BetterFuture |
30.09.2016 17:17 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Peca
(Poruka 63558)
Pozdrav svima, nov sam ovde samim tim radujem se apliciranju za lutriju (prvi put) Dosta toga sam ovde procitao i naucio i drago mi je da postoji ovakav forum:bravo::bravo::bravo:
Imam jedno pitanjce... Da li na forumu mogu da nadjem adekvatne prevode za zavrseni stepen obrazovanja? Zavrsio sam redovno osnovnu i srednju skolu kao i privatni fakultet Singidunum... Na nasem je to "visoko obrazovanje" (diplomirani ekonomista) A po njihovom bi bilo?
I da iskoristim priliku da svima pozelim puno srece!
|
Dobrodosli i srecno i Vama. Za sada je dovoljno da u prijavi izaberete University degree.
|
Pomoc!!!
Pozdrav, potrebna pomoc posto se prvi put prijavljujem, u sustini sve sam razumeo citajuci forum i hvala Vam svima na tome, ali upravo gledajuci prezentaciju americke ambasade koja je bila odrzana u Novom Sadu pri samom kraju prezentacije gospodin koji je odlicno prezentovao sve sta je potrebno i kako po koracima izgleda sama prijava itd ,na samom kraju je rekao da je potrebna adresa u SAD koja se unosi u formular, i da bi bilo dobro uzeti je od nekog priljatelja ili poznanika, e pa sad sta da radimo mi koji nemamo ili nasi "poznanici" nisu voljni da nam istu adresu daju. Ako moze samo pojasnjenje oko toga. Unapred hvala:naughty:
|
BetterFuture |
30.09.2016 23:53 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Solunac
(Poruka 63568)
Pozdrav, potrebna pomoc posto se prvi put prijavljujem, u sustini sve sam razumeo citajuci forum i hvala Vam svima na tome, ali upravo gledajuci prezentaciju americke ambasade koja je bila odrzana u Novom Sadu pri samom kraju prezentacije gospodin koji je odlicno prezentovao sve sta je potrebno i kako po koracima izgleda sama prijava itd ,na samom kraju je rekao da je potrebna adresa u SAD koja se unosi u formular, i da bi bilo dobro uzeti je od nekog priljatelja ili poznanika, e pa sad sta da radimo mi koji nemamo ili nasi "poznanici" nisu voljni da nam istu adresu daju. Ako moze samo pojasnjenje oko toga. Unapred hvala:naughty:
|
Dobrodosli. Pojasnjenje ste mogli da procitate na prethodnoj strani:
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Andrija89
(Poruka 63537)
Ovo je taze :) informacija sa predavanja o dv2018 od sluzbenika iz Americke ambasade. Adresa(nekog u Americi) je potrebna ali tek prilikom popunjavanja formulara ds-260, tj ako budete izvuceni maja meseca.
|
|
gotoamerica |
01.10.2016 10:56 |
pozdrav svima novi sam clan ovog foruma i da li mi moze neko reci da li vec mogu da se prijavim i kako na lutriju? procitao sam skoro sve u uputstvima ali ako ima nekog sa iskustvom da mi pojasni..unapred hvala
|
Čekaj utorak i idi na ovaj sajt https://www.dvlottery.state.gov/ . Tu ćeš moći da se prijaviš. Popuni sve što traže od tebe i OBAVEZNO sačuvaj confirmation number koji ćeš dobiti nakon uspešne prijave. Sa tim brojem ćeš moći da proveriš da li si izvučen ili ne, tamo u maju. Srećno.
|
Pozdrav svima!
Danas sam se registrovao na forumu, u nadi da cu naci sve sto je potrebno za prijavljivanje za ljutriju. Forum je super, hvala svima na iscrpnim informacijama i iskustvima. Jedino sto nisam nasao je, posto imam cirilicnih slova u imenu, kada popunjavam zahtev, da li popunjavam sa cirilicnim slovima ili ne? Konkretno, ime mi me Željko. Da li pisem sa Ž ili sa Z? Ne bih da pogresim u popunjavanju a ko pita, ne skita. :) Hvala unapred.
|
BetterFuture |
01.10.2016 15:15 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik bovanz
(Poruka 63576)
Pozdrav svima!
Danas sam se registrovao na forumu, u nadi da cu naci sve sto je potrebno za prijavljivanje za ljutriju. Forum je super, hvala svima na iscrpnim informacijama i iskustvima. Jedino sto nisam nasao je, posto imam cirilicnih slova u imenu, kada popunjavam zahtev, da li popunjavam sa cirilicnim slovima ili ne? Konkretno, ime mi me Željko. Da li pisem sa Ž ili sa Z? Ne bih da pogresim u popunjavanju a ko pita, ne skita. :) Hvala unapred.
|
Dobrodosli. Pisete bez nasih slova, odnosno onako kako Vam pise u pasosu.
|
Andrija89 |
01.10.2016 17:17 |
Dodatak samo na prethodni post. U nasim pasosima sada stoje slova napr. Đ to je u prijavi na lutriju D.
|
Sasha983 |
01.10.2016 19:24 |
re
Pozdrav svima. Resih da se prijavim prvi put ovde god ,nadam se da ce mi iskusniji pomoci u meni neshvatljivim stvarima.
Vidim u Vasim potpisima da ste se prijavljivali 2x u istoj godini ili se izvlaci 2x po jednom prijavljivanju?
:wee:
|
Andrija89 |
01.10.2016 19:41 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sasha983
(Poruka 63582)
Pozdrav svima. Resih da se prijavim prvi put ovde god ,nadam se da ce mi iskusniji pomoci u meni neshvatljivim stvarima.
Vidim u Vasim potpisima da ste se prijavljivali 2x u istoj godini ili se izvlaci 2x po jednom prijavljivanju?
:wee:
|
Pozdrav i dobrodosao, da ne bude zabune 1covek = 1prijava, to sto nekima(a i meni) pise u potpisu 2 prijave onosi se na dva coveka(odnosno u vecini slucajeva coveka i zenu :) ).
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:14. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.