-
Prva koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
milena_ns |
02.04.2010 02:23 |
Joj samo se štrecnem kad vidim da ima novih poruka ovde. Hocete srčka da me strefi? :wacko:
|
Meni je bas zanimljivo kad vidim da ovde ima novih poruka :)
Ali nekako mislim (ne znam zasto) da ce tek tamo od maja-juna poceti da pristizu koverte.
|
City Lights |
02.04.2010 15:32 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik sunnyL
(Poruka 14771)
Ali nekako mislim (ne znam zasto) da ce tek tamo od maja-juna poceti da pristizu koverte.
|
Me too..
A i vidim po potpisima naših prethodnih sretnika da je svima pristigla kuverta u 5-6 mj.
|
ljubilica |
03.04.2010 17:59 |
Pozdrav svima ponovo evo sad sam nesto bazao po netu i nasao ovaj post
http://forums.immigration.com/showth...t-Here!/page14
FLAG
View Profile View Forum Posts View Blog Entries View Articles
Registered User Join Date:Apr 2010
2011 AF 2xxx
LETTER POSTED MARCH 31
LETTER RECIEVED APRIL 2ND IN KY :1072: Poceli su da salju
|
dreamerns |
05.04.2010 16:44 |
Ljudi, 90% koverti stigne u maju i junu. Oni pocnu sada da salju, ali tada stignu. Nama su poslali 4 aprila i stigla je 10 juna ili tako nesto. Ne vredi sada iscekivati, ima jos vremena.... Ustvari najbolje je ako mozete da ne iscekujete uopste jer je daleko manje razocarenje u slucaju da se ne dobije.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreamerns
(Poruka 14787)
... Ustvari najbolje je ako mozete da ne iscekujete uopste jer je daleko manje razocarenje u slucaju da se ne dobije.
|
U potpunosti se slazem sa ovime. Mene je toliko iznenadilo kada mi je stigla prva koverta da nisam mogao sopstvenim ocima da verujem. I pravo da vam kazem mnogo prijatno iznenadjenje :D
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreamerns
(Poruka 14787)
Ustvari najbolje je ako mozete da ne iscekujete uopste jer je daleko manje razocarenje u slucaju da se ne dobije.
|
Tačno tako. Kada sam se prve godine prijavio, isto sam tako mislio da je to 100%, dobijam... medjutim, došla i prijava za novi krug, a meni ništa :D
Tako da sada se i nadam i ne nadam... Kako god okrenem, igraću dok ne dobijem. Bar me ništa ne košta da odštampam taj papir jedared godišnje. Dok ne pozelenim, nastavljam život normalnim tokom na ovoj strani okeana.
|
dreadnot |
06.04.2010 08:55 |
Ala ste navalili sa postovima, otici ce ova tema na pet strana pre nego sto iko dobije kovertu. Kao sto smo rekli, nista pre sredine maja, to je najverovatnije vreme, sve drugo je slucajnost koja odstupa od pravila. Mi smo toliko bili vec navikli da nas mimoilaze bele koverte da smo sa nevericom primili vest da je nesto stiglo iz Kentakija. Iako sam duboiko u dusi znao sta to moze i mora da bude, dok nisam otvorio i video "Congratulation, you have been selected" nisam mogao da verujem da smo zaista izvuceni...
|
Koverta! :)
Ne mogu da verujem, ali istinito... stigla mi je danas zuta koverta. Pokusavala sam 4 ili 5 godina i napokon sam se usrecila. Srecno i vama!
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 03:51. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.