-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
jelkanish |
10.08.2012 20:40 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik oskark
(Poruka 30824)
Ne tvrdim da nisi u pravu, ali.....:grin: niti da nisi u pravu...
U glavnom mito i korupcija postoji u svakoj drzavi i na svakoj lestvici nasega drustva. Samo, sa jedne tacke gledista jeste ima onih koji su dobili preko agencija, ali ako realno sagledate situaciju, taj broj se cini velikim ali samo iz jednog jedinog razloga...A to je da su svi koji su dobili preko agencija i hvale iste i govore kako su preko njih aplicirali. A ne verujem da smo nesto preteralno culi primere onih koji se prijavili a nisu dobili. Slicna bi situacija bila i sa forumu, da se javljaju samo oni koji su dobili..svi bi pomislili da ako su nasi clanovi imaju vecu sansu za dobitak:blink:
A sa druge strane ja se prijavio sam na zvanicnom sajtu pa me izvukli, prvi put...
:obrva:
Sto volim teorije zavere, nikad kraja :D
|
Naravno nama Srbima teorije zavere nikada ne nedostaju..a ako ih nema mi cemo ih izmisliti.
Normalno je da se kaze da li je neko preko agencije izvucen ,kao sto je nas slucaj,kao sto kazu i oni koji su se sami prijavili..ne vidim da se tu neko posebno hvali..mislim ne zaradjujemo od tih agencija pa da bi ih reklamirali:blink: imam prijatelje koji godinama se prijavljuju samostalno i nista,a evo nas izvukli odmah.Ne verujem da je to bas toliko namesteno ali znam da sigurno koriguju aplikacije i sredjuju fotografije kako treba.To je moje misljenje,ne mora da znaci da sam u pravu..
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik jelkanish
(Poruka 30869)
Naravno nama Srbima teorije zavere nikada ne nedostaju..a ako ih nema mi cemo ih izmisliti...
|
E u ovome se slazemo potpuno :) Cudan smo mi narod :woohoo:
Citat:
Prvobitno poslao korisnik jelkanish
(Poruka 30869)
Normalno je da se kaze da li je neko preko agencije izvucen ,kao sto je nas slucaj,kao sto kazu i oni koji su se sami prijavili..ne vidim da se tu neko posebno hvali..mislim ne zaradjujemo od tih agencija pa da bi ih reklamirali:blink: imam prijatelje koji godinama se prijavljuju samostalno i nista,a evo nas izvukli odmah.Ne verujem da je to bas toliko namesteno ali znam da sigurno koriguju aplikacije i sredjuju fotografije kako treba.To je moje misljenje,ne mora da znaci da sam u pravu..
|
Ne kazem da reklamirate agencije, nego jednostavno ovde na forumu je dostupan i podatak (kad bi izbrojali) onih koji nisu dobili na lutriji, a oni koji se prijavljuju preko agnencije ne govore da su se prijavili i da nisu dobili.
Kako god bilo vazno je da smo i na ovaj nacin i na onaj nacin dobili :1072:
|
zdravko80 |
11.08.2012 14:52 |
Svako ima pravo da bira da li će iskoristiti mogućnost pa se prijaviti samostalno besplatni ili će otići u agenciju i platiti za njihove usluge... Eto ja znam situaciju u kojoj je lik prvi put platio preko agencije i nije bio izvučen ...ponovio je drugi put preko iste agencije i izvučen je
|
Nema toga koji se pohvalio i rekao da je dobio preko agencije i da je to bilo iz 9-og ili 10-og pokusaja. Evnetualno 2-3 pokusaja i izvuku ga, a dok sa samostalnim prijavljivanjem imamo ljude sa vise od 10 pokusaja. Prema tome jasno je da mutnih radnji ima.
|
jelkanish |
12.08.2012 10:01 |
vrlo moguce da ima mutnih radnji,ili mozda pri apliciranju samostalno ljudi pogrese nesto..ne znam.
ali ako vec postoji mogucnost da je mozda veca sansa preko agencije a neko je bas zagrizen da ide..sta onda znace tih 50$ dati nekom ma i da je namestaljka ako ti zavrsi posao.
|
Ja cu se jos ove godine prijaviti samostalno a sledece cu ici preko agencije. Svako ima pravo na svoj izbor i svoje verovanje. Ne traze veliki novac a verujem da preko njih imam vece sanse. Ako budem dobitnik neka me malo i ucenjuju tada, dobitak je vredniji od male ucene.
|
AllenJohnJohnson |
12.08.2012 15:45 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan
(Poruka 30886)
Nema toga koji se pohvalio i rekao da je dobio preko agencije i da je to bilo iz 9-og ili 10-og pokusaja. Evnetualno 2-3 pokusaja i izvuku ga, a dok sa samostalnim prijavljivanjem imamo ljude sa vise od 10 pokusaja. Prema tome jasno je da mutnih radnji ima.
|
Pa da si već tri puta platio agenciji i nisu te izvukli:
1) jel bi im i dalje plaćao prijavu?
2) jel bi govorio okolo kako si dao pare za k....?
|
Da bih ti odgovorio moram tri puta kiksnuti preko agencije jer sa ove distance ne znam kako bih se osecao u toj poziciji. Ako su dva para koje poznajem otisli preko agencije iz prvog odnosno drugog izvlacenja, i ako nisam cuo ni za jednu osobu koja preko agencije ceka godinama na dobitak, zasto ne bih pokusao?! Sta imam i od mojih dosadasnjih 7 samostalnih "postenih" pokusaja?! Sve je biznis na ovom svetu pa i lutrija i to vrlo unosan. Vredi pokusati.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 13:59. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.