-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
steelers |
22.02.2010 00:46 |
Pored verovatne mogucnosti da ispadnem glup u drustvu, ja moram da postavim jedno pitanje, na koje sam video odgovor cak i u ovom postu. Ali avaj, nadam se da nikom nece smetati, da mi ponovi jos jedanput, posto su me neki drugari sa city-data foruma propisno zbunili.
Znaci High school je 4 razreda srednje skole (8+4)? To se navodi kod pitanja Zavrsena skola
Unapred zahvalan,
Vas glupi Steelers. :bravo:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik steelers
(Poruka 14186)
Pored verovatne mogucnosti da ispadnem glup u drustvu, ja moram da postavim jedno pitanje, na koje sam video odgovor cak i u ovom postu. Ali avaj, nadam se da nikom nece smetati, da mi ponovi jos jedanput, posto su me neki drugari sa city-data foruma propisno zbunili.
Znaci High school je 4 razreda srednje skole (8+4)? To se navodi kod pitanja Zavrsena skola
Unapred zahvalan,
|
Pretpostavljam da su te zbunili sa 6+2+4? :)
|
dreadnot |
23.02.2010 11:25 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik steelers
(Poruka 14186)
Unapred zahvalan,
|
Da po milioniti put, High school je 4 razreda... tri ti ne vrede...
|
vrhunski |
26.06.2010 03:58 |
Neophodni kriterijumi za DV Lottery
http://www.travel.state.gov/visa/visa_4756.html
Ovde pise:
High School Education: A high school education means successful completion of a formal course of elementary and secondary education comparable to completion of a 12-year course in the U.S.
ok sta je to u poredjenju sa skolovanjem 12 godina u USA kod nas?
trogodsinja srednja skola?
cetvorogodisnja srednja skola?
visa skola?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik vrhunski
(Poruka 16795)
http://www.travel.state.gov/visa/visa_4756.html
Ovde pise:
High School Education: A high school education means successful completion of a formal course of elementary and secondary education comparable to completion of a 12-year course in the U.S.
ok sta je to u poredjenju sa skolovanjem 12 godina u USA kod nas?
trogodsinja srednja skola?
cetvorogodisnja srednja skola?
visa skola?
|
8 godina osnovnoškolskog obrazovanja i četverogodišnja srednja škola,sveukupno 12 godina.
|
Prijave za 2012?
Nov sam u ovoj prici i moram priznati da sam se iznenadio kolicinom informacija na ovom sajtu - i naravno I VISE nego koristan je. To sto sam nov na forumu povlaci i cinjenicu da mi je dosta stvari konfuzno i nejasno iako je sve koncizno objasnjeno od strane administratora.
Evo za pocetak - vidim da su prijave otvorene u oktobru i novembru - znaci - ako bih sada aplicirao, to bi bila prijava za 2012????
Rekose na nekoj od prethodnih tema da posedovanje vec neke usa vize nikako ne utice na razvoj situacije oko GC? Ja imam C1/D.
Ali bih imao "problem" - da kada bi doslo do te "slanje koverata tamo amo" epizode , ne bih mozda mogao da to ispratim jer sam po 6 meseci u inostranstvu tj. brodu? Neka alternativa?
Imam zavrsenu Visu Poslovnu, radio kao komercijalista ( naravno bez dokaza u radnoj knjizici ) a sada konobarisem na Princess kruzerima po Karibima.
Mislim da imam sasvim normalne kvalifikacije i da sam podoban za lutriju.
Eto, molio bih za odgovor na par gore pomenutih pitanja.
Hvala unapred!!!!!!!
|
Mislim da nemas razloga da u ovoj prici sa GC vidis neki problem. Ako bi te izvukli, nakon prijave u okt./nov. za DV 2012, imao bi samo jedno slanje formulara u KCC. Od ove godine se formulari skidaju sa neta, tako da mozes da ih preuzmes sa bilo koje lokacije na planeti. Slanje formulara nazad u KCC nije tako precizirano da bi mogao da zakasnis. Mozes ih poslati i nekoliko meseci nakon sto si dobio potvrdu da si izvucen. Svakako imas prostora za kalkulacije sasvim dovoljno, cak i previse. Samo da te izvuku i bices na konju.
|
Ninovranje |
24.07.2010 10:40 |
Da, ako se prijavis ove godine, ali samo u periodu oktobar-novembar, ti ces aplicirati za DV-2012. Posedovanje bilo kakve vize nema nikakve veze sa DV i ni u cemu ti nece pomoci jer je DV skroz nesto drugo i odvojeno od svega. E sad koliko ja znam u prijavi navodis tacnu adresu na kojoj boravis, tako da ako bi te izvukli koverat ti stize u Srbiju na adresu koju si stavio u prijavi, tako da mislim da nemozes da ostavis adresu na brodu???? (ispravite me ako gresim) Tako da moras imati nekog kod kuce ko ce te obavestiti da si izvucen, da umesto tebe pripremi dokumenta i posalje ih nazad u Kentaki, a onda ako stigne druga koverta mora da palis sa tog broda (ako je ikako moguce, mada sumnjam u to) i vratis se kuci da bi odradio lekarski i interviju, a posle ......... adios amigos .....
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ninovranje
(Poruka 17315)
Da, ako se prijavis ove godine, ali samo u periodu oktobar-novembar, ti ces aplicirati za DV-2012. Posedovanje bilo kakve vize nema nikakve veze sa DV i ni u cemu ti nece pomoci jer je DV skroz nesto drugo i odvojeno od svega. E sad koliko ja znam u prijavi navodis tacnu adresu na kojoj boravis, tako da ako bi te izvukli koverat ti stize u Srbiju na adresu koju si stavio u prijavi, tako da mislim da nemozes da ostavis adresu na brodu???? (ispravite me ako gresim) Tako da moras imati nekog kod kuce ko ce te obavestiti da si izvucen, da umesto tebe pripremi dokumenta i posalje ih nazad u Kentaki, a onda ako stigne druga koverta mora da palis sa tog broda (ako je ikako moguce, mada sumnjam u to) i vratis se kuci da bi odradio lekarski i interviju, a posle ......... adios amigos .....
|
Koliko ja znam mozes da ostavis bilo koju adresu da ti posalju prvo pismo ali moras da imas bazicnu zemlju (drzavljanstvo) da bi znali u koju kvotu da te racunaju. Da bi to uradio, verovatno moras da imas legalni status u zemlji u koju zelis da ti posalju informaciju. Ja sam na primer Srbin i zivim u Madjarskoj, i tu su mi poslali prvo pismo i tu cu ici na interview kada dobijem drugo pismo (uopste ne prihvatam mogucnost da ga ne dobijem). Ukoliko si boravio u nekoj od zemalja duze od 6 meseci nakon svoje 21 godine, moras nabaviti potvrdu policije iz te zemlje da te ne ganjaju ni zbog cega i da nisi bio kod njih u zatvoru, i to je to najtezi deo kod nas "skitaca".
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik pekka
(Poruka 17314)
Mislim da nemas razloga da u ovoj prici sa GC vidis neki problem. Ako bi te izvukli, nakon prijave u okt./nov. za DV 2012, imao bi samo jedno slanje formulara u KCC. Od ove godine se formulari skidaju sa neta, tako da mozes da ih preuzmes sa bilo koje lokacije na planeti. Slanje formulara nazad u KCC nije tako precizirano da bi mogao da zakasnis. Mozes ih poslati i nekoliko meseci nakon sto si dobio potvrdu da si izvucen. Svakako imas prostora za kalkulacije sasvim dovoljno, cak i previse. Samo da te izvuku i bices na konju.
|
moze pomoc ovako mi izgleda moja aplikacija jesam li ja to poslao,a nemam confirmation number ni onu stranicu da sam poslao
Account Number: 3162486
You have provided all required information for your application. There is nothing else you need to supply. Thank you.
Please complete your application below. It is not completed until the Application
Status says: Completed
APPLICATION STATUS Completed
PERSONAL INFORMATION
Applicant Information Completed
Family Information Not Applicable
Photographs Completed
Login Information Completed
ADMINISTRATIVE FEE PAYMENT
Payment Information Completed
Message Center
Messages from us No Messages
DV-2011 program
Winners of the DV-2011
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 00:42. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.