-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
Vuvuzela |
24.05.2011 17:17 |
Mi smo se prijavili isti dan, isti sat, isti podaci, iste slike - ja dobio mail odmah kad su počeli slati, supruga još ništa! Možda još stigne, nije to ni mala količina mailova za poslati!
|
City Lights |
24.05.2011 17:56 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik citizenx
(Poruka 23442)
@ZeljkoUSA
hvala na ponudi. ja inace posedujem Adobe Certified Professional sertifikat i to upravo za photoshop, ali sam smatrao da ne bi valjalo da korigujem fotografiju, kako me ne bi diskvalifikovali.
|
Pa ne moraš obrađivati boje i svjetlost - radi se samo (ukoliko je osoba dobro uslikana s ispravnim osvjetljenjem i pozadinom) o cropanju slike vodeći računa o veličini glave u pixelima, pozadini, visini od vrha glave do ramena, itd. Ja sam to sve mjerila prema onom predlošku...
|
ZeljkoUSA |
24.05.2011 18:31 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik City Lights
(Poruka 23447)
Pa ne moraš obrađivati boje i svjetlost - radi se samo (ukoliko je osoba dobro uslikana s ispravnim osvjetljenjem i pozadinom) o cropanju slike vodeći računa o veličini glave u pixelima, pozadini, visini od vrha glave do ramena, itd. Ja sam to sve mjerila prema onom predlošku...
|
Upravo to, ni ja nisam menjao ostale parametre, najvise obracam paznju na senke iza usiju kod muskarca i parametrima navedenim u uputstvu o velicini glave, procentima (oci do dna, brada do vrha glave,...)...
Ukoliko bi te smirilo da to uradis kod fotografa, onda je tako najbolje...
|
Ni fotograf nema fotoaparat koji ce podesitit na 500x500 pa ce tebe slikati. I on ce obraditi sliku nakon sto te slika, tako da ako razbijas photoshop znas uraditi isto sto i on. Slikas se, das mu cd da ti snim tu sliku u elektronskom obliku i ubacis u photoshop. Mozes sve dimenzije podesiti sam. Ako cemo iskreno mislim da nijedan fotograf nece voditi racuna o dimenzijama od vrha slike do brade, ili od ociju do dna slike. On ce povesti racuna da bude slika 500x500 i uvaliti ti takvu i nece se zajebavati sa samim dimenzijama unutar slike (brada, oci...). Zato ti je najbolje da ti u photoshopu odradis sve dimenzije koje su pridvidjene i objasnjene u upustvu za prijavu.
|
libertas222 |
26.05.2011 19:34 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Vuvuzela
(Poruka 23444)
Mi smo se prijavili isti dan, isti sat, isti podaci, iste slike - ja dobio mail odmah kad su počeli slati, supruga još ništa! Možda još stigne, nije to ni mala količina mailova za poslati!
|
je li joj stigao? meni i decku još nije, a prijatelju koji je poslao isti dan kad i mi stigao prošli tjedan...
|
Vuvuzela |
26.05.2011 21:38 |
@ libertas222
Nije joj stiglo još ništa. Mail koji sam ja primio stigao je 18.5.,a pisan je 16.5. To je bilo prošli tjedan. Ne znam da li je netko uopće dobio taj mail ovaj tjedan!? Ako nije, mislim da bi trebali poslati upit u Kentaki. Možda im se opet sve pokvarilo. Ja ću im pisati sutra ako ništa ne stigne!
|
ZeljkoUSA |
27.05.2011 09:44 |
Molim vas da javite sta je bilo sa mejlovima.... Bas me interesuje, da nije opet neka greska u sistemu!?! Verujem da ste proverili Junk folder... Mada, ako imate CN sta vas briga za mejl, ali je opet cudno sto onda nisu poslali SVIMA..., ko zna sta se desava :no:
Da vidimo i da li ce biti automatski odgovor ili ce stvarno odgovoriti sa nekom informacijom...
|
dukees86 |
27.05.2011 15:50 |
:wtf: Ni meni jos uvek nije stigao. Proveravam svaki dan junk folder ali nista. E stvarno su usrali ove godine zesce. Napravili su gresku pri izvlacenju, pa ponistili, pa sad opet prave jos veci problem tako sto samo nekima salju confirmation number.
Najpostenije bi bilo da poniste sve ovo do sad, i da ponovo organizuju prijave. Jer ovako nema smisla. Pa kao da Srbi organizuju, e na tom je nivou sve ovo. :no:
|
Tek kad obave izvlacenje i ne bude dobitnika medju onima koji nisu dobili e-mail, onda ce se oglasiti i ponistiti ponovo izvlacenje. Zapravo nece ponistiti nego tad nece priznati da je do sistema greska. Ipak ovako im treba 2 mjeseca da skontaju da nisu dobili svi obavjestenje, dzaba im je slati e-mail sada, rano je jos. :grin:
|
Isabelle |
27.05.2011 17:31 |
Ja i dragi smo dobili bukvalno u sat vremena mailove, mozda cak i u minut, nisam isla u te detalje, ali mislim da salju parcijalno..u turama sto nas narod kaze....Sve je moguce....
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 22:42. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.