je placamo nemamo bas puno prava ni da komentarisemo da li nam se svidja sistem ili ne...Prije svega lutrija je njihova dobra volja, jeste da oni imaju koristi, ali niko te ne tjera da je igras, niti te kosta, prema tome kakve zalbe..Da se razumijemo ja sam jedna od ponistenih dobitnika prosle godine...:;D:
Ovi komentari me podsjecaju na moju prijateljicu koja je dobila super skupocjen mobitel za rodjendan, i onda je prokomentarisala na ruzan nacin: Trebala si mi kupiti bijele boje. :wtf:
Eto, a ja naravno cekam nestrpljivo rezultate, i svakako mi je drago ako ne budem izvucena sada, da postoji sansa za koji mjesec opet...U medjuvremenu zivot ide dalje...:;D::;D:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik marton
(Poruka 28602)
To znaci da mozes sa CN provjeriti svoj status za DV2012 najranije 01.05.2012, pa sve do 30.04.2013.
Drugim rijecima, ono sto se moze provjeriti 01.05. biti ce isto sve do 30.04.2013., jer nemaju svi dostupan internet i ne vise svi na internetu bas 01.05 da bi to provjerili, nego kako tko stigne.
|
super,hvala na pojasnjenju.
@jovke-od oktobra,kad mi je stigao confirmation number
|
Tamara85 |
30.04.2012 11:27 |
Fetus Gde ti je stiglo? Koliko ja znam nikom nista na mail ne stize?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tamara85
(Poruka 28613)
Fetus Gde ti je stiglo? Koliko ja znam nikom nista na mail ne stize?
|
da, ni ja se nesecam da sam dobijao bilo sta :blink:
|
izvinite,moja greska.
nije mi nigde stiglo,vec prilikom prijave kad su potvrdili da je sve ok kad sam predao prijavu,pa ono sto je pisalo ispod.
jos jednom se izvinjavam na zabuni,nesto ne funkcionisem danas.prolece krenulo,valjda...
|
pa ljudi, fala bogu da neće svi proveriti svoj status 1.maja! naravno da se može proveriti i 2.,3., 4. i tako dalje do kraja aprila. verovatno je takav rok da bi se ipak u dogledno vreme poslale koverte u Kentaki.
naravno nas sa foruma ovo jako zanima i svi ćemo proveriti 1.maja. ali neki će tek za recimo 2 nedelje ako se sete.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik hope
(Poruka 28616)
ali neki će tek za recimo 2 nedelje ako se sete.
|
To su verovatno oni sto se prijavljuju radi zaje.ancije :belj:
|
To sto su naveli da je proveru moguce obaviti do Aprila sledece godine ne odnosi se samo na proveru da li sam dobitnik tacno 1.Maja. Pa dobitnici posle 1. Maja trebaju tokom cele godine da tu ulaze za nastavak procedure kako bi videli datum zakazanog razgovora. Da nisu tako naveli dobili bi milion poziva i pitanja i dobitnika i luzera koji bi ih pitali kako dalje sa procedurom?! Kada su oni ugrozeni eventualnim zapitkivanjem i zatrpavanjem svog e-maila oni objasne informaciju, a kada smo mi igraci u pitanju zabole ih uvo.
|
outer_space |
30.04.2012 14:10 |
administacija je, kao što možeš da vidiš, svuda ista. detaljna upustva putem emaila ili CN, verujem, slede ako se postane potencijalni holder of GC, a do tad se plasiraju obaveštenja za široke narodne mase. u svakom slučaju, svako od nas će imati duplo veće šanse za dobitak, a bračni parovi i 4x veće šanse.
pozdrav.
|
vrhunski |
30.04.2012 14:26 |
ove godine DV2012 su maksimalno ubrzali i svi smo stigli na red ranije nego sto smo ocekivali (koliko znam Obama je to i najavljivao za sve vrste viza mada mislim da se odnosilo vise na turisticke). E sad posto su ubrzali mozda ce stvarno biti dva izvlacenja posto imaju vremena mada realno za tako nesto morali bi da promene zakon i morace kongres da usvoji (mozda je zato "mozda") jer ne znaju hoce li se to desiti ili nece.
|
zeljkobn |
30.04.2012 18:16 |
veliki pozzzz narode i nek nam je sa srecom :beer:
|
Pedjat87 |
30.04.2012 21:14 |
zna li se u koliko sati ce se znati ovo? ja sam jako nestrpljiv :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Pedjat87
(Poruka 28635)
zna li se u koliko sati ce se znati ovo? ja sam jako nestrpljiv :)
|
sutra posle 18h:grin::1081::1081::1081::grin::;D::;D::;D:
|
ne znam po koji put vam zelim SRECU aBd VAS IZVUKU MOGU ZAMISLIT KOJA VAS JE NERZOVA UFATILA!!
SRETNO VAMMMMMMMMMMMMMMMMM !
|
Evo da vam se javim iz te njihove vremenske zone. Ovde je 17 i 25 sto znaci da je za 6 sati i 35 minuta ovde prvi maj. E sad, kako su ga programirali, ko ce znati...
Srecno svima :1081:
|
Pedjat87 |
30.04.2012 22:33 |
pa kako da spavamo nocas?! :).................................................. ..........
|
sto sto je blize, meni vreme sproje prolazi. Koji smor ce biti ako me ne izvuku...:smrc:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik oskark
(Poruka 28641)
sto sto je blize, meni vreme sproje prolazi. Koji smor ce biti ako me ne izvuku...:smrc:
|
mogu zamislit kako ti je puino srece ti zelim da te izvuku,iako nekim slucajem te ne izvuku,ne predaji se jbg sta ces zivot borba
|
Sretno svima ljudi !!! ;) Zelim vam svima da ispunite svoje snove ! ;)
|
eto i mene prvi puta ovdje.
A sta reci? Koju posluku porati? :P
Neka nam je sa srećom te da svi postanemo ovakvi pred kakvim sitcomom sa pivom u ruci :drool:
a ak ne... whatever, the show must go on ;)
|
RockBett |
01.05.2012 01:48 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dav4488
(Poruka 28644)
eto i mene prvi puta ovdje.
A sta reci? Koju posluku porati? :P
|
:lool::RRofl:
Ogrnuo sam se letargijom. Šta mi bude.. :shithappens:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik RockBett
(Poruka 28646)
:lool::RRofl:
Ogrnuo sam se letargijom. Šta mi bude.. :shithappens:
|
događa se cak i najboljima, ke da ti velim ;)
I tak to bude, šta je je. Nema srece u iscekivanju... Jedino ako uzmemo u obzir jednog dana docekat svoje vjencanje ili pak rođenje prvog dijeteta ...
|
Bit ce ovo zajeban dan..toliko iscekivanje cijelu godinu za jedan minut!!Uff ajde vise..pokusavam ne misliti ali neide!Sretno nam ljudi..
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Marko3
(Poruka 28649)
Bit ce ovo zajeban dan..toliko iscekivanje cijelu godinu za jedan minut!!Uff ajde vise..pokusavam ne misliti ali neide!Sretno nam ljudi..
|
nemoj samo naglo odmah u 18:00, past ce server od toliko provjera :grin:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dav4488
(Poruka 28650)
nemoj samo naglo odmah u 18:00, past ce server od toliko provjera :grin:
|
Ja mislim da to krece od 12:00 .....Ali ajde sacekacemo
|
pozdrav svima,
dali i vi kao i ja čekate...znači od 12:00 trebalo bi da budu neki rezultati?
pozz svima
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Markoo
(Poruka 28651)
Ja mislim da to krece od 12:00 .....Ali ajde sacekacemo
|
at noon - gmt-4, po našem vremenu 18:00 ;)
that's it
|
Pedjat87 |
01.05.2012 09:22 |
Sa srecom svima pa sto nam bog da :).................................................. ........
|
NightSky |
01.05.2012 09:57 |
Tegoba ovi zadnji sati odbrojavanja...
Ja sam se odjutros (nekarakteristično za mene :=V:) razletila po kući, nešto slažem, nešto peglam, pa malo malo virnem na zvaničnu stranicu (za svaki slučaj), malo ovdje čitam šta se priča, a sat stoji kako stoji :grin:
Odoh s hubby-em malo udahnuti svježeg zraka i skupiti koju zraku sunca, moram si do večeras ograničiti pristup kompjuteru i internetu :grin:
Puno, puno sreće svima i da večeras imamo što više dobitnika sa foruma (svi s foruma)! :beer:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 10:40. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.