Mikalica |
06.10.2020 11:59 |
Da dobila sam,to su ona dokumenta izvod i slicne stvati? Da to sam poslala i odgovorili su da je sledece da zakatu interviju. Isto sam izvucena u jun,popunila ds u jul,stiglo da mi traze ostala dokumenta,to poslala u avgust i krajem avgusta su mi odg da ce sledece biti razgovor. Ali da je to obustavljeno do kraja godine 😏
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mikalica
(Poruka 81159)
Da dobila sam,to su ona dokumenta izvod i slicne stvati? Da to sam poslala i odgovorili su da je sledece da zakatu interviju. Isto sam izvucena u jun,popunila ds u jul,stiglo da mi traze ostala dokumenta,to poslala u avgust i krajem avgusta su mi odg da ce sledece biti razgovor. Ali da je to obustavljeno do kraja godine 😏
|
Jedno piranje ako nije problem... Posle koliko su odgovorili da ce sledece biti razgovor (ne mislim na onaj automatski odgovor) ?
|
Citat:
(Poruka 81159)
|
Pa ti si imala srece. tako brzo su ti tražili dokumenta. Super. a koji si broj?
|
Mikalica |
06.10.2020 22:33 |
Dobar sam broj ispod 2000 hiljade,tako da se nadam i brzom razgovoru. Tj odmah po novoj godini..
|
Mikalica |
06.10.2020 22:34 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik GiM
(Poruka 81160)
Jedno piranje ako nije problem... Posle koliko su odgovorili da ce sledece biti razgovor (ne mislim na onaj automatski odgovor) ?
|
posle mjesec tako nesto... bas brzo... nadam se da sam ja to dobro shvatila 🤣
|
Citat:
(Poruka 81163)
Dobar sam broj ispod 2000 hiljade,tako da se nadam i brzom razgovoru. Tj odmah po novoj godini..
|
Broj ti je superrrrr... Kazi mi jesi li prevodila dokumneta ( uvjerenja da nijesi osudjivana... itd) zelim ti brz datum za intervju
|
Citat:
(Poruka 81164)
posle mjesec tako nesto... bas brzo... nadam se da sam ja to dobro shvatila 🤣
|
Na to sam mislio, hvala na odgovoru :) .
Mi smo poslali pre 3 nedelje, tako da ocekujemo uskoro mail :) .
|
Mikalica |
07.10.2020 12:48 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik GiM
(Poruka 81169)
Na to sam mislio, hvala na odgovoru :) .
Mi smo poslali pre 3 nedelje, tako da ocekujemo uskoro mail :) .
|
Srecnooo,mislim da bas brzo to ide. Mada sam ja nizak broj,drugarica veci broj jos nije dobila povratnu posle ds260(nisu joj trazili jos uvijek dokumenta)
|
Mikalica |
07.10.2020 12:49 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Drago86
(Poruka 81167)
Broj ti je superrrrr... Kazi mi jesi li prevodila dokumneta ( uvjerenja da nijesi osudjivana... itd) zelim ti brz datum za intervju
|
Ja jesam,evo vidim ovdje pisu da nema potrebe ali ja nisam htjela da razmisljam o tome da nesto ne bude ok i prevela sam do 50e to kosta. Hvalaa,takodje
|
marko1995 |
07.10.2020 13:02 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Drago86
(Poruka 81167)
|
Instrukcije koje dobijete u emailu su sasvim jasne i više puta je rečeno da se dokumenti šalju na engleskom ili na jeziku države u kojoj se aplicira... Dakle, nema potrebe za prevođenjem dokumenata i dodatnim nepotrebnim troškovima.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 11:07. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.