![]() |
Naravno da ne pise nista za nalepnice, zasto se sire dezinformacije nije mi jasno?
Ejjj ne dizite paniku bez veze prvo naucite engleski pa onda citajte na engleskom ove nalepnice se odnose na nalepnice na kojima pise adresa za Kentucky kako su ranije dolazili ovi obrasci u kovertama!!!!!! Sada kada je u pdf-u te nalepnice nemate!!!! Stavrno mi nisu jasni pojedini clanovi ovog foruma, prvo ne znaju najprostiji obrazac da popune a moj imenjak srdjevic je to dao i u slici i u reci, ima 1500 tema sa svim mogucim pitanjima i dalje se vrte jedna te ista pitanja, i onda se sire neke dezinformacije! Molim vas lepo procitajte na engleskom ili prekopirajte ovde pa da vidimo, nemojte da pustate buve bez veze!!! Kako vi ljudi zamisljate da se snadjete i zivite u tudjoj zemlji, po njihovim pravilima, sa njihovom kulturom, jezikom i birokratijom koja je 3x gora nego nasa nije mi jasno! I nemojte da se plasite nicega, ako pogresite za jedno slovo ili permutujete neki broj oni vam to nece uzeti za zlo, verujte mi znam dosta ljudi koji su otisli preko DV lottery, imali su greske samo takve na obrascima i prosli su svi, nemojte da nabijate tenziju bez potrebe, MOLIM VAS!!! |
Citat:
Ja sam upravo proverila formu DS-122 i to je to sto je Milos rekao. Mozete da odstampate adresu Konzulata i svoju na koverti ili da ispisete citko, sve jedno je. Nema nicega "enclosed" u online pdf formi :) Koristite pravi format za adresu ovde u US, i sve je ok. |
Pogledajte dokument iz 2003-e godine, tada su se slali obrasci postom i u njima sticker da ne zabrljate adresu!!
http://www.zelenalutrija.com/prva-ko...dsp-122-p1.jpg Lepo napisite adresu stampanim slovima latinicom i ne sekirajte se oko toga!!! Nema na cemu Zana |
Да ли ми се само чини,или је ово једна врло нервозна генерација добитника?
Људи,само опуууууууштено! :srbinigr: И све ће бити у реду! Слажем се са оним што су написали Милош и наравно Жана! |
Hvala Vam moji dobri ljudi na razrijesenoj misteriji! :)
|
izvinjavam se na konfuziji oko nalepnica, samo sam mislio na svaki detalj iz formulara
|
Jedno mozda glupo pitanjce :D
Da li stampati formulare jednostrano ili obostrano? Original formulari koliko se ja secam su bili obostrani..... |
Pa ako si u deficitu sa papirom onda dvostrano, inace bi trebalo jednostrano :D
|
Citat:
Kako ste potpisali papire? Svojim dosadasnjim potpisom ili promenili u latinicu? :D Potpisuje se DSP-122 i DS-230 part I na drugoj strani? Dok DS-230 part II 4 strana ostaje nepotpisan? Samo da proverim jos jednom :D |
Citat:
Ako potpisujes, onda uradi kako si i do sad radio, cirilica, latinica, whatever! ;) |
Mi smo sve rucno popunili crnom hemijskom olovkom,stampanim slovima i potpisali druge stranice na oba formulara. :bravo: :;D:
|
Ja sam potpisala svojerucno...ne vidim smisao potpisa kompjuterski, kad su te vec pitali za ime i prezime da ukucas u predhodnim pitanjima...A zna se sta je potpis...uzmes olovku i potpises...Bar ja to tako vidim...Ali ne mislim da je greska i da se ukuca u kompjuteru, ali nekako mi je ozbiljnije da stavis svoj potpis...a ovako ti svako moze popuniti...:;D::;D:
|
Citat:
10. Permanent address in the United States where you intend to live, if known (street address including ZIP code). Include the name of a person who currently lives there. i 11. Address in the United States where you want your Permanent Resident Card (Green Card) mailed, if different from address in item #10 (include the name of a person who currently lives there). Predvremeno vi blagodaram pozzz |
Ako sam te dobro shvatila, pitas sta da odgovoris na ova dva pitanja za adrese...Jednostavno ako znas gdje ces prvo zivjeti, i kod koga da ti posalju green card, onda napisi te adrese, ali nije neophodno sada odmah to znati, tako da ako nemas tu informaciju samostavi N/A....Not aplicable..:;D:
|
Citat:
|
Citat:
Bolje upiši N/A, pa trazi do oktobra nekog, neces biti ni prvi ni poslednji. |
Citat:
Podobro da ne pisuvas nisto, nema steta ako gi ostavis prazni tie dve polinja ili napises to be confirmed ili nesto slicno vo ovaa faza. Podobro vo sekoj slucaj odosto davanje adresa od nekoj koj nelegalno prestojuva. |
Poslan prvi plik
Ljudi, poslao sam dokumente u Kentucky prije 3 dana sa DHL-om i na netu pise da je pratka stigla. Ali za svaki slucaj sam poslao e-mail u Kentucky Consularni Center samo da mi potvrde dali je stigla moja posta (naveo sam broj pod kojim sam izvucen) i nije proslo ni 10 min. odma sa dobio Reply. ali Vas pitam dali ovoj odgovor znaci da je moje pitanje (e-mail sta sa poslao) upucen u neku grupu (kao sto pise dole u e-mail koji su mi poslali) ili ovo znaci da su primili postu od DHL? Jer netko slao e-mail u Kentucky da mu potvrde dali je stigla njegova posta? I ako je, za koliko dana ti potvrde da su dokumente stigli? Evo kako izleda e-mail sta su mi poslali:
Your inquiry or message has been received and routed to the appropriate group. If you are looking for the latest DV Lottery instructions, they can be found here: http://travel.state.gov/visa/immigra...ypes_1318.html. This is an automated message, please do not reply. Thank You, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ The Kentucky Consular Center Hvala unapred na moguce odgovore.:beer: |
Kao sto vidis to je automatska poruka,sacekaj jos malo,sigurno ces dobiti odgovor da li je tvoja posiljka stigla,ipak im treba vremena da provere.
|
Olivera77 je vec odgovorila! ;)
Znaci cekaj uskoro ces dobit odgovor. |
:;D: Daj boze da posalju "neautomatski" odgovor da potvrde da su primili postu. Je ste Vi poslali isto sa brzom postom ili obicnu ? pozz
|
sigurno ili ne vidjet cemo kroz 10-ak dana! Poslato je kao preporuceno! :D
|
Imam jedno pitanje za one koji su bili izvuceni u maju.Da li su u obavestenju sta sve treba popuniti i poslati dali i neki rok za slanje dokumentacije.
Ja idem da putovanje 15.jula i nisam sigurna koliko cu imati pristupa internetu,stampacu itd u narednih 20-ak dana. |
Citat:
P.S.Ti se samo lepo provedi!!! |
Citat:
Svakako na putovanje ne nosis diplome, izvode i knjige rodjenih, potvrde iz SUP-a i suda,.... Uzivaj, a ako budes izvucena uzivaj jos vise pa kad se vratis na tenane sve prikupis pa cekas datum intervjua :1081: |
Hvala Zeljko
Naravno da ne nosim dokumentaciju na putovanje,to i nije potrebno za slanje prve koverte hahahha nego oko 1.maja su svi poceli da panice i salju sto je pre moguce one formulare pa pomislih da ne pise kojim slucajem da se posalju u roku od 15 dana,mesec dana itd |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 20:37. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.