-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
Ima moderatora, ja sam primetio da mi je obrisan jedan post sa razlogom, koji sam editovao u nesto bezveze jer nisam mogao da ga obrisem, tako da postoji sigurno neko u "pozadini" ali verovatno nema vremena da regularno intervenise.Ja sam inace predlagao da nadju nekog moderatora jos pre godinu dana ali ocigledno se to ne smatra bitnim, tako da moze samo da nam skace pritisak kada vidimo "gde da se prijavim?, da li moze trogodisnja skola ? da li cu dobiti posao i stan ako me izvuku?"
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik curlika
(Poruka 33281)
Ima moderatora, Srdjevica, koji je u USA vec dugi niz godina. Koji je jos 2006 (cini mi se) napravio sajt ali koji verovatno ima preca posla nego da brise i ispravlja sve offtopic-e i ponovljena pitanja onih koji nemaju strpljenja da citaju. Tako je ostalo na "nama" koji smo sve procitali da pokusamo da navedeno nove clanove da postuju pravila foruma i da se stim u skladu i vladaju. Sad...nekome dobronamerna kritika moze pomoci ali...nazalost nekima ne. To je isto recimo, kao kad neko dodje u moju kucu pa mi govori sta i kako da namestim namestaj a kad mu kazem da to nema pravo da radi, on se naljuti. Nemojte se ljudi ljutiti vec se prilagodite "kucnom redu", nista drugo.
|
Opali te kikicuperak1983 po nosu. Sta da se radi sve po zasluzi :1060:
Ja sam tako dobio kritike nekada ranije pa sam prestao ukazivati na vaznost da se smisao foruma sacuva. Govorio sam da se takvi odmah banuju, da se ogranici pisanje prvog posta na 5 dana od dana uclanjenja da bi novi clan prvo nesto procitao u tih 5 dana i slicne ideje, bar tokom prijave u Oktobru. Sada vidim da cele godine nicu nove nepotrebne teme ko pecurke i da gubi kontrolu.
Nemojte da se cudite sto su ljudi tako bahati i otvaraju nove teme. Omasovljenje lutrije u bivsoj Jugi, proizvodi sve vise ljudi koji cuju da postoji lutrija ali malo o njoj znaju, pa ih sve vise i ovde zaluta. Samo kulirajte i ne reagujte odgovorima na nepotrebne postove i teme i takvi ce sami otici kad ostanu bez odgovora. Dok god reagujete, pridajete paznju i ukazujete, takve teme i pitanja ce ziveti. Jednostavno samo "IGNORE".
|
Ovaj forum pratim jos od 2009.te godine i nikada nisam postavila nijedno pitanje (a daleko od toga da mislim da svi treba da cutimo i citamo :) ) iz prostog razloga sto sam bukvalno na sve sto me je zanimalo pronasla odgovor na ovom forumu i zato ume da me naljuti kad neko tako "upadne niotkuda" sa pitanjima na koje i vrapci vise znaju odgovor... Ispada da sam ja luda sto vec 3 godine "cutim i citam" a svi oni pametni sto se uclane, tresnu pitanje tipa "gde da se prijavim" i ocekuju odgovor koji je vec sto puta dat...
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan
(Poruka 33286)
Opali te kikicuperak1983 po nosu. Sta da se radi sve po zasluzi :1060:
da se ogranici pisanje prvog posta na 5 dana od dana uclanjenja da bi novi clan prvo nesto procitao u tih 5 dana i slicne ideje.
|
Mislim da bi ljudi sacekali 5 dana pa bi onda otvorili novu temu :grin: tako da ne veujem da ce nesto pomoci :no:
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan
(Poruka 33286)
Jednostavno samo "IGNORE".
|
Hehehe, legendo :lool::lool::lool::lool::rofl::rofl: to sam i ja hteo da napisem. To nam je omiljeni fazon na poslu....
|
kikicuperak1983 |
30.10.2012 22:34 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Vangelistexas
(Poruka 33277)
kao sto ti trpas prezvakana pitanja? neverovatna jedna stvar.
|
ja stvarno ne vidim sto se digla ovolika frka oko mog pitanja.Ako se procita poruka fino se vidi da sam iscitala forum i pravila,al sam nasla odredjene grupe za prijavu pre ove gdje se trazila uplata,pa nisam bila sigurna koja je sigruna a koja ne.Ja se izvinjavam al u ovoj sam grupi tri dana a ne tri godine i nisam se nikad prijavljivala i ne znam pravila.Ako mi je jedan covjek fino i kulturuno objasnio da je sve isto zasto drugi prave od mrava slona.Jel problem ljepo reci a ne napadati. Sretno vama svima koji ste dobili i koji ne.AL meni nije problem uvesti novog clana u stara pravila,ako nekome jeste.
|
zvercica |
31.10.2012 11:07 |
Nemoj se ljutiš, ne verujem da je bilo zlonamerno. Radi se o tome što je ovaj forum u stvari jako dobro organizovan i ima bukvalno sve što te može zanimati. Kada sam ga ja pronašla, prvu noć ostala sam do jutra čitajući, a onda još nekoliko dana prepričavala ljudima šta sam našla.
Ono što muči stare članove je što ljudi upadaju sa pitanjima i prave haos, i nekako svi prećutno prihvatamo pitanja "da li može sa srednjom školom", "kako da sredim fotogradiju" i sl...tu nema pomoći, ali dalje ponavljanje se u stvari nikome ne svidja. Nema tu ničeg lošeg.
Posle izvesnog vremena počne svima da smeta, veruj mi i tebi će :)
|
NinaPetra:) |
31.10.2012 11:22 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik zvercica
(Poruka 33310)
Nemoj se ljutiš, ne verujem da je bilo zlonamerno. Radi se o tome što je ovaj forum u stvari jako dobro organizovan i ima bukvalno sve što te može zanimati. Kada sam ga ja pronašla, prvu noć ostala sam do jutra čitajući, a onda još nekoliko dana prepričavala ljudima šta sam našla.
Ono što muči stare članove je što ljudi upadaju sa pitanjima i prave haos, i nekako svi prećutno prihvatamo pitanja "da li može sa srednjom školom", "kako da sredim fotogradiju" i sl...tu nema pomoći, ali dalje ponavljanje se u stvari nikome ne svidja. Nema tu ničeg lošeg.
Posle izvesnog vremena počne svima da smeta, veruj mi i tebi će :)
|
Potpisujem:) Nova sam na forumu, i kao Zvercica sve sam citala, em je korisno, em zanimljivo citati tudje impresije, o gradovima, poslu, snalazenju. Kad sam se prijavila nisam znala nista oko famozne fotografije:grin:, a sada znam koliko kosta iznajmljivanje stana u okolini Cikaga ili dnevnicu taksiste u LA:;D: Ljute se ljudi, jer 'odradjenim' pitanjima koristis prostor za bitnije stvari, kao da u osmom razredu pitas za tablicu mnozenja:;D: Ti ne shvati nista zlonamerno, puno srece i dobrodosla
|
Sve vi to dzaba pisete. Mozda ce ona i shvatiti ali sutra stizu novi clanovi koji nece ni hteti ni pronaci to sto ste vi lepo pojasnili. Znaci to nije resenje. Ovaj forum je specifican i nije za siroke narodne mase, a onaj ko je ozbiljan igrac i koga tema iseljenje jako zanima on ce citati a ne prvo lupetati osnovna pitanja. Prema tome banovanje i igmorisanje su jedino resenje a administratori neka rade sta hoce.. Nije ni Amerika za svakoga ako ne zna kako do nje doci. Da je forum o zdravlju razumeo bih da svakom treba pomoc ali ovo je neka druga prica.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:17. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.