ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Varijante za život u USA - Studiranje (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=891)

lenhi 10.04.2011 19:22

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Mikimax (Poruka 21843)
Draga Olivera77,

po tvojem stavu prema novim članovima foruma, koji ne mogu da nađu informacije o stvarima koje ih zanimaju, koji samo traže neke informacije, očigledno nebitne za tebe, shvatam da si veoma agresivna osoba.

Ukoliko nemaš šta pametno da kažeš i ukoliko ne možeš da odgovoriš na moja pitanja, onda te molim da ne spamuješ moju temu jer mi takvi kao ti ne trebaju. Ti si tipičan primjer balkanske ženske populacije od koje želim da pobjegnem.

Čudi me da me nisi napala što sam ovu temu napravio u podforumu "Razno", možda ti i to smeta.

Hvala ti

Ne kažem da nisi u pravu neke stvari. I ja kad odem na novi forum nije lako za pretragu i teme. Nego htio sam ti reći da si možda malo uletio u nezgodno vrijeme na forum. Bliži se ekspresno 1.Maj dan kada će se saznati dobitnici za ovu godinu. Tenzije i napetost rastu na ovom forumu, razdražljivost ljudi je u porastu, pa imaj malo razumijevanja. Stariji članovi su u čekanju dobitka uglavnom već pročitali forum. U svakom slučaju, sačekaj malo, vikendom nije toliko aktivan forum, a i tek si postavio pitanja. Kao da smo svi mi dobili odgovore odmah. Eto toliko od mene, neću spamovati više, izvini i ja sam pod tom napetošću pa sam malo pretjerao:)
Poz.

spectra 10.04.2011 19:26

@Mikimax: Da si ti do sada malo uzeo pretragu po forumu nasao bi barem pola odgovora na ta tvoja pitanja, umjesto da ovdje na svaki post tako reagujes.

I to sto kazes da olivera77 "spama" tvoju temu, jesi li se mozda zapitao da ti spamas forum, otvarajuci temu pri prvom postu i postavljajuci jedna te ista pitanja na koja je barem 100 puta vec odgovoreno...
Neki clanovi ovoga foruma imaju po nekoliko stotina postova, a nijedne licno otvorene teme, a sve informacije su dobili... pa ti sad vidi...

Zana 10.04.2011 19:29

Cuj, meni smeta sto je postovano pod razno - pitanja imaju veze sa razno onoliko koliko si "zbut'o" sve zivo tj. razno u taj post. Tvrdnja da si citao uopste nije iskrena - jer ruke istrosismo odgovarajuci na ta ista pitanja. Da drugi forumasi misle drugacije nego Olivera77 - do sada bi ti odgovorili. Ali, vidis - vecina ignorise. Kao sto vec jednom rekoh - srecno svakom u dobijanju odgovora od ljudi koje posteno izvredja u svom drugom postu.

Da te interesuje zaista dolazak ovamo, vec bi ti saznao sa oficijelnih sajtova da to sto razno-razni rodjaci imaju drzavljanstvo ne znaci nista u tvom slucaju (kad vec nisi to nasao ovde na forumu). Sto se studija tice - izvakano je totalno, ako nije jasno - nemoj bolje ni da pokusavas :no: Ima bar 10 razlicitih tema za skolovanje. Da si iskreno procitao sve sto je moglo - ne bi baratao terminima "drzavni fax", cetvrtom godinom itd. vec bi znao da ovde mozes da upises samo napredniji program od onog za koji imas diplomu (kao strani student, a kao domaci samo tamo gde rade "drugu diplomu"). No - kao sto rekoh, ako te interesuje - procitaj. Search: skolovanje, eto toliko je lako.

I sanse smo obradili za izvlacenje...

Pozdrav od clana balkanske zenske agresivne populacije br.2,
Z

Mikimax 10.04.2011 19:44

MOLIM ADMINE DA ZAKLJUČAJU I IZBRIŠU OVU TEMU

Hvala svima na izdašnim informacijama ispisanih na 2 strane, kao što reče ZANA, ko će da troši prste i svoje vrijeme da pomogne novom članu foruma, a može da troši na 2 strane ničega.

Sve najbolje.

TheNenad 10.04.2011 21:20

Kao što Zana kaže, dosta nas je ignorisalo ovu temu jer znaju da je tu na forumu dosta napisano. A ja ću da kažem da nije fer prema tebi da ti neko na tvoja pitanja da odgovore na tacni, jer nisi sigurno postavio sva pitanja na koje ti treba odgovor.

Sada kada bi ti neko odgovorio na ta pitanja koja si postavio, rekao bi "hvala" i mislio bi da imaš dovoljno informacija... NIJE TAKO. Život u drugoj državi nije mačiji kašalj i nije nešto što bi trebalo olako shvatiti. Potrebna ti je svaka informacija koju možeš da upiješ. Iskreno, ne verujem da ti je teško pročitati ovaj forum dok tvrdiš da si student (kakve si knjige onda čitao za vreme studiranja?). Čitaj redom, naletećeš na pitanja koja ne bi ni u snu pomislio da pitaš, i to će ti sigurno pomoći u tvojim planovima.

Citat:

ko će da troši prste i svoje vrijeme da pomogne novom članu foruma, a može da troši na 2 strane ničega.
Veruj mi, ako ti je teško da pročitaš ovo mnoštvo znanja i iskustva što je ovde napisano, time vređaš ljude koji su potrošili svoje vreme kako bi svo to znanje ovde zapisali, a mogu da zaključim da ćeš definitivno imati problema kada dođe do biranja mesta za život, biranja univerziteta, biranja stana, eventualnog vađenja dokumenata i uopšteno interakcije sa stanovništvom. Nije to drugi svet pa da će sve to biti toliko komplikovano, ali definitivno ti je bolje da sve što možeš saznati - saznaš sada, jer kada sletiš tamo gde si nameravao da ideš, tada može biti prekasno.

Nemoj sad da se duriš, već podigni glavi i pravac u arhivu. Gledao sam mnoge forume na netu koji imaju podforum sa ovom tematikom (ES, Krstarica, itd.), i ovde ćeš ubedljivo naći najviše informacija.
Ljudi su ovde trenutno nervozni jer provode tu svaki dan čitajući tuđa iskustva dok planiraju svoj potencijalni novi život, i ne sviđa im se kada dođe neko ko traži da mu se prepriča jedna čitava knjiga u par rečenica, 5 minuta pred ispitivanje iz lektire. U bilo kojem drugom slučaju bi te ljubazno uputili na "search" deo, ali u ovom slučaju ti si već 50ti koji dolazi sa istim ovim pitanjima, pa je to razlog tolike (naizgled) "neljubaznosti" od strane članova.

kaneolopa 10.04.2011 21:27

Ovaj je od onih shto je sve zivo na fax-u prepisao i kupio ;) od pitanja za ispite do seminarskih radova... da pretpostvaimo studira megatrend ili neku tako finu shkolu ;)

Magelan 11.04.2011 06:16

Prosto covek ne moze da ne pobesni kad naleti na ovoliku kolicinu ignorancije i drskosti.

Terazijski Crnogorac sa zavrsenom Visom Poslovnom, BK i FON-om?! Da li vam je taj scenario poznat? Iskreno, zbog takve ekipe tih vezara tamo daleko i jeste onako kako jeste (citaj - KOLAPS) i ne znam za ostale, ali ja sam konkretno morao preko bare jer nisam mogao da se probijem bas od takvih kao sto je nas "dragi" novi clan koji je "detaljno" procitao forum i dok mi ovde sedimo dokoni "neko mora i da radi":wtf:... Nije ni cudo sto sebi covek daje za pravo da jos bude i drzak. Pa to je jedan od onih koji je navikao da u zivotu sve dobije onako na tacni, bez imalo truda, pa kad ne dobije ekspresno ono sto mu treba onda nastaje kurslus. Ne daj Boze da se iskoriste "naprednije" opcije foruma kao sto je pretraga.

olivera77 11.04.2011 09:42

Mikimax mozes da se ljutis koliko zelis,ali budi ljut na sebe zbog lenjosti i zbog neiskrenosti.

Negooo,mozemo li da napravimo neki deal-koliko platis da ti neko lepo napise skriptu sa svime sto te interesuje.:book:Ocito da si navikao da ti neko sve servira,a da pritom ne mrdnes ni trepavicom.:b012:

I mozes me nazivati koliko god zelis "balkanskom agresivnom zenskom populacijom" ali ova "agresivna" zenska populacija ne dozvoljava da ga neko kao ti pravi budalom i pritom laze.

ZeljkoUSA 11.04.2011 10:08

Lud covek, zakacio se sa zenama :no: :no: :no:

Jos gore po njega sto su one u pravu, pa sad si naj.... :smrc:

dare_ns 11.04.2011 13:43

bolje da ne dolazi u USA, ove zhemskinje cje ga prebiti :D

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 13:59.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.