-
Lokacije u USA
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
SEEUSAIC |
03.02.2014 17:40 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mebely
(Poruka 43924)
@lukicd Puno srece i uspeha u Americi!
Evo linka:
|
Clan Mebely,
Forum ZelenaLutrija nije oglasna tabla - tema za cestitke i pozdrave takodje postoji. Clan LukicD moze da stavi link ka svom blogu u svoj potpis.
|
Ako neko ima link bloga neka mi posalje pm, voleo bih da procitam iskistvo iz LV-a...
|
zanesena |
01.08.2014 17:53 |
moje iskustvo iz vegasa
Zivela sam 3 meseca u LV, bila sam u poseti sestri.
Ne bih nikom preporucila taj grad.
Kada izadjete sa glavne ulice (stripa) grad je katastrofa...
LV je ok posetiti kao turista i sve mozete videti za 1 dan.
Zivot u pustinji je bezvezan a izvan glavne ulice zivot je depresivan.
Sestra je zivela u luksuznom apartmanu u sigurnom delu grada, ulica se zvala Spring mountain road...u LV je dosla zbog posla jer je arhitekta i tamo je provela 4 godine i kaje se sto je te godine protracila u takvom gradu. Pri tom kad je odlucila da ode u LV, prijatelji Ameri nisu bili odusevljeni tom idejom i rekli su da ce i sama shvatiti zasto kad ode tamo. Vratila se u Los Angeles posle 4 godine.
U LV su jeftinije kirije i nekretnine inace pa mozda to nekom odgovara ili ako zeli da radi u hotelijerstvu posto je grad prepun hotela.
|
Dali ima jos informacija, jeli se nesto promenilo u medjuvremenu?
Kakvi su prema strancima, sa koliko se moze najeftinije pronac soba za izdavanje sa wcom i sl?
|
ima li neko link bloga koji je pisao @lukicd da mi posalje?
Ja sam izvucen ove godine pa skupljam informacije gde sta i kako cu.
Da li neko moze da podeli svezije iskustvo zivota u LV ?
|
Markonato |
19.09.2016 12:41 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik arhit
(Poruka 63254)
ima li neko link bloga koji je pisao @lukicd da mi posalje?
Ja sam izvucen ove godine pa skupljam informacije gde sta i kako cu.
Da li neko moze da podeli svezije iskustvo zivota u LV ?
|
Dok nenadjes blog mozes malo pogledati snimke od jedne nase vlogerke
https://www.youtube.com/watch?v=YOsaoQlB7jw
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Markonato
(Poruka 63258)
|
Juce sam bas gledao te snimke, recimo spomenula je da kad su dosli u vegas njen muz 4 godine nije mogao da nadje posao. Ej 4 godine. Meni je to neshvatljivo,a isto je arhitekta. Ja nisam cuo dobre stvari o Vegasu osim kucerina sa bazenom po ceni od 1500$
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik bokiit
(Poruka 63264)
Juce sam bas gledao te snimke, recimo spomenula je da kad su dosli u vegas njen muz 4 godine nije mogao da nadje posao. Ej 4 godine. Meni je to neshvatljivo,a isto je arhitekta. Ja nisam cuo dobre stvari o Vegasu osim kucerina sa bazenom po ceni od 1500$
|
Da gledao sam ovo ali mi je promaklo da nije nasao posao 4 godine :)
To me brine jer sam i ja u toj struci mada bih aplicirao i za entry level pozicije barem za pocetak. Imam iskustva 4-5 godina vecinom honorarno i nesto kao zaposlen. Znate kako to ide kod nas.. Cene su prihvatljivije izgleda, ni vrucina mi ne bi smetala ali mi se najvise svidja sto je blizu LA:naughty:
|
Markonato |
19.09.2016 20:52 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik arhit
(Poruka 63268)
Da gledao sam ovo ali mi je promaklo da nije nasao posao 4 godine :)
To me brine jer sam i ja u toj struci mada bih aplicirao i za entry level pozicije barem za pocetak. Imam iskustva 4-5 godina vecinom honorarno i nesto kao zaposlen. Znate kako to ide kod nas.. Cene su prihvatljivije izgleda, ni vrucina mi ne bi smetala ali mi se najvise svidja sto je blizu LA:naughty:
|
Najbolje da nasu vlogerku kontaktiras i da ti kaze iskustva njenog muza,gde ces bolje iste ste struke i isti grad
|
Markonato |
19.09.2016 20:55 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik bokiit
(Poruka 63264)
|
Svasta ljudi pricaju,svasta mozes da cujes,netreba shvatati zdravo za gotovo,pogotovo da 4 godine nije nasao posao.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Markonato
(Poruka 63270)
Svasta ljudi pricaju,svasta mozes da cujes,netreba shvatati zdravo za gotovo,pogotovo da 4 godine nije nasao posao.
|
Mislim da joj se klip zove Prvi posao u Vegadu. Tako nesto. Prica da je radila u Targetu, pa u D&G... Msm ok je eto da cujes sta sve moze da te snadje, i za vecinu informacija koje je ispricala bih se slozio sa njom. 😃
|
Da li je za zivot u Las Vegasu neophodan automobil (kao u ostalim mestima u US), ili se kao prevozno sredstvo svakodnevno moze koristiti bicikla npr.?
|
margos13 |
14.01.2018 18:25 |
Da, za zivot i rad u Vegasu neophodan je auto. Odnosno, moze se funkcionisati i bez auta ali ne bih to preporucio. U Vegasu postoji javni prevoz (autobusi) ali ne funkcionise bas najbolje. U svakom slucaju, za pocetak mozes probati da funkcionises sa biciklom i autobusom. Svi autobusi imaju napred nosace za bicikle, pa se biciklom moze ici do autobuske stanice, pa mozes bicikl uneti u bus. Funkcionisanje u Vegasu samo sa biciklom nije moguce (osim ako si profesionalni biciklista). Vegas je razudjen grad i ima dosta uzbrdica i nizbrdica, a da ne pominjem da je temperatura mesecima preko 40...
|
ivangradjanin |
17.01.2018 20:40 |
Margos13, hvala na odgovorima na temi o Vegasu.
Koji kraj preporucujes za jednu 4-oroclanu porodicu ?
P.S. "klinci" su 18 i 21 god.
|
margos13 |
17.01.2018 22:04 |
Pa, super...."klinci" mogu da rade ako zatreba, hehehe..
Preporucujem juzni i jugozapadni deo Vegasa i tu vecina nasih ljudi zivi za porodicama, a u tom jugozapadnom delu ima i dve srpske kafane u kojima se skupljaju ljudi iz bivse SFRJ i nasa crkva (SPC). I ja sam u tom jugozapadnom delu Vegasa. Najfiniji deo po meni je Summerlin.
Nije los ni Henderson koji je 15-ak milja jugoistocno od centra Vegasa. U Hendersonu se mogu naci povoljne kuce za rentanje i fin je kraj.
Nikako ne preporucujem severni i severoistocni deo Vegasa - zbog kriminala (i naseljeno uglavnom siromasnijim stanovnistvom, Meksikancima i crncima).
P. S. - ako dolazite u Vegas spremite se na neverovatne vrucine od maja do oktobra (vrucine na Balkanu su maciji kasalj za ove vrucine ovde).
|
ivangradjanin |
17.01.2018 22:40 |
Ne da mogu da rade....nego moraju :)
Hvala na pomoci....jos se "cujemo" ;)
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 14:41. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.