ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prva koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Prva koverta dv 2011 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=646)

celestine 20.05.2010 18:43

Citat:

Prvobitno poslao korisnik City Lights (Poruka 15926)
Meni se čini da su ono brojke izvučenih, a ne brojke onih koji su actually dobili green card na kraju. Jer kad sumiramo sve ove zemlje (http://travel.state.gov/visa/immigra...ypes_4574.html) dobijemo broj od 90692.

Obzirom da piše da daju maximalno 7% svakoj zemlji iz određene regije, možda bi se dalo rekonstruirati koliko ih se prijavilo :)

Da, to su brojke izvucenih ne onih kojima se GC izda.

lenhi 20.05.2010 19:05

Čitam mnoge ove postove, pola njih je bezveze napisano. Smarate stare forumaše koji bi se na temi pojavili i pomogli nekome ko dobije kovertu. A stari forumaši su nešto najvrednije na forumu. Aman ljudi, nigdje ne piše da ako ste prijavljeni na ovaj forum morate dobiti kovertu!
Pratite forum i čekajte. Onaj nije dobio ni kovertu a pita šta će sa nerođenim djetetom i trudnoćom. Pobogu čovječe, dijete će imati rodni list, prikažeš kad je rođeno i vozi dalje, kao da je to neka mudrolija.
Aj čujemo se kad stigne koverta, i srećno svima! :woohoo:

Cezar1 20.05.2010 19:37

Balkan

Ipak je to Balkan, zaboravljeno ostrvo, koje zadnje dobiva koverte, ali ipak stignu, obicno u junu.
Samo meni ne stize u prvih 8 puta, a sad 9-ti? Ko zna. :drool:

celestine 20.05.2010 20:27

Posto nemam snage da pretrazujem citav forum, da li neko ovde mloze da mi kaze sledece: da li se onaj jedan formular moze popuniti rukom jer kad se skine s neta zasticen je i ne moze se na njemu nista kucati. Onaj drugi (obimniji) moze da se kuca po njemu ali ne mogu da se cuvaju changes nego odmah odstampas.
Hvala.....

Nikolica014 20.05.2010 20:35

Citat:

Prvobitno poslao korisnik lenhi (Poruka 15932)
Čitam mnoge ove postove, pola njih je bezveze napisano. Smarate stare forumaše koji bi se na temi pojavili i pomogli nekome ko dobije kovertu. A stari forumaši su nešto najvrednije na forumu. Aman ljudi, nigdje ne piše da ako ste prijavljeni na ovaj forum morate dobiti kovertu!
Pratite forum i čekajte. Onaj nije dobio ni kovertu a pita šta će sa nerođenim djetetom i trudnoćom. Pobogu čovječe, dijete će imati rodni list, prikažeš kad je rođeno i vozi dalje, kao da je to neka mudrolija.
Aj čujemo se kad stigne koverta, i srećno svima! :woohoo:

Ne vidim razlog tvom cinizmu, ali svako bira svoj nacin ophodjenja sa drugima. Da bih ti pomogao da razumes moju zebnju/strepnju, u mom postu koji nisi procitao do kraja sam naveo da imam opciju da zena ode u ameriku na radnu vizu pre porodjaja i da se tamo eventualno porodi. Toliko. Do daljnjeg ne ostavljam postove, cestitam svim buducim dobitnicima u napred, necu da bodem oci nikom

Johnny 20.05.2010 20:44

celestine,

Možeš da popuniš crnom hemijskom olovkom, to je takođe prihvatljivo. Taj obrazac DSP-122 nije zaštićen nego uopšte i nema editabilnih polja, tako su ga napravili ti "stručnjaci" iz KCC-ja. Najjednostavnije ti je da čitko popuniš olovkom jer pretpostavljam da će ti ova druga opcija biti isuviše komplikovana, a to je da koristiš 'typewriter tool' u Adobe Acrobat-u ili ako nemaš njega onda bi ti brža varijanta bila da download-uješ foxit reader koji je besplatan i ima sliču alatku koja ti omogućava da pišeš po pdf-u i naravno posle toga možeš da sačuvaš pdf ako nisi u prilici da direktno štampaš.

lenhi 20.05.2010 20:45

Citat:

Prvobitno poslao korisnik celestine (Poruka 15943)
Posto nemam snage da pretrazujem citav forum, da li neko ovde mloze da mi kaze sledece: da li se onaj jedan formular moze popuniti rukom jer kad se skine s neta zasticen je i ne moze se na njemu nista kucati. Onaj drugi (obimniji) moze da se kuca po njemu ali ne mogu da se cuvaju changes nego odmah odstampas.
Hvala.....

Postoji program zove se PDF Password Remover. Skini ga i otključaćeš taj obrazac sa njim! Kad otključaš sa tim programom, moći ćeš po njemu da pišeš sa Adobe Acrobat-om.
Kakav debilizam od strane Amera! Postave obrazac koji treba da skine i popuni 50 hiljada ljudi koji budu izvučeni, a stave na njega password! :grin:

ljubilica 20.05.2010 20:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Nikolica014 (Poruka 15946)
Ne vidim razlog tvom cinizmu, ali svako bira svoj nacin ophodjenja sa drugima. Da bih ti pomogao da razumes moju zebnju/strepnju, u mom postu koji nisi procitao do kraja sam naveo da imam opciju da zena ode u ameriku na radnu vizu pre porodjaja i da se tamo eventualno porodi. Toliko. Do daljnjeg ne ostavljam postove, cestitam svim buducim dobitnicima u napred, necu da bodem oci nikom

Nikolice nikom ti ne bodes oci samo napred ipak si ti srecnik:bravo:

celestine 20.05.2010 21:07

Hvala drugari!

Johnny 20.05.2010 21:09

Citat:

Prvobitno poslao korisnik lenhi (Poruka 15949)
Postoji program zove se PDF Password Remover. Skini ga i otključaćeš taj obrazac sa njim! Kad otključaš sa tim programom, moći ćeš po njemu da pišeš sa Adobe Acrobat-om.
Kakav debilizam od strane Amera! Postave obrazac koji treba da skine i popuni 50 hiljada ljudi koji budu izvučeni, a stave na njega password! :grin:

Da ipak je password protected.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 17:38.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.