-
Prva koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
Kad sam video da ste vi već proverili, reko' ajd i ja da proverim, kad ono isto ''has not been selected''. Možda još nisu apdejtovali bazu, ali nije da sam se nešto razočarao sad. Opet za mesec dana pogledam, pa ko zna :D
|
Nikolica014 |
30.06.2010 22:23 |
Hehe, Dare i ja cu definitivno proveriti jos jednom :D Svi kazu da 01. jula site pukne, a ono sve radi kao podmazano. Tako je to kad treba da saznamo lose vesti. Da je nesto dobro, site ne bi radio do Bozica!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Nikolica014
(Poruka 16884)
Nisam mislio nista lose. Iz prethodnih postova sam saznao da se i DHL-om ne ceka nista manje nego obicnom postom, te zato ne treba tako ni slati. U svakom slucaju neka sve bude kako treba, pa neka je poslato i golubom! Mozda ne bi bilo lose da neko ko je takodje dobio prvu kovertu proba da proveri svoj status, tako cemo svi znati da li radi ili ne
|
Kod njih je jos uvijek 30.juni, oko 18h, tako da je aplikacija vjeovatno u fazi testiranja, tj baza joj jos nije kompletirana.
Ako ima neko da pokusa ko je dobio, ako ne vidjecemo sutra..
PS. Isporuka DHL-om zaista traje 2 dana, i zbog velike razlike u cijeni, naci ces takve postove.
|
celestine |
30.06.2010 22:29 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik spectra
(Poruka 16880)
Ne znam sta je ovo... ja provjerila za sebe i momka i isto pise za oboje (NOT SELECTED!!!)!!!
A on dobio prvu kovertu jos u maju! :blink:
Hajde nek neko provjeri ko je dobio.. meni se cini da im ovaj Status Check ne radi kako treba..
|
Pazi i meni isto. Ja dobila kovertu jos polovinom maja?!?!?
Confused... Worried....?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik celestine
(Poruka 16888)
Pazi i meni isto. Ja dobila kovertu jos polovinom maja?!?!?
Confused... Worried....?
|
Znaci i tebi isto pokazuje?
Dont worry, jos nije 01. juli, tako da imaju pravo pustiti testnu verziju.
Sad je i meni lakse, a definitivno i za sve ostale jos ima nade! ;)
|
celestine |
30.06.2010 22:34 |
Citat:
(Poruka 16889)
|
Oblio me hladan znoj kad videh.... Ali opet razmisljam nema sanse da ti greskom posalju prvu kovertu....Zar ne? Nije mi logicno...:nene:
|
nema ni nas dvoje :udri::udri::trouble::trouble:
|
Citat:
(Poruka 16890)
Oblio me hladan znoj kad videh.... Ali opet razmisljam nema sanse da ti greskom posalju prvu kovertu....Zar ne? Nije mi logicno...:nene:
|
cekaju 1. jul po njihovom vremenu:smrc:...
|
Citat:
(Poruka 16889)
|
to sad znaci da svima sto izbaci NOT SELECTED, su ustvari srecni dobitnici:obrva:
|
Citat:
(Poruka 16890)
|
Ma nema sanse, pa upisali su tvoje ime, tvoje prezime, adresu... tu nema greske!
A ovo su nule i jedinice, ko jos tome vjeruje! Pa, znas da prije uopste nije bilo online provjere? Ja vjerujem konkretnim stvarima u rukama - zuta koverta. ;)
PS. Ajde okaci i ti u potpis broj i kad si dobila kovertu, cisto da znamo kako tece proces. :;D:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 18:15. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.