-
Vaša strana
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
- -
Ds-260 dv-2015
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1421)
DS
Za one koji mozda nisu procitali ili pratili, na sajtu USA embassy-
"Program lutrijske vize DV-2015 od ove godine biće "paperless".
To znači da osobe koje su izvučene u programu DV-2015 neće više slati u KCC papirne formulare već će morati da popune elektronski formular DS-260, ali tek od 19. maja 2014.! Imajte u vidu da će biti potrebno da dok popunjavate ovaj online formular prikačite (upload) i vašu fotografiju u elektronskom obliku (JPEG)! Fotografiju MORATE prikačiti uz formular. Isto tako, u formular obavezno upišite broj mobilnog telefona i aktivnu imejl adresu radi lakše komunikacije sa vama.
NEMOJTE raditi ništa više od onoga što se traži od vas u datom trenutku."
|
SRBghost |
09.05.2014 08:28 |
Heh.. Imam i ja jedno, mozda glupo, pitanje. Da li formular ispunjava samo supruga, koa nosilac, ili mora da se ispunjavaposebno i za mene i za dete? Meni se cini da trebamo svi, ali ajd da pitam...
|
Svi popunjavate formular, sve cete videti tamo kad izadje zvanicno :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik SRECNIK
(Poruka 45905)
Za one koji mozda nisu procitali ili pratili, na sajtu USA embassy-
"Program lutrijske vize DV-2015 od ove godine biće "paperless".
To znači da osobe koje su izvučene u programu DV-2015 neće više slati u KCC papirne formulare već će morati da popune elektronski formular DS-260, ali tek od 19. maja 2014.! Imajte u vidu da će biti potrebno da dok popunjavate ovaj online formular prikačite (upload) i vašu fotografiju u elektronskom obliku (JPEG)! Fotografiju MORATE prikačiti uz formular. Isto tako, u formular obavezno upišite broj mobilnog telefona i aktivnu imejl adresu radi lakše komunikacije sa vama.
NEMOJTE raditi ništa više od onoga što se traži od vas u datom trenutku."
|
Jel znas mozda da li treba ista fotografija koju sam koristio pri prijavljivanju za lutriju ili moze nova?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dulei86
(Poruka 45926)
Jel znas mozda da li treba ista fotografija koju sam koristio pri prijavljivanju za lutriju ili moze nova?
|
Mislim da to nema veze, svakako si ti na njoj. Osim ako nisi menjao licni opis hehehehehe:-)
|
Ja sam sada detaljno procitala DS260. Znam da cela porodica treba posebno da popuni formular,ali u ovom primeru ne vidim kako je to moguce.
Na samom pocetku treba da se upise case number, datum rodjenja i applicant (jer sam ja ta koja je izvucena u mom slucaju). To mi je sve ok sto se tice mene. Ali moj brak je nastupio nakon popunjavanja formulara za DV 2015, tako da oni jos uvek nemaju u sistemu da sam ja promenila svoj status.
Moje pitanje je kako ce suprug da popuni DS 260? da li neko zna,ili cemo to tek naknadno da otkrijemo posle 19. maja?
Nadam se da nisam suvise konfuzno postavila pitanje :grin:
|
Hm, ja nisam ni znao da treba svako posebno da popuni DS260. Supruga mi je izvucena za DV2015, dakle ona popuni komplet DS260, i zatim nakon toga i ja?
|
Silvija29 |
11.05.2014 17:52 |
I mene to zanima, da li treba svako posebno..i dete?
|
You will need to enter your DV case number into the online DS-260 form to access and update the information about yourself and your family that you included in your DV entry. The principal applicant and each family member who plans to apply for a diversity visa and travel to the United States should fill out an electronic DS-260.
|
SRBghost |
12.05.2014 13:58 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sanya
(Poruka 45981)
You will need to enter your DV case number into the online DS-260 form to access and update the information about yourself and your family that you included in your DV entry. The principal applicant and each family member who plans to apply for a diversity visa and travel to the United States should fill out an electronic DS-260.
|
Heh... Popuniti onoliki formular za dete od 4,5 godine....
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 18:50. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.