ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prva koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   DV2011 Results (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=684)

tataprase 12.06.2010 12:49

:drool:ejjj,zna li neko kolikesu nam sanse,onako odokativno,da dobijemo prvu,a onda i naravno drugu kovertu...pa da se odavde ode?Ja cekam okt,posto nisam znao za ovo,pa cu poslati prijavu....

celestine 12.06.2010 12:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tataprase (Poruka 16559)
:drool:ejjj,zna li neko kolikesu nam sanse,onako odokativno,da dobijemo prvu,a onda i naravno drugu kovertu...pa da se odavde ode?Ja cekam okt,posto nisam znao za ovo,pa cu poslati prijavu....

Za prvu kovertu je neozbiljno kalkulisati kolike su sanse. kad stigne prva e onda ima mesta kalkulacijama...

Positive Vibe 12.06.2010 14:15

Broj dobitnika u zadnje cetiri godine za Srbiju:

2008. - 557
2009. - 656
2010. - 367
2011. - 327

Nakon proslogodisnjeg velikog pada, ovaj pad za 2011. i nije toliko veliki, mada i dalje nastavlja da opada... :nene:
Nadam se da ce biti bolje u narednim godinama. :)

City Lights 12.06.2010 14:28

Za Hrvatsku porast od 20+. :da:

nataly 12.06.2010 14:28

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Positive Vibe (Poruka 16561)

2008. - 557
2009. - 656
2010. - 367
2011. - 327

Nakon proslogodisnjeg velikog pada, ovaj pad za 2011. i nije toliko veliki, mada i dalje nastavlja da opada... :nene:

dosta je padao , sad ce da raste !!!!:==D::==D::==D::==D:

Positive Vibe 12.06.2010 15:16

Citat:

Prvobitno poslao korisnik City Lights (Poruka 16562)
Za Hrvatsku porast od 20+. :da:

Super! Dobre vesti za Hrvatsku. Ove godine dva pozitivna pomaka za vas, priblizavanje ulaska u VWP, i naravno, povecan broj dobitnika lutrije.

Verujem da ce biti boljih vesti i za Srbiju u godinama koje dolaze.

@ nataly
nadam se da ce biti tako, ali to cemo saznati u ovom periodu sledece godine

thrice 12.06.2010 16:12

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nataly (Poruka 16558)
a za sve one srecnike sto su vec dobili prvu kovertu DV2011 , evo linka koji vam mozda moze pomoci, u trazenju posla :
http://online.onetcenter.org/

:==D:

verovatno sam glup ali ja na ovom tvom linku sem analiza i statistika nisam video ni jednu konkretnu ponudu za posao....
Dakle, sve ovo isto sto je Nataly napisala samo sajt:
craigslist.com (mada verujem da je to svima opste poznato)

nataly 12.06.2010 17:25

Citat:

Prvobitno poslao korisnik thrice (Poruka 16566)
verovatno sam glup ali ja na ovom tvom linku sem analiza i statistika nisam video ni jednu konkretnu ponudu za posao....
Dakle, sve ovo isto sto je Nataly napisala samo sajt:
craigslist.com (mada verujem da je to svima opste poznato)

ovde podesi vrstu posla, drzavu i videces sta se gde trazi i koleke su razlike u zaradama od drzave do drzave.:obrva:

Smith6000 14.06.2010 09:44

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Positive Vibe (Poruka 16561)

2008. - 557
2009. - 656
2010. - 367
2011. - 327

Pa taj veliki pad je bio zato što je Kosovo spadalo pod Serbia!

oligoce 14.06.2010 17:50

ljudi, mogu li dobiti vasu pomoc? danas sam dobila prvi koverat 2011eu00022xxx
u koverat je bilo 2 papira plus neke stavrcice iz agencije (usafis) za advokatsku pomoc, koja sigurno je necu prihvfatiti.....sad ova 2 papira sto su mi preostala jedan sa BAR CODE, jedan sa adresom iz Kentaky....bla,bla,bla moj case number....i sad sta? trebami samo DSP 122 i DS 230 (Part 1 and 2) i ova 2 papira sto su mi ih slale treba da ih vratim natrag zajedno sa aplikacijama??:wtf:
hvala vam...

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 02:26.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.